melinadavideit

2007-08-29
20:21:24

nya tider
hejsan svejsan!
som sagt, nu är det nya tider, nu har skolan börjat på riktigt, idag fick jag min första riktiga läxa för terminen. känns mindre skoj, men nu äre inget dadd med skolan längre, nu gäller det! och den här gången ska jag sköta mig!

har precis varit ute och sprungit, skönt såhär efteråt, men fan så tråkigt det är att springa :P

aja, imorse va jag till tandläkaren, eller ja, tandregleringsspecialisten som det så fint heter. tyvärr så har jag endast ett skönhetsfel som han inte tyckte var tillräckligt för att rätta till. sen fick jag reda på att jag har ett hål.
så en av hans assistenter frågade mig om jag kunde komma tillbaka senare idag, jag fick ett hjärtstillestånd nästan, haha. NEJ sa jag till na :P fast nu är jag rädd att jag kommer få en annan tant som är hårdhändt eller nånting. men men, jag får skylla mig själv, jag är så jääklans rädd för sprutor bara !

nu ligger jag här i min säng och har nyss duschat, hur skönt som helst :D

2007-08-26
01:22:54

skolstart.
jomenvisst, skolan är igång för fullt, inte idag nu då med tanke på att det är helg. men på måndag, då är det matematik som står på schemat kl 08.00!

klassen visade sig vara riktigt nice! kommer bli hur bra som helst allt det där, och i år ska jag verkligen satsa på skolan!

image22

jag och malin i matsalen :D





2007-08-20
22:53:25

inte kunde man tänka sig det!
att lovet redan är slut?! imorgon är den sista lediga dagen. heelt sjukt. men jag är så himla glad att lilla prolle (linnea) ska gå i mora! :) hon och hillevi kommer hem från sthlm idag förresten.

idag, gick jag upp lagom tid tycker jag, kl 10, och gjorde mig en riktigt god frukost!

här har ni frukost-tipset, Melinas goda frukost;

2st potatis
2st ägg
2st mackor
lite olja
lite smör
2dl juice

ta dessa två råa potatisar OBS råa, och riv dom på ett rivgärn med de stora räfflarna, sen lägger du i potatisstrimmlorna i en stekpanna och steker dom i oljan, samtidigt lägger du de 2 äggen i en kastrull med vatten och kokar dom i 10 minuter. potatisen kräver också tid så räkna med 10 minuter där med.

efter 10 minuter tar du bort kastrullen från plattan, och stänger av den såklart. sedan skalar du äggen och brer smör på de 2 mackorna och skivar upp äggen på dom.
när du är klart med det så är potatisen klar, kom dock ihåg att röra om i potatisen så den inte bränner fast (det är inte så himla gott med bränd mat) då lägger du upp potatisräfflorna på en tallrik, lägger äggmackorna brevid och häller upp juicen i ett glas :D voilá!

SMAKLIG MÅLTID!



mådde himla bra efter den frukosten iaf :) tittade på smala sussi samtidigt som jag avnjöt den. det känns rätt gött faktiskt!

sen städade jag upp efter min grisfamilj i köket (som vanligt) och då ringde ingen mindre än ida erkers och ville ha sällskap nere på stan, så jag slängde mig i duschen och gjorde mig klar sen stack jag neråt för mina 3 trappor :P

ida åt sallad och jag va mätt så ja titta på, sen drog vi in på intersport och jag köpte en svart tröja med dragkedja, har man alltid till användning! sen sprang vi runt och köpte lite skolgrejer. ida köpte även en sjal och ett par nice brillZ. sen vid 4 kände jag att jag va hungrig igen så jag lyfte på hatten och drog mig jemat.

när jag kom hem var jag så hungrig så jag var jätteirriterad, så jag lagade mat själv för mamma skulle göra mat som tog 2 timmar och det gick inte alls för sig för om 2 timmar hade jag träning. så jag lagade mig traditionella makaroner och köttbullar som en livlina. sen vart jag illamående och gick och la mig i min sköna soffa som jag har inne på mitt rum :) där somnade jag. och sen vaknade jag inte förrän kvart över 7, vilket innebär att det är en kvart kvar av träningen. skit tänkte jag.

så efter nån timme tog jag tag i mig själv, så drog jag mig ut och sprang. det var skönt.
och nu så har jag väl varit hemma i snart en timme. ska nog sätta igång en film eller nått. eller så ska jag se på det som kimberly tittar på, hon ligger och garvar ihjäl sig åt nå tjejprogram :P haha. hon skrattar så himla kul!




imorgon kl 14 är det doktorn som gäller! prisa mig gud! :|
men först! en brakfrukost :D

Puss pårej då ♣ / MelinaDavideit♥  

2007-08-19
22:26:19

uppdating
torsdag, började med att jag vaknade, återigen ledig, alltså var jag glad. ringde till kierstin och hon var sugen på att komma in till mora, så det gjorde hon. vi gick och solade solarium, det var grymt skönt. sen drog vi ner på stan en sväng, tog oss till helmers och käkade lite sallad. när vi satt där och pratade så ringde henke och frågade om vi skulle med ut till nämds ö, klart vi skulle de ! så då va det bara att ta på sig hatten och gå in i matchen! (eller nånting)

så vi for med 4 bussen till bonäs och hämtade kierstins grejer, sen kom henke och hämtade oss och vi åkte förbi mig lite så jag fick hämta det jag behövde. sen for vi ut till ön. de va jag, kierstin, madde, henke och nämd.

kvällen slutade med; henke näckar, nattbad, kierstin ropar på urban :D

fredag, åkte hem från ön efter att kierstin tjatat om att få åka hem å dricka vatten. så vi for hem till mig, jag och hon. duschade, sen kom jon och hämtade oss, åkte och käkade kebab, sen åkte vi ut till bonäs, kierstin skulle skjuta in bössan. och det gick finfint, pappa johansson blev riktigt stolt! :D

sen for vi tillbaka till kierstin, där vart det kräftor och paj, gott gott. sen åkte vi hem till lars, där det var filmkväll. de va jag, kierstin, jon, hultan, anis, jessica, hannes, lars och hans tjej. filmen va väl slut runt 11 tiden. då åkte jag hem med hultan, jessica och anis.

kvällen slutade med; melina i sin sköna säng.

lördag, jobbade till att börja med. skulle stått i butiken men nej då. fick bli N1 vilket innefattar: guide (som nisse), sagofé, nisse, älva, nisse. och alla ombyten har gjorts inom 3 timmar.
kom hem kl 17. ringde kierstin, hon och jon kom hit på stört. sen klädde jag ut dom lite granna! vilken succé!
jon blev en "tjej" i vit-och svart randig baddräkt med grön peruk, stråhatt och en fet sminkning :D kierstin blev mer en 80-tals badbrud, riktigt nice! jag blev en pirat :P

vi for ut mot öna när vi var klara, åkte till anis där han, hultan och jessica var. plockade upp dom å åkte till henke. hultan och anis var badpojkar och jessica var också pirat.

kvällen slutade med; melina, olof och hultan tar sig en promenad in till mora :D en succé!

söndag, jobbade idag i butiken. var riktigt skönt, var max 15 st som handlade. så jag har stått och stickat hela dagen på jobbet idag :) rogivande och allt. slutade 16.30 så va hemma vid 17, då ringde lilla ida erkers, så vi pratade i telefon en timme. sen efter det så gick jag och mamma ut och gick.

när vi gick vid tingsnäs mötte vi en kille/gubbe (vet inte riktigt vad) och jag tyckte han såg rolig ut, så jag tittade lite. han hade knallblå joggingoverall och knallrött hår :D har aldrig sett nått liknande.
sen när jag kom hem så slängde jag mig i soffan med syrran och såg nån film som va ganska bra faktiskt.
och nu är jag här :)

PUSS

2007-08-16
11:45:57

skatteåterbäring??
idag väcktes jag av att mamma kommer in med ett brev till mig och snackar om att jag fått pengar och frågar vafan jag har gjort som får de :P haha, sen ska hon stå och titta på när jag öppnar det fastän jag fortfarande sover. det är respekt mamma!  så jag öppnade brevet, oyes, det va ju mycket att hurra för. 127 kr!!! men vafan, de är väl pengar det också, eller nått.  anyways så är det min 4e lediga dag och jag har aldrig mått bättre :)

igår kom syrran ut ur sitt instängda rum och så stack hon ut?! jag fattade ingenting, sen kommer hon hem efter 10 minuter igen kanske, med nånting under tröjan. så jag frågade "vad har du köpt?" "INGENTING" skriker hon då.
visade sig att det var 2 inte 1, utan 2st noblesse kartonger. men det visade sig nu imorse när mamma kom och frågade om jag ätit dom. haha nejdu sa jag då. och då for det upp för mig som en lampa ovanför huvudet att det var det hon hade smugglat in igår. det är så jävla sorgligt. hon kommer äta ihjäl sig min lillasyster.. man vet ju inte vad man ska göra heller, jag får inte öppna munnen förrän hon skriker åt mig att hålla käften och att jag inte har med henne att göra? så vad vet jag. hmm, det blir väl ändring på det när daddy och gittan flyttar hem igen, för mig och mamma lyssnar hon verkligen inte på.

och igår efter jag kom hem från bonäs så lagade jag ca 10 pannkakor, åt 2½, sen sov jag. och när jag vaknade igen så var tallriken med pannkakor renslickad, hon är som en dammsugare, tar allt som kommer i hennes väg som är ätbart :S och då hade hon redan ätit också! shit. it does not feel so good.



aja, idag är det en ny dag! fast det regnar.. och det är ju mindre bra, men de gjorde det igår också :P haha, henke kom och hämtade mig efter jag sovit igår sen åkte vi till adde, sen hämtade vi madde, sen åkte jag, henke, adde och madde och hämtade adina, sen for vi till skattungbyn för att hämta ett slutsteg till henke. fick också reda på att vi åker runt med 2st lifsfarliga sladdar, om dom kommer i kontakt med varandra så smäller det som en handgranat, grejen är den att dom ligger max 2 cm ifrån varandra !!!! fan va rädd jag vart. iaf så kom vi till skattungbyn då, väldigt otrevligt välkomnande! menmen, och det verkligen SPÖREGNADE, så jag madde och adina satt i bilen och myste lite grann, sen kom adde in också och sa att han inte fattade vad han gjorde ute i regnet, haha! efter ett tag åkte vi hem igen, utan slutsteg, de va nå fel som va trasigt så det blev inget. åkte helt i onödan :P men men!

men jag får se vad jag hittar på denna dagen. =)

2007-08-15
19:55:18

boooonäs,

imorse vaknade jag as tidigt! redan halv 10 fattade naada när jag vaknade. drömde en hemsk dröm också. nej usch. ja, iaf så visste jag inte nånting när jag vaknade och mamma var fortfarande hemma, och det är ännu ett tecken på att jag inte borde vara vaken, men det var jag. så jag pratade med olof och kierstin, och sen så cyklade jag ut till kråkberg!

image14

 
fast det här är en bild på dom ifrån älvdalen och inte speciellt nyktra. =)


när jag kom dit hade olof cyklat iväg till bonäs. så jag och kierstin cyklade bort till henke i öna via östnor och tog en otrolig omväg, men vad gör de? ;) sen kom vi fram till henke, så kläcker jag ur mig "det hade ju setat fint om inte henke var hemma nu.." inte fan va han hemma :D så jag ringde honom, och han var också i bonäs! så säger han "ja men kom hit då" haha okej säger jag :P så cyklade jag och kierstin till bonäs via kråkberg med våra kärringcyklar. ohlord. kom fram precis innan regnet!

när vi kom dit satt dom och åt!

image15

hannes också! så hannes, olof och henke hade typ ätit ur hela kylskåpet eller nå ! haha nötter.


image16

henke låg mest och var helt inne i hannes nya mobil.

image17

och olof låg och va mupp i soffan :P

SEN förstår ni, hände något med mina vänner !

image18

OLOF?!

image19

kierstin?!

image20

och HENKE?! shit asså :D

2007-08-13
20:42:29

skönt
har nyss varit på träning, det va skönt att få röra på sig. fast det va varmt som fan när solen sken som den gjorde. gah. men skönt :)

idag på min lediga dag sov jag till halv 12. vid 15 kom linnea hit, hon hade färgat håret brunt, skitfint vart det. sen följde jag med henne och budmalin ner på stan och åt sallad.

image11

det här är jag och linnea en kall dag i början på sommaren :)


det känns fortfarande som om jag precis ätit den, kändes som om jag skulle spy under hela träningen. snuskigt, och nu när jag stod i duschen bankar mamma på dörren och skriker att det är mat! haha och jag svarar "neeeej det är det inte !"

nu är kimberly hemma och den här gången är hon på det dåliga sättet, tråkigt. jag och mamma har haft det så lugnt och trevligt, så kommer hon hem och är förjävlig på en gång. jag tycker det är taskigt mot mamma.
idag fick hon ett utbrott över att jag lånat hennes bok som hon inte ens läser. jaja, jag orkar inte mer. men själv har hon halva min bokhylla gömd i sin garderob. (men det vet hon inte att jag vet, hihi)

nu sitter jag iaf här nyduschad och det är skönt. ska in och lägga mig i mitt rum och njuta ett tag tror jag.

image12




jag och mamma har iaf haft en bra vecka tycker jag :)

image13

2007-08-13
12:40:17

ledig!
KORS I TAKET!

jag är nu ledig i hela 5 dagar och det känns helt konstigt! vad ska man göra då lixom ? haha, nej då jag hittar nog på nått så smånging om. fast just nu känner jag mig helt matt och trött och sjuk. har gått runt i linne i älvdalen hela helgen så nu är jag nästan sjuk ! inte bra inte bra.

sitter iaf här nu och lyssnar på ewa eastwood, nice!
har ganska nyss gått upp, satte mig vid matbordet och läste alla tidningar vi fått idag och käkade yoghurt å havrefras å apelsinjuice! mäkta gott.

helt ensam hemma, lite öde känns det som. men man ska väl njuta, idag kommer kimberly hem. hoppas att hon är likadan som hon blev sist hon åkte iväg till gävle. en helt annan människa blev hon då. men vi får la se.
kul att hon får komma iväg och vara med en kompis.

inatt iaf så tog jag och jessica oss en promenad hem till henke, hehe det började regna också så vid halv 3 skjutsade henke hem oss :P haha! men de va skönt att gå dit, det var inte kallt alls!

tjaa, får se vad jag hittar på, det är nästan lite mysväder, tro om jag ska lägga mig och läsa ur "den äldste" bra bok, och hoppas på att nån hör av sig ;)

2007-08-12
18:43:42

älvdalen
men duuuu va mycke de roligt man varit med om i helgen :D

tack för det mina kära vänner :D

på fredagen jobbade jag först.



image3

sen va jag upp med adina, madde, adde, nämd och henke till älvdalen, de va skoj :D
vi satt i nämds husvagn och chillade ett bra tag! himlans trevligt! fick dock en utskällning av en engelsman för att vi skrek lite grann :P "the music is OK, but the screaming.. no" haha ! så efter ett tag bestämde vi oss för att dra vidare till älvdalen city! fast på vägen träffade vi hultan, jessica och nåra till som jag inte känner, så fick vi åka med dom till swedbank, yey! där träffade jag en aspackad linnea och hillevi, malin också fast hon va inte lika full som dom.

image4

gick väl runt där ett tag, sen på nå vänster skulle vi till husvagnen igen så jag gick med madde till husvagnen och där va alla andra. sen typ somnade alla och klaes ringde mig så åkte jag hem med honom! och jobba dagen efter japp.

och igår efter jobbet va jag upp med kerstin, jon, olof, björn och falk som körde :D hade skit kul! fast vi fick slut på olja mitt ute i ödemarken mellan mora och älvdalen :D


image5
här står kerstin och posar med den vackra utsikten mitt i ingenstans !

hahaha så vi stod där ett tag och plockade lite kanterellaaaa och drack lite haha, sen till slut kom vi därifrån och till älvdalen, lunkade runt lite, träffade en massa folk man känner och hamnade tillslut inne på parken efter våran promenad genom hela älvdalen.

image6
här sitter jag och kerstin på en häst som stog mitt i vägen :P

jag kerstin och olof kom iaf in gratis ;) såg morsan spela och de va drag som fan! haha shit folk va helt galna och killarna skulle ta på morsan, och då menar jag killar i typ min ålder?! haha, sen skulle alla ha deras autografer och jag fattade ingenting. haha!

image7
här står mamma och sjunger somfan.

efter den showen gick vi runt lite i öltältet och då stötte vi på en erik som gjorde en nice grimas som vi skratta åt :D

image8 HAHA!

sen såg vi ewa eastwood och hon e king och adina slängdes upp på scenen med henne! :D yey! fatta den grejen! så shakade vi loss där ett bra tag tills hon sluta spela, vårt liv i repris säger jag bara.  HEELT OK!

image9
ewa ewa ewa

sen gick jag runt lite och kollade folk, hittade ytterberg ett tag gick runt med honom och snees. sen hittade jag gyris och gick runt med honom en sväng. ja träffade massa trevligt folk. vid typ 2 när det stängde åkte vi hemåt i björns bil som lät som om den skulle rasa sönder. hehe, men de gick finfint!

nej, helt ok helg tack för den !

2007-08-09
18:31:17

Planer

inför resterande del av veckan har nu börjat smidas!

torsdag, (idag) tja, idag har varit rätt lugn dag, hade kunnat hamna i härnösand, men efter klokt övervägande så stannade jag hemma. kände att jag klarar inte av att sitta i en bil i 9 timmar när det är så kvavt och varmt som det varit idag, plus att jag inte ville missa träningen som vi har om drygt en timme. den håller på till 9-halv 10. så efter den är det väl bara att börja lunka hemåt och gå och lägga mig så jag orkar upp imorn. måste kolla upp skjuts till jobbet också.

- fredag, (imorgon) inleds av att jag börjar jobba klockan 11 som älva, sedan jobbar jag till halv 4. efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra. det märks väl så att säga. 

- lördag, jag börjar jobba klockan halv 10 och slutar halv 5 om jag minns mig rätt. seg dag, sen ska jag hem - göra mig i ordning - älvdalen. måste höra efter med kerstin hur det blir det där med skjuts. måste ju bara till älvdalen och se mamma spela! det var ett tag sen jag såg henne spela, om man inte tänker på när hon körade till lisa miskovsky då. haha, men då var det ju inte hennes show eller vad man ska säga. nu är det ju "the big pikes"
anyways, det måste fixas. 

- söndag, börjar jobba klockan 11 som älva, men det får väl märkas hur det blir om jag tar mig hem från älvdalen eller om jag får lov att sjukanmäla mig. hah, är inte så himla mycket kvar av jobbet nu, härligt!

ja det var väl då resterande del av veckan. den kommer nog gå fort tror jag. det står inte på förrän det är nästa vecka och svinen som åkt till bulgarien kommer hem igen! 



Och så räknar vi med fest i helgen då :)
image2