melinadavideit

2009-12-30
23:26:35

tjingeliiiiiiiiing
jag är i sälen! allihopa är här och vi har as skoj ;D gfan va jag gillar mina tjerjer alltså helt otroligt =)
=) =)=) =) =) =)=) =) =) =) =) =) =) =) =) =)=) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)

2009-12-30
00:13:22

tröttmellis
det här med att jobba vissa dagar från 8.30 - 18.15 och andra dagar 16 - 02 känns av ganska mycket, nu när jag är uppe i sälen igen känner jag bara hur jag är trött!! hjälp mig! även fast jag varit ledig idag så kunde jag inte sova längre än till 11 och resten av dagen har jag bara haft ont i ögonen för jag är så trött..

gårdagen va min otursdag. fy alltså..

först gick dagen helt galant, jag byglade bland annat NIKLAS WAHLGREN så ni vet det :P Han frågade mig även om man kom till karbinliften om man tog liften jag stod i, inte för vi har någon sådan utan vi har ju stollift så :P hehe

sen bytte jag lift och hamnade  längst ner i backen, närmast vattnet, jo tack det kändes.. -25 grader va det där.. jag tror aldrig jag har frusit så mycket!! fyfan

när jag väl slutade så fick jag gå upp för en hel backe för ingen hade lust  att hämta mig.. tur man fick lite värme då iaf, men schysst liksom :P

sen så när jag kommer upp så är adina inte klar på långa vägar!! jag står och tittar på när hon flyttar medbringare i en halvtimme och fryser ännumer!! sen säger jag åt henne att går jag inte nu så dör jag, så jag går och startar bilen - som inte startar.. fan.. jag fixar och trixar och tillslut efter x antal mordhot så startade bilen, som hade istappar PÅ INSIDAN av bilen... jag har bilen igång i 35 minuter innan adina kommer. alltså fick jag vänta i över en timme, jag som hatar att vänta. iaf så innan adina kommer så ser jag hur hela berget och allt blir helt bäcksvart!! shit tänker jag, strömmen gick.. så när jag och adina väl kommer iväg och sitter och är så hungriga kl 20 så kommer vi på att vi inte har någon mat hemma och vi kan dessutom inte laga någonting eftersom vi behöver ström till det, okej, men vi sticker och köper pizza då!! jaha! men hur ska dom kunna göra pizza utan ström då?! nehe fan, vi går in på ica? dom har stängt, dessutom ingen ström, så vi hade inte ens kommit in genom dörrarna.. fuck... så när vi åker vidare och nästintill ger upp hoppet på livet så går vi in på shell, där inne står några lastbilsgubbar och lyser med mobilerna, korv fick man till halva priset, så när jag står och pratar med adina så blinkar det till och strömmen kommer tillbaka!!! jag börjar skriva och jubla och hoppa och tjoa och gubbarna blir lite chockade och tittar på mig, när jag har skrikit klart JAAAAAAAAAAAAAAAA!! så DÖR STRÖMMEN IGEN!!!! alla gubbarna och adina skrattar åt mig och jag börjar nästan gråta, samtidigt som hela jag skakar av min nedkylning. usch..

efter ett tag åker vi därifrån och kommer hem, precis när vi kommer innanför dörren så KOMMER STRÖMMEN TILLBAKA!! lyckan var oändlig!!

summan av kardemumman är alltså att strömmen är ett mirakel and I LOVE U!!



imorgon jobbar jag kort dag. 8.30 - 16 om man nu kallar det kort =)
och dessutom kommer några av mina favorittjejer upp :D TJOOO va skoj :D

2009-12-27
16:25:16

mellandagarna
nu är det ju mellandagarna och det innebär mellandagsrea, jag va ner en sväng idag och hittade faktiskt inte ett skit :P riktigt tråkigt.. dessutom skämde jag bort mig själv inatt 03.40 med att beställa mig en kamera. har ju faktiskt ingen kamera! det är ju katastrof! men nu är den på väg iaf =)

om någon timme ska jag fara upp till sälen, ska bli skönt att komma in i rutinerna igen faktiskt! igår var det det sista midvinterblotet och det känns faktiskt skönt, nu räcker det för ett tag.

på nyår kommer mina toppentjejer upp till sälen och det blir grymt!!

2009-12-23
22:09:47

well well well
nu är jag, mina kära vänner, i boda, det traditionella julfirandets metropol! de som inte varit i boda har allt missat någonting! en riktigt fin liten by.. dagen till ära har bara bestått av sista-minuten-köp av lite julklappar och mat, mat och sa jag mat?

haha. i vilket fall är inte jag hungrig.

kaoset uppstod någon gång vid 17 idag när mamma ringde sabri i woodpjuks för att kolla hur många biljetter det var kvar... NOLL. panik. vad-göra-nu? dom har alltså dragit in på ca 200 biljeter pga brandrisk, att folk ska kunna ta sig ut om det börjar brinna.. (troligt att det gör)

så just nu verkar det som om jag inte har någon plan! äh det löser sig, om inte annat blir det ju billigt :P typiskt min tur att det blir så här. men jag känner mig faktiskt inte bitter längre :P jag känner mig faktiskt glad! tänk vad spännande det här blir :P jag och mina kompadres vet inte vad vi ska göra... TJOHO! spontangrejer IS THE SHIT!

nej som sagt - det återstår att se vad som händer ;)

imorgon är det förresten julafton och allt vad det innebär :D vad har ni önskat er??


2009-12-23
11:41:45

dan före dan!
idag är det den 23 december och det innebär att det är imorgon som det händer, det är julafton! hela släkten samlas och man myser med mat och sällskap sen blir det presentöppning efter kalle anka! underbart!

igår tog jag mig till våmhus och hängde med cissi, linnéa och fidde =) spända inför nyår eller vad? ;P

vid kvart över 12 for jag och cissi tillbaka till kumbelnäs och jag gick och la mig med min stefan =)

operationen förresten gick bra, trodde jag skulle dö men jag överlevde :P har ont nu men hoppas det går över.

har lite smått panik över vad jag ska ha på mig på fredag!? vet inte alls vad jag ska ha.. ska iaf till ishallen, så mycket vet jag då.

2009-12-21
22:53:32

kväll i stugan!
här sitter jag framför tvn med datorn i knät. vilken vettig dag detta har varit :P vi gick väl upp vid 1 någon gång och lagade mat, efter de gick vi och sov middag, sen åkte stefan hem och jag va ner på stan en sväng vid 7 och sen har det inte hänt nå mer.. :P

jösses! jag känner mig som en eremit. har också fått en släng av sällskapsspelssjukan .. "duu det va ett djävla långt ord de däär" hihi.

hemma hos ida har vi spelat buzz och jag tycker det är as skoj! och idag på stan har jag varit och tittat lite på sällskapsspel.. vilka roliga grejer det finns och så DYRA dom är :P att det ska kosta så mycket att få umgås med folk :P

nåja.. imorn efter min farliga operation så ska jag umgås med linnea och fidde, det ska bli himlans mys =)

sitter nu och tittar på scilent library nu, ganska roligt faktiskt =)

2009-12-21
12:22:08

Tjingeling!
Nu vad det ett tag sen.. igen som jag skrev i min söta lilla blogg! Nu är det juletider och det är så himlans mysigt Och i lördags fyllde jag 19 roliga år! Och det firades med pompa och ståt med min kära vän Ida och fan så skoj det var! Tack för det min käre vän! Även min söta karl kom ut på krogen fastän han sa att han inte skulle :P vilken nöt :D Men va kul :D



hihi kolla vilken söt liten buse :D



och här sitter en 19åring och lockar håret :P

ja det var en himla rolig kväll iaf som drog sig långt in på småtimmarna :P till närmare kl 5 på morgonen! men ibland ska man ha så roligt också !

nu är det alltså den 21 december, imorgon ska jag och operera mig. fy tusan, tur att stefan följer med mig! jag lär väl svimma av eller så :P

haha vilken rolig reklam ica hade nu! ulf alltså :D han sätter fast sig vid en mistel för att få kyssa alla singlar :P sen kommer han fram till tjejen som jobbar på ica och ska kyssa henne, sen ser han vilket stort munsår hon har och flyr för livet ;D haha söt

förresten har brittany murphy dött inatt? va sjukt, hon va inte gammal inte. fan så tragiskt.. r.i.p

nu ligger stefan och sover, sliten hjälte så att säga :P och jag kunde inte sova längre så jag sitter och tittar på reprisen av bonde söker fru. tråkigt att folk inte  hittar varandra. jag ska snart gå och hoppa lite på min bonde iaf =)


2009-12-13
03:16:57

nattblogging.
heej, jag har jobbat.. ovanligt, det är det enda jag gör nuförtiden!! och när man väl är  hemma så är ingen annan hemma. sitter i våmhus nu och väntar på stefan, jag hatar att vänta...

har iaf molle, molly och cilla här!

och som tur är så tittar jag på paradise hotel, och det får jag inte titta på när stefan är hemma... :P en bra grej iaf =)

2009-12-07
18:05:27

Sälen!
Halloj det var ett tag sen nu, jag är så dåligt på att uppdatera när jag väl gör någonting intressant! Idag har vi haft skoterutbildning och så! Det var roligt och vi har åkt skoter ett bra tag idag!

Igår åkte jag och Adina hem en sväng och sov med diverse karlar, jag med min stefan såklart :) Anledningen tills vi åkte hem är att vi hade hennes pappas bil och fick lov att lämna tillbaka den :P Så nu är det gjort och nu har jag mammas bil. Adina tappade jag bort på vägen för hon är inte här.

I stugan/stället vi bor på bor jag, adina, sandra, anton, christoffer och pierre. trevligt gäng =)


2009-12-01
11:43:38

1 december!
Hur underbart låter inte det ? Gårdagen blev aningens beprydd med lite snöslask, den är borta idag. Anledningen till det är att SOLEN ÄR TILLBAKA!! De grå dagarna är över?! Hoppas verkligen det! Nu har jag precis vaknat, har 2 missade samtal från polisen och ska snart hoppa mig in i duschen!

Idag är det julbak hemma hos Addi! Ska bli riktigt mysigt! Fast de är inte förrän vid 5 någon gång. Så innan har jag tänkt åka till Rebecka idag igen =) Det är så mysigt där! Rebecka har ju blivit så himla hurtig och springer och ha sig, kanske man ska köra igång nå sånt igen med ?

Springer ju arslet av mig på bloten iaf :P Och det går ju bra? hehe, nej här ligger jag med stjärten i vädret!

2009-12-01
03:44:59

hold on
jag blir så himla ledsen när folk som betyder någonting mår dåligt! jag får liksom en klump i magen och jag vill bara göra allt bra igen! hoppas hoppas hoppas att det blir bra snart!



jag kan inte ens ta hand om en tamagotchi!

nej fyfan.


idag har jag iaf varit hos en vän till mig :) Söta Rebecka med sin lilla Filippa! Kierstin och Agge kom också dit :) jättetrevligt!



här är världens sötaste lilla gosefisa :D