melinadavideit

2009-05-24
23:41:51

paljetter överallt!
mamma hade sin födelsedagsfest här i torsdags med temat "silverdresses on"  så det är silverpaljetter överallt! de enda positiva med det är väl att man glittrar som en stjärna - annars är det bara lite drygt, de fastnar överallt. :P

inatt var jag chaufför åt cissi, johanna och helena =) ett riktigt äventyr!

mellan turerna så åkte jag hem och sov! tvisten på det var att det lär som om det var tredje världskriget ute på gågatan! vet inte om jag drömde men det lät som skottlossning och hela kittet, orkade iaf inte upp och titta. hade ju bara drygt 2 timmar på mig att sova :P

skjutsade sen hem tjejerna efter diverse äventyr och jag och helena kom till bonäs där stefan och björn va. dom hade gått ungefär från macken i våmhus till stefan och sedan cyklat till björn i våmhus och dom frös väldigt mycket enligt stefan. så jag och helena hittade dessa gossar i bastun!!




björn hade lite extra trevligt han =)

sen åkte vi hem jag och min lilla stefan! kom hem 4... trötta! vaknade sedan imorse.. (13.30) av att mamma ringde och väckte oss från vardagsrummet :P nördigt. for upp som ett spjut och åkte och lämnade tillbaka saaben. sen hem igen och plocka upp stefan, skjutsa honom till adina, han tog sin bil till våmhus och jag åkte ut till lena och provade balklänningen som alldeles strax är klar :D tjoohoo!

är för övrigt jäääkligt förkyld :P shit.. ont i alla muskler i hela kroppen! känns som om jag har tränat världens träningspass!!

2009-05-22
10:38:55

sen hemfärd!
haha ja kvart i 4 kom jag hem inatt efter en trevlig vistelse i våmhus! va chaufför, ikväll blir det andra bullar! brännboll på gödslan för studenter! Kom dit weti :D Inte nyktra helst ;)

2009-05-20
22:40:36

sköööönt vettja!
verkligen skönt efteråt när man sprungit en vända =) jag och cis sprand kortare än stefan, men det känns ändå. speciellt när man har dålig kondis som det visat sig att jag har ;P nu har vi sprungit iaf och är nyduschade alla tre! hundarna är helt slut, dom sover =)

innan vi va ute och sprang så va vi och tittade på våmhus match mot dala-järna =) våmhus vann! sååå skönt det också! i 45e minuten avgjordes det! glenn blev match-hjälte, om man inte räknar med simon som fixade straffen! men glenn satte den iaf =)

har trots väderleken varit fint väder idag och man kunde inte låta bli att slänga fram magen i solen en vända i skolan idag. vi lade oss på bänkarna utanför matsalen och jag drog igång lite musik på min mobil och det kändes bara ultimat =) sköööönt

satt även utanför kaffestugan en sväng med sofia och lisa, var lite sällskap medans dom fikade - i solen! skööööönt!

guud vilken skön dag jag har haft.

gjorde inte just någonting i skolan heller för den delen =) SKÖNT! snart är det slut :D Tjohoooo!!

2009-05-18
22:18:58

god kväll!

igår hade jag världens mysigaste dag med stefan =) vi åkte på fyrhjulingen lite, åt mat, myste, promenerade - helt underbart!


världens bästa =) <3

han sov hos mig och va upp tiiiidigt imorse vid 5 för att ta tåget 06.20 till borlänge. duktigt!
jag började inte förrän 12. hade lektion med yngve, skrev för första gången på riktigt länge i mitt block!!
sen hade vi svenska och där tittar vi på pulp fiction (vet dock inte vad den filmen har med svenska att göra men den e bra!) sen va de dags för kajakpaddling med nåra ur klassen. detta då som sista idrottslektion! så nu är jag klar med det ämnet iaf, och det känns grymt!

har även varit chaufför med matts bil. haha! kört runt med övningskörningsskylt hela kvällen :P och när jag kom hem slängde jag i mig mat och tittade på färjan 2.

nu har jag setat och spotifyat lite grann, dock är mamma inne på min spotifyanvändare nu för att lära sig lite låtar hon ska sjunga på en begravning på lördag, bland annat christer sjögren. hehe jaja, fånt man ha va man vill på sin sista fest då ?=)

nu snart ska jag hoppa ner i badet, är fortfarande lite nedkyld sen paddlingen.

har dessutom fått lite färg! se här!


yeeee! mer blir det!

och idag är det 12 dagar kvar till balen! wooo det närmar sig med stormsteg! och min klänning är inte klar!! PANIK :D
spääääännande :D tjohooo



pussssss! ♥

här har ni låten i mitt huvud just nu:


2009-05-16
10:47:09

Tjenixen =)
Underbart me helg! Måste säga att det ser ut som om jag varit utomlands, är röd överallt efter solen igår =) Men I like it! Blev även uttvingad av cissi på en springtur, dock är de skönt efteråt =)

Igår åkte jag och agge till en fest i öna som adina va på.. Va väl där i nån timme sen balla de ur så så drog vi :P

Idag kör jag INTE hihi.

2009-05-14
17:33:12

skööönt

nu för ett tag sen va jag iväg och gymmade, kändes skönt =) man är dock lite opepp när man är ensam men jag försökte peppa så gott jag kunde =) efter det va jag iväg och solade i 20 minuter, skööönt! och nu blev mamma alldeles rädd för mig när hon kom hem för jag är så fräknig :P haha

får se vad det blir ikväll nu då =)


2009-05-14
13:41:57

Äntligen!
Bara man tar ut alla fingrar ur arslet kan man ju få lite gjort ändå! Nu är jag äntligen klar med filosofin! Var en dilemmauppgift som handla om att skjuta indianer eller inte :S aja anyway så är det klart nu med sinnelagsetiker, konsekvensetiker och regeletiker. haha har en urgullig framsida på arbetet som jag hittade på google.



det är frågan det!

nu har jag även provat min nya eyeliner som jag har tänkt att ha i min sminkning på balen =) ursnyggt! läääängtar!
skönt att man har sina biljetter klara - fanns ju tydligen bara 300 :O shit och hur många studenter är vi inte då ? :P
tooo bad. we'll be there anyways!

tro vad jag ska göra nu idag då.. hmm skulle gymma med adina men hon hör aldrig av sig som vanligt :P sen ska jag till våmhus när stefan kommer hem från borlänge, hans farmor fyller 70 år idag! häftigt!
undra vad man ska köpa ..

2009-05-14
11:16:59

wops!
Vilket otroligt viktigt liv jag måste ha :P snart en månad sen jag skrev någonting här =)
vad har jag gjort under senaste? inte just någonting ska jag tala om! haha
nej då, någonting har jag gjort - minns det inte bara!

igår var jag iaf i skolan och va jätteduktig och gjorde allt som skulle göras på engelskan och blev KLAR. känns helt sjukt att jag verkligen gjorde någonting helhjärtat på en lektion! ♥ hjärta mig



har även umgåtts en hel del med den här muppen =) haha!

idag ska jag plugga.. har jag tänkt.. får väl se om det blir av... ska skriva en filosofiuppgift och plugga till näringsläran imorn.. gaah... jag vill inge mer nu!! :) bara 8 "ordentliga" skoldagar kvar iaf..  16 dagar till balen! woooo spännande! appropå det så skulle jag troligtvis och prova lite av balklänningen idag som är för fullt på produktion!


dessa tyger är det, så ni som undrar vilken färg så varsågod att titta! =)

ska väl se om jag kan skriva lite filosofi nu då =)