melinadavideit

2009-11-30
13:17:34

hallo !
Inatt har jag sovit underbart skönt! Kan bero på den manliga klumpen som har sovit bredvid mig inatt! Helt underbart (och ganska så konstigt) att man sover så bra med någon man tycker om bredvid sig.

Kl 8 gick vi upp en sväng imorse och det va lite sent så stefan hann inte äta sin frukost, då sprang jag upp och gjorde 3 st ost och skinkmackor till honom och gav honom de och en flaska saft :D Min kille fungerar inte om han är hungrig :P

Han skyndade iväg till tåget och jag lade mig med ett leende på läpparna under täcket igen =) Sov till 12 ungefär! Så nu känner jag mig fit for fight och Sandra ville ha med mig ut å gå ikväll och det låter himlans trevligt!

Imorgon är det dags för julbakning hemma hos adina med min familj och hennes :P våra små minifamiljer iaf! ska bli mys :D

här kommer lite bilder :P




stefan och jag gjorde goda räkmackor en kväll jag höll på å spy efter tre :P 



haha stefan ville inte att jag skulle ta kort :(
min lilla rödtott



jag har besiktat stefans bil :P alldeles själv ;D



såhär ser det ut när det är färdigdukat och vi väntar på gästerna på midvinterblot =)





haha han tyckte att han (på något mystiskt sätt) låg skönt när han låg såhär :P



det här är Stefans humor :P han va hur nöjd som helst :P

jaja det var det för den här gången :P


om ett tag ska jag åka och hälsa på Rebecka och Filippa =)

2009-11-28
02:32:00

i'm home =)
äntligen hemma efter ännu en kväll på midvinterblotet! gick jättebra idag och ALLA var klara halv 2! annars så brukar disken inte vara klar förrän vid 3 tiden! gud va vi har jobbat bra =) och idag var det rudinas första dag :D kul att jobba med henne också =) sötan! haha vi har iaf kul på jobbet =) speciellt in på småtimmarna =)

2009-11-27
03:18:08

snacka om flum!
kvällen till ära har jag spenderat på tomteland =) min käre vän ida åkte med mig upp, hon är en twlightnörd nu hon också haha :D söt

idag jobbade vi på bra som fan. jag och eliana var klara med bordsplaceringen när de andra stämplade in, och när skedde det senast?! ALDRIG :P aja, kvällen gick på och det va skönt att det inte var så himla mycke folk idag. har hur ont som huuur helst i mina ben och fötter, och på slutet av kvällen ballar man lätt ur och det är kul :P tills folk blir sura, vafan har dom ingen humor eller, jag är hur rolig som helst :P det är bara att fatta!

jaja, nu efter jag kom hem så har jag legat och tittat på de 2 avsnitt av paradise som jag har missat, ni kan se alla avsnitten HÄR =)

nu ligger jag här iaf och väntar på att bli riktigt trött. min tamagotchi har dött idag R.I.P Krabban. 11 dagar hann du bli.. stackers liten.

imorn är det jobb igen. så jag ska ta igen mig på dagen innan halv 4 då  jag ska plocka upp min trogne kompanjon ida :D hon gör mig glad =)

stefan och cissi var ju på midvinterblotet idag också, dom verkade nöjda iaf =)

Älskar dig steff :D ♥

2009-11-25
22:03:02

alo
jag är just nu hos sandra med adina och dom är helt knäppa alltså ;D 

2009-11-24
18:12:18

asså vafan?
hej hej =) nu har jag precis skjutsat stefan till sin bil från tåget :) min lilla sötgris! så glad så!

sen har jag ring dick och mormor och fått ett samtal från LG :P och nu precis när jag kommer innanför dörren så plingar det på... JEHOVAS VITTNEN! SKÄMTAR DU!? dom har varit här TRE gånger på en månad! vafan! låt oss va! alltså inte ens i sitt eget hem får man vara ifred! blä på jehovas. ni får jättegärna vara i "rikets sal" för mig, men det här är MELINAS HEM. åå jag blir så irriterad.

wäwäwä som daddy hade sagt. enough wining.

på torsdag ska forden iaf hem till dick och mormor ska sen köra mig till tåget och sen ska jag jobba =) stefan och cissi kommer på blotet då ;D trevligt med lite kändisar!

och imorn kommer ÄNTLIGEN Sandra hem, har längtat efter henne :) lilla tokfian!


2009-11-23
18:35:20

glöggtime =)
nu har jag precis varit ner och flyttat min kära ford eftersom jag inte har någon parkering, var en parkering som va jättebra så jag halvsprang till bilen och sen när jag kommer dit tar nån jääävel den innan mig!! FYFAN va jag skrek :P

sen kände jag ett himla sug efter glögg! så jag gick till ica och letade efter blossa glögg men de fanns inte så jag fick ta en ica glögg istället =) men den duger den med, fast den är ju inte blossa!! =)

2009-11-23
14:36:33

man får lära sig allt själv =)
alldeles nyss har jag själv tagit initiativet till att boka tid på besiktningen i mora =) har aldrig gjort de förr så de är lite spännande :P det gick bra :P kl 12 den 5 december.. FAAN ! JAG KAN JU  INTE DÅ! ååå hoppas stefan kan åka och göra det då kanske.. :P ska höra lite :P

2009-11-23
13:28:17

hejsan!

idag är det måndag, jag vaknade för en halvtimme sen =) lördag natt till imorse har jag varit med min älskling!  underbart, det var faktiskt 3 dagar sen vi sågs och då blir man så lycklig när man träffas igen!


2009-11-20
11:57:29

tjingtjong alla goa =)
eller godmorgon! så får man faktiskt säga nu, för igår - NEW MOON!!! LOVE LOVE LOVE fyfan va den va bra! snacka om att jag befinner mig i twilightzone! asså alla som inte sett dessa filmer (som än bara är två) SE DOM NU.

det är faktiskt nästan så att tvåan var bättre än ettan. man märker att dom haft en bättre budget att göra filmen på än första filmen.

jag gick med adina och hennes bror andreas, dom fattade inte hur snygg jacob är i filmen och det är ju konstigt för han är vrålsnygg! han känns som stefan faktiskt =) ja, jag tänkte faktiskt att det  va stefan ibland. dom är lite lika i sättet ibland :D fast inte när han är varulv då :P



ja, nej se den! jag längtar redan tills nästa film.

IDAG är det midvinterblotspremiär och det ska bli kul! känner mig lite osäker på spotlighten i år för jag har inte fått nå vidare direktioner.. men jag improviserar väl lite då :P

kommer sluta inatt vid 12 nån gång sen ville linnéa hitta på nå så får väl se va de blir för bus då!

inatt har jag bara behövt gå upp en gång pga mitt hostande. så det börjar bättra sig tack och lov. orkar faktiskt inte hosta nå mer!! nu räcker det.

stefan är i stockholm över dagen han =) haha, han som inte är vidare förtjust i storstäder. dom gör nå med skolan där, så han åkte hemifrån 5 imorse, såg att han ringt då men då var jag nog helt koma. det var ju förresten en nattbio jag  va på, haha polisen kom dit tillochmed!! dom visste inte att det var bio så sent. 23.59 började bion och den slutade ca kvart över 2. så det vart lite sent och jag somnade kanske halv - kvart i 3 någon gång.

men men! nu ska vi se om vi hittar någon frukost till mig!


2009-11-19
18:06:28

skumt..
appropå aftonbladet.. läste precis någonting mer som var väldigt skumt men ändå inte?
en tjej vars fästman dör 2 dagar efter de satt bröllopsdatumet, men hon väljer att fullfölja bröllopet ändå - alltså hon gifter sig med sin döde man!

läs mer om det här

sjukt men ändå inte, hennes livs kärlek dör, han är den enda hon vill ha - så hon gifter sig.

men det är väl ett konstigt sätt att ha ett förhållande på, om man nu ens kan räkna det som ett förhållande när det gäller med en avliden. ändå kan jag inte låta bli att tycka att det är otroligt fint och riktigt riktigt romantiskt.

gud man vet ju inte själv hur man hade gjort i den situationen och dessutom vill jag aldrig hamna i den heller!!!! hemska tanke.

2009-11-19
17:48:52

nu är jag hemma igen!
idag har jag varit på tomteland och hjälpt till lite, är alltid lite stressigt dagen innan premiären!! har iaf varit händig och skruvat upp 7 st lampor på svåra ställen! hehe man lär sig vara händig när man har en karl som är det!

fast händig har jag alltid varit ;)

efter tomteland hämtade jag william och viktor från skola/dagis och skjutsade hem dom! busfrön. viktor börja gråta när jag skulle åka :P stackarn.

fick även en mongohostattack när jag va där. fan att det aldrig ger sig!!?? nu räcker det!!!

gick precis in på aftonbladet.. kolla detta :O är inte de här lite sjukt?



jag menar liksom, vafan? äta levande djur tycker jag inte är okej! jag har ingenting som helst emot någon slags jakt, men ska man äta djur kan dom väl iaf få vara döda? det tycker jag iaf, tänk själv att bli kokad från halsen och neråt för att nån senare ska gnaga på en? :S

skumt, men de är ju allt borti de där länderna :P dom har så mkt konstigt för sig!!

2009-11-18
10:11:48

jag tror jag håller på att avlida..
det här har varit en av mina hemskaste nätter. jag har rent utsagt, utan att överdriva, hostat mig igenom hela natten. drygt för mig och inte minst stefan! :( stackare!! hade jag varit honom hade jag inte sovit med mig själv förrän jag är frisk, seriöst, inte ens jag själv kan sova hur ska då han kunna sova.. och det är ingen liten hosta längre, utan det är mer hostautallainälvorsomfinnsidennakropp. och jag orkar inte mer. hur säger man till kroppen att man inte orkar hosta nå mer?!

hur får man bort det!?!

2009-11-17
21:18:58

okej då!
jag lägger väl ut lite fler bilder då ;)



william och viktor tyckte det var spännande på tomteland =)



här swishade jag förbi en sväng!



såhär ser tydligen min arm ut efter blodprov!


riktigt läckert alltså :P



här har vi adina, min blivande sambo ;)

2009-11-17
21:00:31

heey
kände nu för att uppdatera bloggen med lite bilder =) här kommer de;



på halloween var jag och kimberly till minneslunden och tände ett ljus för daddy, hur fint som helst med alla dessa ljus!



jag och älsklingen firade 2 underbara år tillsammans den 1 november =)



adina har skaffat en kattunge =)



och jag har skaffat en egen bil ;D



stefan var skeptisk till min ford, men sen kom han på hur kul den är att köra ;)



min car och min karl :D



jag har även varit till tomteland =)

och det får nog räcka för nu!

idag har jag varit med adina hem till söta rebecka! hälsade på lite och hade med oss en liten present till filippa!
mysigt hade vi det, drack te och snackade lite strunt! så mysigt att vi vill tillbaka redan imorn! och det ska vi!

sen blir det möte på tomteland kl 17. och sen ska vi jobba med ljussättningen inför midvinterblotspremiären på fredag =)


2009-11-16
20:47:14

tjing!
nu har jag återigen kommit hem efter en utbildning på 4 timmar! segt att sitta still så länge och så har jag ju hosta som fan, inledde hela utbildningen med världens hostattack!! HEMSKT!! fick lov att springa ut tillslut för det ville inte ge sig och tårarna börja rinna och usch! hade med mig ida, adina och rudina i bilen ;D vi har alltid så himlans skoj på midvinterblot och jag längtar till vårat skvaller igen =)

2009-11-15
20:51:03

=)
gokväll mina kära fans! gårdagen blev lyckad! först var jag barnvakt på tomteland i några timmar åt världens sötaste killar, vid 4 kom jag hem för att duscha och swisha om till kvällens kläder, det var ju dags för dildopartyt! tjejerna rullade in i lägenheten och vi hade jättetrevligt och mysigt =) bara folk som gör en glad var med! och jag blir SÅÅ glad av er! me like you ♥

efter dildopartyt for folk lite en efter en sen så sågs de flesta på wasa sen =) det var rätt okej på wasa, som vanligt inget speciellt, men inga slagsmål iaf =)

jag och stefan sov här sen =) min myskråka =)

idag har jag haft ont i huvudet och det kanske man förtjänar =) hehe, lagade iaf nyss mat åt min kärlek och han tyckte de va gott :D

nu tittar jag på filip och fredrik och sen kanske det blir paradise hotel? =)

2009-11-13
20:40:32

uuuuuu
idag har jag ääännu mer ont i halsen, därför valde jag att inte följa med stefan till bonäs/våmhus. ska snart dricka lite lättglögg och ta någon pepparkaka =)

idag har vi varit i borlänge jag och älsklingen. var ju meningen att jag skulle köpa julklappar, slutade med att jag köpte en julklapp och sen saker till mig själv för 1000 kr :P fan också. men det roliga är att jag verkligen inte har dåligt samvete :P

imorn ska jag på tomteland en sväng på förmiddagen med william och viktor! sen mina kära vänner så är det dildoparty hos mig imorn och jag tycker det ska bli himla kul =) ser verkligen fram emot det =)

2009-11-12
23:30:49

Halsont..
hahaha herregud, jag sökte på google efter en bild som skulle kunna förklara hur ont jag har i halsen just nu.. och den här bilden kommer alltså upp när man söker på 'halsont'



haha den kanske riktigt beskriver hela mig :P hahaha! nej fy :P
fick mig ett gott skratt iaf!!


imorn verkar det som att det blir borlänge! har ju som sagt lite julklappar kvar att införskaffa och stefan är ju ändå i krokarna =) och jag vill ju provåka nyforden, kanske hittar några navkapslar att sätta på mina HEMSKT fula däck!!!

2009-11-12
19:29:51

Shit!!
va precis in på aftonbladet.se... såg någonting sjukt!!! har alltid tyckt att det är fel att ha vilda djur som husdjur.. och se så det kan gå om man gör de ändå!!




den här damen på 56 år fick bokstavligen talat stryk av en "tam" gorilla! livsfarligt!! hon har inga ögon kvar och tur är väl det för henne egentligen, undra hur hon hade mått om hon såg hur hon själv såg ut efter olyckan!!

läs mer om det här på aftonbladet. damen hann inte mer än ur bilen förrän hon vart attackerad. sjukt..

2009-11-12
19:06:21

I wanna wish you..
a MERRY CHRISTMAS! from the bottom of my heart!! åååå nu är julen här!! för mig  iaf ;P
jag har lyssnat på julmusik hela dagen och bara går och njuter. har även köpt lite julklappar idag och juleljus! väldigt fint!

har även stylat om min dator! stefan får inte vara bakgrund nå mer, utan nu är det jultema på hela datorn =) alla rutor är röda och så =) myyys!!

det är ju faktiskt bara 1½ månad kvar kära läsare!




känner ni inte?? :D den här är min bakgrundsbild nu.. ni känner väl hur de rycker i jultarmen!!

den 1a december inleder vi julen med julbak hemma hos fam gidlund! diverse glöggsorter och bak blir det! min familj + adinas ;D det är toppen! ska bli riktigt mysigt, kanske rent utan blir tradition!! pepparkakor och lussebullar!! mmmm...

och för att inte glömma - JULMUST som jag, stefan och kimberly inveg för året redan igår! hihi kalla mig skadad om ni vill men detta ligger i mina gener och jag kan inte rå fört :P

2009-11-12
13:59:43

klor, klor och mera klor!
puh, i över en timme har jag klorat och gnuggat rent hela toaletten här hemma. visste dock inte att man böjrar nysa av klor :p men nu är det gjort iaf och snart ska jag gå lös på diverse hyllor, dammet ska väck! golvena är gjorda av systrami, så nog ska det här kunna bli bra!

längtar tills på lördag :D ca 18 supertjejer kommer till mig ;D kan inte bli bättre! och så fyller ju käre agge 19 imorn ;D stor tjej nu =) grattis!

2009-11-11
10:18:27

ny dag!
idag är det onsdag. i vanliga fall hade jag varit helt uppspelt efterdom det är greys idag, men jag har redan sett de 2 kommande avsnitten så idag kan jag vara lugnt ifall jag råkar missa programmet!

nyss ringde min kära mormor mig! jag ska följa med henne hem till boda och där ska vi städa ut min kära bil! sen ska jag ta hem den =) tjoho!


2009-11-10
21:43:13

Shaaane =)
hahah fyfan vilken skön snubbe alltså =)



kolla hur han vrider ansiktet ju högre han kommer ;D

2009-11-10
19:45:34

ilska
det är precis vad man känner när man ser sånt här..




läste nyss Malins blogg och jag kan inte annat än hålla med henne! fyfan för dessa vargar!! hur långt ska det gå innan regeringen fattar vad som händer? som är på väg att hända?! vargarna blir fler och fler och mindre och mindre rädda... undrar egentligen vad som ska krävas för att man ska införa vargjakt. ska det alltså till att människor ska behöva dö innan det blir någon reaktion. jag vet vad som hade behövts. man skulle ha tagit upp de i regeringen på en "semester" här uppe, och de skulle haft sina hundar med sig och dom skulle släppts lösa. Undra hur många av dom hundarna som kommer tillbaka. DÅ kanske de hade reagerat.. får väl försöka planera ner vargar i storstan och se vad de säger.......... ååå jag blir irriterad så jag begriper inte själv ens.

2009-11-10
18:33:41

det mörknar
utomhus är det alldeles nattsvart fastän klockan bara är halv 7. har nyss lagat mat här hemma iaf, tur man är till någon nytta då iaf ;P

sitter och knarkar tranbärsjuice här hemma nu också ;P

göööött...

2009-11-10
15:17:34

herregud
kan bara säga att jag faktiskt känner mig riktigt stolt över mig själv! en av mina största rädslor i världen är besegrad, även om det tog en hel del mod och även någon liten tår!

nej sjutusensolar till mig !

har även köpt mig en kalender idag, kan ju behövas faktiskt =)

2009-11-10
09:07:44

god morgon
om man nu ser gråa dagar som goda ;) stefan ligger och sover och jag kan inte somna om :P hehe taskigt läge!
undra om jag ska in och hoppa på honom, han ska ju faktiskt till skolan ;D

2009-11-09
23:43:20

det närmar sig!
haha fyfan för stefan.. i lördags va vi i rättvik och hämtade min bil, jag tankade den full sen funkade inte mitt kort på macken så stefan betalade där, sen kom vi till statoil och där köpte jag 3 biljetter till mora-leksand åt honom och gav honom 200 kr, alltså allt som han betalade åt mig :P och nu när vi sitter i soffan så säger han till mig:
"du melli, du kan ju betala tillbaka de där för bensinen när du börjar jobba..."

VA säger jag :P ahahahah fyfan så vill han tydligen ha dubbelt nu :P jaja bara betala då......




iaf börjar det närma sig midvinterblot nu! så jag kan betala stefan ;) hehe skämt åsido. han kom på sig själv nu.



det ska bli spännande! helt ny tappning! premiären är nästa helg!

SNART FULLBOKAT TILL ÅRETS MIDVINTERBLOT!
Fullbokade datum: 20, 21,27,28 November  4,5,11,12,18,19,December
Platser finns kvar följande datum: 26 November,  3,10,26 December
Vi undersöker möjligheten för att öppna ytterligare 2 extraföreställningar i december.

Boka på Tomteland
Måndag – Fredag mellan kl.09.00-16.00
Tel: 0250-287 70
Boka på Tomteland Måndag – Fredag mellan kl.09.00-16.00             Tel: 020-287 70
Boka på Tomteland Måndag – Fredag mellan kl.09.00-16.00             Tel: 0250-287 70

2009-11-09
22:34:06

=)
hihihi, nu kom en buskorv precis hit till mig ;D haha fyfan vilken buse han är! skickar sms om att "nu går jag och lägger mig" vilken mupp! sen så står han och smyger i min hall! fyfan alltså :D hahaha söten!

nu ligger han i soffan brevid mig =) min älskling :D <3

2009-11-09
17:29:14

YES!
Nu har jag äntligen kommit igång men julklappar! Nu har jag köpt till både mamma och stefan =) känns bra! blir fler senare =) Nu lagar jag mat till mig och min syster =)

2009-11-09
16:08:28

Det börjar likna något!
Min julklappslista alltså! Funderar redan nu på att gå ner på stan och köpa in några av dessa påhitt!!

2009-11-09
15:38:51

I tid för en gångs skull..
Har nu kommit på att jag i detta tråkiga väder kan planera inför mina julklappsinköp! Är svårt men bättre att klura ut det nu än om en månad när man står där dagen innan julafton och inte vet vad man ska köpa!!

Sitter även själv och skriver ner vad jag önskar mig. Fick det i uppdrag av Stefan. =) Svårt det också! Men hellre att man önskar sig nåt än att man är tråkig och inte önskar sig nå. För hur kul är det att få det svaret när man frågar vad någon önskar sig? "pengar" eller "jag vet inte".. det hjälper inte just någonting! Så om jag kan börja vända på den här kakan så kanske folk tar efter och börjar önska sig saker ;D

Vad sägs om det ? =)

2009-11-09
14:27:30

Tjenixen =)
Imorse var jag uppe mycket tidigt. För det första så tvingade Stefan upp mig kl 6 för att duscha... Gah! Sen så låg vi och väntade på att Mattiaz skulle vara med på vakna med the voice och det gick ju så bra för honom så =) Pratade med honom en sväng i telefon nyss =)

Har nyss ätit lite och hängt tvätten! Funderar lite uti vad man ska hitta på idag =) är lite munket väder så man känner sig inte så på alerten. Men jag ska nog sätta mig och skriva en lista så jag vet vad jag ska köpa till mina nära och kära =) Ska även kika efter om jag kan hitta mig en kalender som jag tycker om så jag kan få lite ordning på mitt liv!


2009-11-07
22:28:50

Oj oj oj
för att citera tim ;)

här sitter vi i våmhus och spiller cider hemma hos linnea, men lika glad för de är jag men gladast är nog räven =)
och nu spelas when love takes over! , ikväll är det jag, cisen, linnea, johanna, fidde och emma =) gött gäng säger jag bara =)

bara man är snäll så går det =)

hihihihihi

här får ni en  bild nej de får ni inte!!!!!

2009-11-01
16:10:35

Halloween!
Jag har haft världens roligaste kväll igår!! VILKET ÖS! Förfest hos Frostanna och de va jättetrevligt, en himla massa folk och kul som faaan hade vi! Sen skulle vi dra vidare till Öna bystuga, där var det fest och den slutade med diverse ambulanser.. Vi vart sist på plats förutom dom som hade festen :P haha typiskt oss. Sen liftade vi med lite muppar in till mora, där vi gick till wasa i lagom tid för stängning.. Hehe, men då hinner man ju träffa allt folk som kommer ut ;P Minst lika mycket ös där! Sen hamnade vi på donken.. Haha fan va det var svinigt där! Sen hamnade vi på efterfest hos adde mårten. Efter ett bra tag bestämde vi att vi skulle hem till adina så vi började gå, sen orkade inte dom andra gå längre när vi kommit till tågstationen så dom ringde taxi. Hur onödigt är inte det? Det var 1.5 km kvar liksom :P Den resan fick jag betala på köpet, jag som inte ens ville åka! schysst liksom :P men aja. Sen så gick adina och la sig mitt i allt och då gick jag hem.. kl 5 på morgonen :P