melinadavideit

2010-08-30
09:00:33

blixtvisit i sälen
tjing! här ligger jag och myser i min säng! stefan har åkt iväg till tåget, skolan börjar ju nu igen! egentligen skulle jag också suttit på det där tåget, sjukt va?? men istället ligger jag kvar i sängen och idag ska jag nog plocka svamp? om jag hittar någon som vill följa med mig. har drömt så sjukt mycket mardrömmar om björnar nu så jag börjar fundera på om det kommer hända mig någonting om jag far ut i skogen alldeles själv.

här kommer iaf en liten bild av när sandra fyllde 20, hade inte tid att ta så mycke bilder så det är dom här det blev :P


wihoo girls!

och sen har jag lite bilder från i fredags då vi va på bartömning, dock har jag inte så mycket bilder därifrån heller utan bara från när vi va hemma i våmhus!


ja de va de de!


i lördags jobbade jag ju på toppstugan minsann, det var roligt och folk blev riktigt runda om fötterna =) efterfesten höll på till lite efter 5 på morgonen och jag somnade med kläder på! HAHA. emilsson somnade på två trästolar och gurra somnade i soffan sittandes. lena hade knappt hunnit komma in genom dörren förrän hon hade slitit av sig kläderna :P haha! nej fan de va riktigt skoj! men trött va man igår. körde hem som en zombie. och nu är de nå fel på mitt abs-system så nu måste jag höra med morfar om han har lust att kika på det! typiskt.

2010-08-27
20:25:51

UTGÅNG
hej på er! här sitter jag hemma på mitt golv påklädd och osminkad... varför?????
jo för att jag väntar på min kära pojkvän som är och tränar! jag har druckit vin, eller ja, stefans farmor fyllde på mitt glas så det slutade med att jag fick lov att svepa det för att stefan och fredrik hade så himlans bråttom :P gulli är söt!!

haha jag skulle tacka henne för maten och allt när jag precis svept mitt vin, då tittade hon på mig och sa; Jaa nu skum i fyll å dett glas!

Haha söt! nej tack sa jag nu ska vi ju åka! jahaaaaa sa hon då :P världens sötaste farmor det där!

jag känner mig riktigt pepp för ikväll, det var länge sen jag va ut och jag har hört rykten om att det är bartömning på BP ikväll, hoppas dom stämmer för jag är på GGGGGGGGG! och imorn ska jag ju jobba! så nu har jag duschat, packat ihop mig för ikväll och även för imorn! nyser gör jag också. måste stänga av min fläkt som blåser mig i ögonen! det är stefan som jämt sätter igång den för han blir så himla varm när vi sover, fattar inte varför egentligen :P man liksom klibbar fast i honom på nå sätt?? haha mitt lilla klibbmonster!

hahahaha jag hittade precis en snus i min säng?? vafan kom den ifrån?!

såhär hemsk ser jag ut just nu, det är hår överallt jag får inte kontroll på det, min plattång är i våmhus!! osminkad är man också, FUCKIT!

stefan skickade iaf sms om att han är klar snart ! mina bacardis väntar på mig hallåååååååå :D

2010-08-27
16:31:52

Idag har man iaf fått lite gjort
igår kväll efter jag pratat med bästa frida i en timme så åkte jag till stefan här i våmhus. han ville så gärna sova med mig så jag offrade mig då =)

imorse vaknade jag upp kl 9 ungefär och gick ner och satte mig i soffan med cissi, sen vips va vi på väg till granngården med fidde för att storhandla åt hennes häst! hon skulle ha en massa stolpar till en ny hage! så vi packade in alla 40 stolpar i hästtransporten för det fick vi då absolut ingen hjälp med!! :P

sen åkte vi om orsa och fixade lite och sen hem till fidde för att skruva isolering på alla stolpar och fort gick det! så nu sitter jag hemma i stefans soffa igen och funderar lite vad man ska hitta på idag, vi ska nog förbi och säga hej då till björn och helena som åker till USA på söndag. jag är AVUNDSJUK!

imorn åker jag upp till sälen! ska jobba på gurra och lenas 30årskalas, blir nog skoj =)

2010-08-26
21:23:52

fläskkotlett?



2010-08-26
20:35:12

U S and A
jag va ju till gittan igår och hämtade lite papper som vi skulle ha med oss till ambassaden idag. så satt vi och pratade lite om allt möjligt, lite minnen av daddy och sådär och va tråkigt det är att allt blivit som det blivit efteråt, det är en jävla härva ska jag säga er.. nåja, iaf så började vi prata om vad jag ska göra i höst. för nu har jag ju absolut ingenting att göra. så som en snilleblixt kom min gamla idé tillbaka till mig och nu känner jag mig riktigt pepp!!


varför vara i sverige och göra ingenting när jag kan ut och upptäcka världen? ska genast kolla upp läget med vederbörande och priser och datum =)



varför inte? hade inte ni tagit chansen om ni kunde? har ni något speciellt land/ställe som ni känner att ni bara måste till??

2010-08-26
17:11:32

CV uppdatering
det får man inte glömma! man ska ju egentligen uppdatera den såfort man gjort någonting vettigt! tur att man har ett minne... (?)

nåja jag uppdaterar den nu iaf =) och snart ska jag gå och tillaga en sås! får se vad jag hittar på sen till kvällningen! är ju fortfarande riktigt trött. och idag är det daddys födelsedag. det va lite jobbigt att hålla på med alla hans papper idag, kopior på pass m.m då man ser bild på  honom. det hugger i bröstet.

2010-08-26
14:54:40

sthlm tur och retur
tjing! fan va trött jag är. började morgonen kl 4 imorse, fick i min en soppa och sen for vi iväg. jag körde hela morgonen och mamma bytte av mig i sala någonstans för min energi var helt bortblååst! annars har jag bara druckit vatten och kände på vägen hem att jag började bli jätteseg och fick ont i kroppen. så nu har jag valt att pausa med dom där sopporna iaf för idag. har precis slevat i mig en minitallrik med fil och flingor. känner mig mätt. spyr om jag äter en soppa idag. det är så sjukt det här! jag blir så äcklad av att äta samma sak flera gånger i rad också!  jag är en dålig människa som inte klarar av att äta soppa/shake i en vecka :(


plus det så är jag tröööött.

2010-08-25
22:55:04

Allévo kickstart
hej på er! jag och stefan har precis duschat, jag fick nåt som heter "back rubbing + extra" haha snacka om mupp!
nu så ska vi lägga oss, för här är det upp i ottan som gäller. imorn ska mamma väcka oss kl 4!!(!!!!!!!!!!!!) för vi ska vara i sthlm runt 9 tiden. gah.

det är några som har undrat igen vilken diet det är jag går på :P hehe, den heter Allévo kickstart.



såhär ser chokladshakekartongen ut iaf :P den är hemskt äcklig!

soppan däremot är guuud så god :D dessutom har jag köpt hem en purjolök som jag skär och har i lite i soppan, då tuggar man mer som jag sa tidigare =)

nej fyfan imorn blir det tidigt för oss. nu på kvällskvisten har jag hunnit vara hem till rebecka och filippa på rödmyren, mycket mysigt, sen har jag varit hem till gittan, innan det var jag också till dollarstore där jag blev akut jätteskitnödig och det var nära på en olycka kan jag lova er!!!!! så jag sprang ut och hoppade in i bilen och det va värsta actionmusiken till allt fort som fan körde jag till mcdonald's och tog en toa :P puuuuh så skönt. sen åkte jag till ica maxi och köpte mig en purjo och lite pads. efter det åkte jag alltså till gittan och snackade med henne i ca en timme. sen åkte jag hem och här väntade min kära lillpojke på mig =) han säger här nu att han inte är någon lillpojke... vad är han? "karl-alfred" säger han. nåja. då kom jag hem till min lilla karl-alfred och han satt i soffan och tittade på fångarna på fortet så jag joinade honom =)  med mina nagelgrejer ! nu har jag svarta naglar med vita fjärilar på! fast en måste jag göra om imorn... (får inte göra de nu för stefan) den blev helt jättesabbad!!! ='( buhuuu. nej fyfan nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sova med karl-alfred för imorn är det en låååång dag.

jag tror inte att jag har någonting mer att säga just nu. imorn förväntar jag mig ett samtal från frida som även så sött ringde mig nu ikväll! gofisan!


nej natti nuuu =)

2010-08-25
15:58:06

Potatis- och purjolökssoppa!
åååå gudarna har hört mig! soppan smakar gott =) =) =)  plus att jag hade i lite aromat! en ny dag är funnen och jag kommer överleva den för jag har min soppa =)
mamma och kimberly lagar makaroner och köttbullar. jag älskar det.  men jag får inte äta..... jag gillar min soppa också!!! den har små purjobitar i så man får tugga :D ÅÅÅÅÅ JAG ÄLSKAR ATT TUGGA!!! en annan grej som känns bra är att jag inte har soppan i shakern när jag äter utan jag har hällt upp det i en skål =) känns mer matigt då =) man måste lura hjärnan lite =)

2010-08-25
15:28:02

hoppas!
nu har jag varit ner på stan en sväng och köpt mig en till kartong med allévo, denna gång absolut inte någon shake. utan dom har shake och soppa. så nu har jag köpt potatis och purjolökssoppa. undrar hur mycket potatis och purjolök det kan vara i den egentligen, är ju bara pulver. men jag förväntar mig att den är godare än min chokladshake som jag seriöst höll på att spy av imorse. det är skumt! igår kväll när jag drack den kände jag nästan att den var riktigt god och att det kändes skönt att jag tyckte det så det inte skulle vara några problem att få i sig dom! men imorse var det verkligen nära att det kom upp!

den här soppvarianten då, den ska man blanda med varmt vatten. åå den kommer säkert vara jättetunn och inte alls kännas som soppa! uäää, bara den är bättre än chokladen, om inte annat så har man ju iaf 2 st att variera sig emellan. tack och lov för det för jag vet inte om jag hade klarat av den där chokladen fler gånger idag. uäk.



jag får ju lov att underhålla mig med någonting! mamma kommer snart hem och ska kolla att allt är klart inför imorn, vi ska åka till sthlm typ 4 på morgonen........... wihoo.  ska fixa det sista med daddy. som för övrigt fyller år imorn :/

för övrigt så ska jag åka en sväng till sötaste rebecka när mamma kommit hem och jag ätit min spännande soppa =)

2010-08-25
11:08:25

wow!
är det någon som lurar mig eller ?
på 2 dygn har jag gått ner 4.4 kg och minskat 5 cm i midjemått! vilken grej! antar dock att nått av kilona beror på att jag inte just har så mycket mat inne i min mage :P fast iofs så dricker jag massor med vatten! skumt.

har inte bestämt mig än om jag ska göra detta i en eller två veckor. det märker jag väl, hur peppad jag blir om det nu visar sig fungera! jag är fortfarande lite skeptisk. kan ju bli lite drygt att hålla på med de här när vi är i göteborg/borås. men vill man göra det så ska man inte ge sig! punkt slut!

fick en fråga om vad det är för diet jag börjat med, den heter Allévo kickstart! och då är dom här shakarna/sopporna det enda man äter! (dricker) :P bläää!

2010-08-24
18:13:36

det här är hemskt!
här sitter jag och verkligen bara drägglar efter mat!! faa-aan alltså, räkor! nu vill jag ha räkor!! och kräftor!! mitt huvud känner sig segt och så. det är tydligen normalt :P
jag får heller inte anstränga mig någonting, jag får inte träna. syyyyynd :P nej men det är på grund av att det är så strikt med kalorier man får i sig så man har inte energin till det då kan man typ kollappsa! wöwö.  synd bara att jag tänker på mat varenda minut! måtte detta vara värt det!!

stefan satt och retade mig med kakor idag :( det är fan taskigt!!

förresten, kika in det här.. typiskt mig eller vadå :P


min bil är alltså av någon riktigt konstig anledning inspärrad? eller vad man ska kalla det?!

när jag parkerade såg det då fan inte ut såhär :P och hur hade dom tänkt sig att jag skulle komma ut!?? asså snacka om nötter!!!

i helgen ska jag jobba ensam på ett kalas :P det blir nog kul, en rolig erfarenhet =) jag ska göra om mina naglar tills dess så jag matchar kläderna :D då blir det nog svarta naglar med vita fjärilar på =)

2010-08-24
14:43:19

it's time!
tjing tjong! nu ska ni få höra nå kul :P jag har börjat en pulverdiet! hahaha! vilken grej! är lite skeptisk till den men vi får väl se om den fungerar då :P så det är det jag ska äta i en hel vecka. fyfasen alltså! jag har redan visioner om mat i mitt huvud. tänker smörstekta kantareller, en saftig köttbit, tacos och thaimat!!!! fan va gott!! gaah! nej men nu jävlar ska vi se !

idag har jag varit hos ungdomsmottagningen i mora - mum som den så fint heter :P ska ta ut min p-stav som inte fungerar som den ska =/ i ska istället en spiral booooh, hade man kunnat göra spökliga bokstäver så hade jag gjort det!



helvete. på tisdag. OM EN FUCKING VECKA ska den in! UPP I MIN KAHOOOTA!? den där stora saken!? aj aj aj aj aj ! samtidigt ska staven ut!! shit shit shit shit. jag kommer dööööö.


tur att jag har en snygg kille =)




GRRRRRRR!



mihi =) och förresten? här är en liten fråga till mina söta läsare. är det någon som ser vad det är för någonting på den här bilden??




då kan ni väl skriva i kommentarsfältet så får vi ser vad vi får för svar!


nej nu ni, jag och kimberly håller på med tvätten. våran tvättmaskin har ju gått sönder här uppe på 3dje våningen så nu måste vi springa upp och ner me tvätten, över gården och ner i källaren i ett annat hur för att tvätta våra grejer :P de första maskinerna är klara om 20 minuter ungefär!




2010-08-23
12:52:31

jag lever!
heeeeeeeeeeej =) riverside motherfucker!






jag lever, frukta inte! har haft lite att göra de senaste dagarna bara..

- jaha vafan då för nå??


egentligen inte just någonting, men jag har flyttat hem, träffat mina kära turkar, umgåtts med stefan lite, håller fortfarande på att packa ur mina väskor sen lima och blablabla!

en grej till! nu har jag fått mitt konadset! fan va kul det är !! ni ska se mina naglar! ska se om jag kan få nån bild på dom :P

jodå!


nu kanske man inte ser så bra men det är tjusigt iaf =) har tillochmed en diamant på mitt FUCKU finger =) fasen, jag har blåa tånaglar, detta matchar ju inte alls! katastroooof! haha sjuk bild förresten.

jaha vad ska jag göra för skit idag då?

mormor är här och förgyller dagen lite vi ska äta alldeles straxxens och sen skulle stefan komma ner på stan för han ska hämta ut sin nya telefon för han har hoppat sönder den han hade innan. sjukt att han får ut en helt ny för de! haha men den ska ju vara oförstörbar så då får man fan skylla sig själv om man gör en sån garanti. i tre år dessutom :P  jaja, det är kul för stefan att han kan göra som han vill med sin telefon och slippa betala ;D
i övrigt så längtar jag numera efter min iphone 4 som jag beställt :D ska bli såååå skönt att bli av med min cpsonyericsson som lever sitt egna lilla liv sådär när det helst passar den!
jag funderar på att färga håret typ svartbrunt? vad säger ni om det ??

2010-08-19
17:20:00

tomt
hej på er! nu är det riktigt tomt här i källaren hos mig, efter att ha haft 3 brudar till boende här i 2 dagar - och nu är jag alldeles ensam! sandra agge och adina har ju bott här hos mig och vi hade det jättemysigt igår när vi rövade bort sandra till experium och gick på saunaland! faan va gött det var att bara gå runt och vara koma därinne =)

här är kartan över hur det såg ut därinne =) snacka om att jag ska dit i vinter efter en kall dag i backen! det hade varit gött det =)

nu sitter jag iaf ensam här i soffan, funderar på att ta mig en tupplur?

2010-08-17
18:34:00

tvärvändning!
guess what!! helt plötsligt har jag avbokat min HTC och beställt ................ EN IPHONE 4!! snacka om vändning! det ska bli spännande att se vad det är för en kul grej och nu längtar jag igen =) =)

sitter just nu och har dragit i mig en red bull och en bit honungsmelon =) väntar in mina sötisar =)

dom lär vara här närsomhelst tror jag =) har iaf damsugit nu så man kan vara här inne! och imorn fyller sandra dahl 20 år!!! va kul! GRRRATTIS I FÖRSKOTT SÖTIS!


sitter just nu på björns dator som han så muppigt nog ställde in här imorse när jag va på jobbet för att snylta av familjen björks internet ! själv har jag ju dongen med mig jag, har inte snyltat en millimeter förrän nu :P snäll jag är vaa =)

NU KOM DOM!!

2010-08-17
11:10:08

iPhone vs. HTC
jag vet att det är ett himlans snacka om iPhone och fan och hans moster. Såklart, rebell som jag är ;) så har jag beställt en HTC! Mitt enda problem är - När fan kommer du min kärlek?!?!





om jag får säga det själv så tycker jag att HTC är lite finare :D men jag vet ju inte det förrän jag har den i min hand =) åååå va jag längtar! typiskt är det ju att det är så lååååång leveranstid och att det har strulat med allt blablablaaaa.
Men jag hoppas verkligen att den kommer snart ! ♥


Sen har jag ett till paket jag väntar på :D hihi, erik kommer skratta åt mig men jag har beställt ett Konadset!



så man kan göra så hääär fina naglar :D tjiihooo!!

jag känner mig riktigt spänd och lycklig!


Nu ringde johanna mig också så nu är det klart att jag blir här på kläppen i vinter också =) så rooooligt! ännu en sak att se fram emot =) och sen kommer mina nära och kära hem i helgen =) =) och sen så ska jag se om jag kan hitta nå kläder inför vintern! måste köpa nya bindningar till min bräda! och helst hade jag också behövt köpa en ny bräda!! sen ny jacka och täckbyxor!!! grrrr det kliar i fingrarna på mig :D

2010-08-17
10:10:37

what a girl
hörrni. nu har jag sovit i över 12 timmar! vilken tjej jag är!! somnade framför tvn igår när jag ätit mat vid 18 någon gång, sen vaknade jag upp vid 19 ungefär och gick och lade mig i sängen ett tag... TRODDE JAG JA! öppnade ögonen snabbt 4.35 och kom på att shit va gör jag? sen somnade jag om :P

vaknade sen av mobilen kvart i 8 som vanligt och va helt torr i käften, hade alla kläder på mig och hade vaken borstat tänderna eller tvättat av mig sminket! bra jobbat melina! det var gött att sova iaf, jag behövde nog det =)

idag är det min sista dag på kläppen tror jag minsann - om det inte dyker upp nå mer =) och sen så flyttar jag hem igen i helgen. då är mina kära turkar hemma igen =)

och idag kommer agge och sandra upp =) det ska bli roooooligt =) =) =)

2010-08-16
01:47:42

träätt nuuu.
nu har vi spelat tp sen kl halv 10 och det var jäääätteroligt =) har så kuuul i mitt liv =) ääää, jag vet inte vad mer jag ska säga just nu. I'll keep dancing on my own. så länge mina nära och kära är i turkiet iaf =)

gonatt  på er mina sötaste sötisar =) =)

2010-08-15
13:58:14

riktig kvinna
idag ska jag visa att jag verkligen är det, förhoppningsvis är mitt reservdäck representabelt och fungerar, annars blir jag ledsen! jag ska iaf byta däck på min söta lilla bil!!


jag känner mig laddad, eller så är det bara för att jag är övertrött!
sen ska jag äta thaimat och det ska bli gööötttttttttttttttt!!


det är strålande solsken hos mig! och det finns en vinflaska i mitt kylskåp =) riktigt kall och nice =)

2010-08-15
03:08:13

klockan är 3!!
och inte förrän nu ligger jag i sängen! tänka sig, jag som är så trött, har jobbat på bröllop nu hela kvällen och det gick riktigt smidigt! trots rödvin på min vita skjorta... igen. haha shit alltså va dyrt det är att ha bröllop! bara vinet för kvällen hade gått på 39000 TRETTIONIOTUSENKROOONOOOR!
hmm. det kan man köpa många däck för. jag har kört på en skruv på kläppen och nu har jag pyspunka :( jag som precis köpt dom där däcken :( lessssen tjeeeej.
en hemlis har jag iaf med mig i väskan! HA ni får inte veta :D

2010-08-14
14:15:30

my angel
idag är det den 14 augusti. om 12 dagar är det min älskade fars 58årsdag. skulle ha varit. det är sjukt att det gått snart 2 år då jag inte pratat med honom. min älskade daddy. jag försöker att inte tänka på det så mycket men när det går mot höst så blir jag påminnd, jag får ett wakeupcall. jag har honom alltid med mig. jag är hans kött och blod, den bästa blandningen av honom och mamma =) han har gjort mycket skit i sitt liv och jag har fått reda på saker om  honom som jag inte alls visste om - saker man inte alls har lust att prata om ens, men vafan, alla är vi människor och alla gör vi fel? vissa hamnar i trubbel och kan inte ta sig ur. jag undrar hur länge mina bröder har tänkt straffa honom. mest av allt skulle jag bara vilja prata med honom igen, krama om honom och berätta hur mycket jag saknar honom. han luktade alltid gott, förutom när han rökte eller hade druckit kaffe.. (man luktar röv ur käften efter man dricker kaffe) och trots att man kunde bråka hur mycket som helst så var han ändå min daddy.. han har sårat mig jättemycket förut och jag pratade inte med honom på över ett år för att jag va så arg på honom. sen flyttade han tillbaka till usa och kimberly flyttade med så jag blev tvingad av mamma att följa med och säga hej då.
"You better kiss me, cus' you're gonna miss me" .. I miss you Daddy.




jag känner mig så jävla arg!! så jävla arg på världen! vem fan var det som kom på det här? att man bara ska kunna försvinna från jordens yta? att inte finnas nå mer? vad är det för mening?? vem är det jag måste prata med för att få ändring på det här? hur kan man skapa en värld där sånt här händer? vad är det för mening egentligen att vi finns om vi ändå ska dö? ren jävla idioti!! han ska vara här hos mig!! han ska ringa mig och kalla mig för peckerhead!! han ska skratta som bara du kan åt alla klantiga saker som jag jämt gör!! som han alltid gjort! han ska ringa mig 2 på natten pga tidsskillnaden!! helst precis när jag somnat!! du ska sucka högt när jag är dryg eller inte gör som du säger!! du ska reta mig! jag saknar tillochmed dina hemska snarkningar som jag var så livrädd för! jag saknar att du inte riktigt förstår när du sårar folk, att du inte riktigt vet när du börjar bli elak så jag får lov att säga till dig, att du inte kunde stå för att du gjort fel. jag saknar din flint som jag gladeligen klappade på så ofta och du sa att det var därför du fick den. jag saknar din mustach. jag saknar ditt lockiga gråspräckliga hår. jag saknar din småpanik över att du började bli gammal, att du var för omogen i ditt sinne att ens egentligen vara över 20. jag saknar att du är så smart. jag saknar din röst. jag saknar att prata med dig. jag saknar att du trots 20 år i sverige inte riktigt kunde alla svenska ord. jag saknar att du svor för mycket. jag saknar att du på något sätt alltid var stolt över mig, jag kände det. jag saknar ditt engagemang i dina motorcyklar. jag saknar tillochmed när du rökte och snusade, trots att jag hatade det. jag saknar din matlagning. jag saknar dina kramar. jag saknar att skoja med dig. jag saknade dig på min student. jag saknade dig på balen. jag saknar dig hela tiden.


inom mig har jag den där konstanta känslan av att du saknas. ett tomrum i mitt hjärta. jag kommer aldrig komma ifrån det. hur ska man komma ifrån saknaden av sin egen pappa? jag vill inte sluta sakna honom heller, varför skulle jag vilja det? tänk om jag kunde göra någonting för att få tillbaka dig? folk förstår inte vilken tur dom har som har båda sina föräldrar kvar. jag blir så arg på folk som inte tar vara på sina föräldrar. såna som bara tycker att sina föräldrar är dryga.

jag tackar världen för att jag har min mamma. världens bästa mamma, hon är min mamma. jag är så lyckligt lottad som fick just henne. hon är så jävla stark. hon är så speciell. så fin. så glad. så söt. så knäpp. så duktig. hon är bara värd det bästa! vad skulle jag göra utan henne?







jag är resultatet av en blandning mellan 2 underbara personer.



2010-08-14
14:05:07

lör-DAH
idag är det lördag och jag känner mig redan trött, sov asgött inatt och ville verkligen inte gå upp! sov en kvart extra tillochmed!
direkt efter jobbet sätter jag och adina oss i bilen och far till bonäs alltså. hur man ska palla? jag inte fråstå hur ja palla med detta ska. kanske jag sova försöka lite ? inte? ne..
har nyss ätit lunch med adina, erik och niklas det va trevligt och nu är jag inte hungrig nå mer. undrar vilka det är som gifter sig idag.. hmm =) jag har ingen aning om någonting det är adina som dragit in mig i denna bröllopshärva som vi ska jobba på. 4-rätters hörde jag?? vi får sluta runt 11-12 någon gång, alltså är jag i lima vid 1. trött.se? vi får se kanske för sån där överskottsenergi!
idag är det typ inge folk alls i stolen. stefan och hans familj är nu framme i turkiet. en stor del av de som betyder mest av allt för mig här i livet befinner sig alltså i turkiet, och vart är jag? inte i turkiet. jag som verkligen sagt att jag ska utomlands i år. tror ni det kommer hända??? frågetecken på det alltså... jag får väl roa mig själv då medans andra sitter och göttar sig i 35 graders värme med paraplydrinkar!!!!! :P
inte idag då kanske. men på onsdag då jag är ledig =) då kanske jag hittar på nå bus. jag tror jag ska cykla downhill minsann! kanske bryter alla ben i kroppen??? förhoppningsvis inte.

2010-08-14
01:40:36

what the fuck melina?
o my gaaaad, vad gör jag uppe. nej jag är inte uppe, jag ligger nere i min säng och ska sova alldeles strax =) har setat ute med liza och henrik på deras altan och tittat på en jädrans massa blixtar =) vilket kvällsväder vi haft här!!
undra om det blivit nå skador någonstans pga blixtarna.
min älskling är på väg mot arlanda nu han =) jag saknar dig!
imorn.. idag såklart, jobbar jag heeela dagen. först kläppen sen så åker jag och adina fort som fan till bonäs och jobbar på ett bröllop, sen åker vi tillbaka hit igen för att jobba kläppen på söndag igen...
puh :P gonatt!

2010-08-13
14:04:13

appropå lön
idag får jag ju min tomtelandslön och det är ju rätt nice =)

- och hur fan vet du det då melina????

jaa, egentligen är ju det här ingenting jag vill tala om men eftersom jag klagat så mycket här i bloggen sååå...
helt plötsligt sitter jag här med båda mina swedbankdosor som varit spårlöst försvunna i någon vecka!!

- och hur fan gick det till då melina????

hmm, jaa egentligen vill jag ju inte prata om det här. men en hittade jag i en låda hemma i mora som jag hade en tanke i huvudet att där kan en ligga iaf och det gjorde den ju mycket väl, men det va inte den som är aktiverad.

- den andra då för fan??

jaaaa, det här är ju det värsta...

-  VAD?

stefan hittade den mellan madrasserna i lima...

- är du sämst i världen melina????

jag tror fan det alltså! :(



2010-08-13
13:42:03

schhhh säg inte att det var jag!
hmm undra vad som egentligen hände med björns soffa på kräftskivan :O?




;)

2010-08-13
11:34:45

fredag den 13
åååjejej!!! nu ska ni veta att det är fredag den trettondeeee... spooky!! inatt sov jag med taklampan på, jag hade filmen Upp på 2 gånger inatt för att det inte skulle vara tyst så jag hade hört någon demon eller så, tack och lov för det!  tänkte stänga av datorn och lampan efter första gången men då kom jag på att tänk om det kommer någon då!!!! så då satte jag igång allt igen :P
Liza berättade ju att hon sett en "skugga" av någonting vid sin säng för 2 veckor sen och den stod där ett bra tag?! WHAT!! Då bodde ju jag i källaren!!! Fyfan!! jag gillar inte sånt där. så nu ska jag försöka sysselsätta mig själv varenda kväll så jag tänker på någonting annat än sånt därnt.  =)
okej bara för att jag inte har så mycket att göra just nu så tänkte jag bildbomba min blogg lite =) titta och njuuuut =)
här är jag och mikaela på dansbansveckan i malung



cisen, fidde och sara posar innan vi går in på orrskogen =)



hihi stefan och olof =)



jag ger min babe en puss på kinden =)



sen har vi varit på trollmåne också på tomteland =)



2 välkända skåningar kom upp =) johan och anders! dom hade med sig martin också men han ville inte vara med på kort!



en häxa sjunger bad romance =)



häxorna drar ut älvan på otyg!



helt plötsligt sitter jag i stolen dal på kläppen och ser arg ut :P



frida och jag hoppar i soffan! :P



frida ser ut som en mördare :D



världens sötaste praktikant :D



och jag ser ut som en mupp :P

om en halvtimme är det lunch ungefär, idag ska jag äta nere på wärdshuset =) undra var det är för go mat där idag =)

2010-08-13
00:52:41

Hej alla sötisar!
Här ligger jag nu nere i källaren i lima, efter att ha "tittat" på både paranormal activity filmerna!!! Tackar mig själv för att jag höll för ögonen 80% av filmerna! Annars hade jag nog legat mellan björkarna där uppe! fyfan för filmerna alltså =)
men nu har jag ice age 3 på i bakgrunden här och jag ligger iaf i min säng, får se om jag överlever natten då =)
har varit lite smått barnvakt ett tag efter jobbet idag, det va roligt =) loviz och jag har målat naglarna blååå som himmelen =) riktigt fint vart det! imorn - jag menar såklart idag.. daah klockan är efter 12.. idag är det fredag den 13de! jag ska se till att jag inte gör någonting dumt imorn :P hade ju varit typiskt mig alltså :P
hade inte alls varit fel att ha min älskling här snusandes bredvid mig nu när jag är lite smårädd sådär =) jag saknar dig stefisen =) <3
puss på er alla godingar från mig och adina =)

2010-08-12
10:08:02

Pinsamma melina
haha hej på er! jag sitter här på toppen och försöker få lite ordning på mitt liv, har ju inte tackat nej till skolan än, så jag kom på att jag nog ska ta och göra det! så jag ringer kontaktnumret som står på hemsidan, för jag ringde i helgen och då hade dom stängt :P och då gick en sån där telefonsvararröst igång, men nu när jag ringde så var det samma röst - "Välkommen til högskolan Dalarna"..... och jag sitter tyst och väntar på att hon ska säga någonting mer! HAHAHA HON VA JU PÅ RIKTIGT!

dagens tabbe! men jag är inte ett dugg förvånad :P

idag är det väldigt dimmigt här på töppa och jag är INTE ALLS avundsjuk på mamma och kimberly som nu sitter på planet mot turkiet... och speciellt inte stefan och hans familj heller som åker mot arlanda imorn och dom har tillochmed all inclusive!! Nej jag är inte avis...... :P det är ju inte ja som velat åka utomlands hela sommaren ... :P  nej jag är inte bitter =)

2010-08-10
15:02:02

SISTA DAGEEEEN!!
fattar ni det ?? hur skönt och hur stort det här är egentligen?? Jag har lämnat tillbaka nyckeln och allt!! NO MORE ENTRÉ!! jag sitter och tittar på klockan nu, om 1½ timme ska jag bege mig uppåt och inte ens titta tillbaka!!!

jag har städat inne på kontoret där det såg ut som faaaan men inge mer =)

när jag slutat så ska jag fara fort som fan ner på mora, hem till mig och packa ihop alla mina grejer så jag är klar till att åka upp till kläppen igen, om jag åker idag eller imorn bitti beror på stefan! om han inte ska jobba imorn så åker vi ikväll och ska han jobba imorn får jag åka upp själv imornbitti. hoppas vi åker ikväll så jag slipper gå upp så tidigt imorn =) =)

och VET NI!? igår hittade jag en av mina internetbankdosor!! nu gäller det bara att få den aktiverad!! =) göööööttttt sen kanske mitt liv kommer fungera som det ska igen =) på lördag tror jag att jag får lön från tomtland! NICE!

blablabla, vad jag tjatar!

kl halv 7 är det kalas hos stefan, hinner jag ?! jag måste komma ihåg att packa allt jag tagit med hem som ska med tillbaka och även komma ihåg alla matlådor för tusan!! som jag höll på å glömma imorse, skräll melina.....

2010-08-10
11:58:29

Psycho bruuud!!


ba, neej jag slår in rutan och slår tjejen i fönstret bara för jag inte får mina nuggets!!!!! !"#¤%&/#¤#

2010-08-09
10:36:45

Santaworld!
Hej på er alla godingar! Idag sitter jag i entrén på tomteland, inte alls mycket folk i parken idag, inte så konstigt med tanke på att semestern börjar ta slut för alla och plus att det regnar och det ska det göra hela dagen enlygt yr.no.

Hoppas på att dagen går fort! Igår kom stefan hem till mig vid 20 någon gång tror jag sen så ville han kolla på film vid halv 11, jag tror jag såg 10 minuter? Han försökte få mig att vara vaken men jag kunde verkligen inte så jag somnade på en gång och så vaknade jag till när han stängde av datorn :P förlåååt stefan!

imorgon fyller han 21 år ska ni veta =) min lilla plutt.

och min mamma och syster åker till stockholm idag för att sen åka till turkiet den 12e. Och stefan åker till turkliet dagen efter.... FREDAG DEN 13DE!!!!! jag tittade argt på honom när jag fattade att det var den dagen. nåjaaaa. jag blir lämnad alldeles ensam till slumpen iaf, alla vill hellre va i turkiet än att vara med mig :( :P

nåja, jag ska ju bara jobba ändå :P idag är det faktiskt näst sista dagen för mig på tomteland! det känns GÖÖÖÖTTTTTTTTTTTTTTT!

 

här är jag och mammsen när dom va uppi kläppen och hälsade på =)

 

för er som inte visste det så har jag bestämt mig för att inte gå skolan - jag gör en till säsong i kläppen ändå :P jag kan inte hålla mig därifrån än =)


2010-08-08
10:49:58

sliten brud
mellis, som hon kallas, va nog lite sliten igår, hon gick och la sig kl halv 9 igår kväll! totaldeckade bara pang!
vaknade imorse när alarmet gick på telefonen. har dock blivit väckt ett antal gånger av att min kära pojkvän va full och ville prata i telefon kl halv 3 ungefär. men jag tröck bort honom :P stefan du får inte ringa mig sådär när jag ska jobba! det vet duuuuu.. mupp :P
jaja, hämnden är ljuv ;)
och idag lämnar världens bästa frida oss för att åka hem till falkenberg :( tråkigt! tur att vi har lunchdejt med henne om ca en timma =)
hmm, undra hur man gör när man ska tacka nej till en utbildning :O

2010-08-07
14:55:07

Gårdagen!
Faaaaaaaaaan va kul vi hade igår!! Vi hade kräftskiva och det slutade med att det var bara jag, adina och frida som höll igång på slutet! men som om det skulle hindra oss från att ha roligt? NEJ SKULLE INTE TRO DET!
Jag har ont lite överallt i hela kroppen men jag är glad ändå =)
sötfriiidaan =)

adiiinisen =)

sötisar!!

jag blev nypt i fingret av en kräfta!

björnaaaa

ewa och allette =)

haha =) groth och frida gör westside tecknet ;)

elin och mellis =)
ja som ni ser så är vi ju propra och väldigt skötsamma här =) jag tror jag slutar lägga upp bilder där :D
idag har jag iaf en stor bula på mitt ben som gör ont med ett rivsår över det, det känns som om mina fingrar har blivit hoppade på, någon sorts träningsvärk i hela kroppen?, av någon anledning snusade jag som fan så under läppen bränner det som bara den och nu börjar bakfyllan sakta men säkert smyga sig på!..
var det värt det??...
OM DET VAR!!!!
fan va jag tycker om mina vänner! ni är guld och jag älskar er!!!!!! jag har så sjukt kuuuul i mitt liv!!! när jag slutar ska jag hem och duscha sen kommer iaf frida, och adina om hon orkar :P hem till mig och så ska vi titta på galenskaperna vi gjorde igår :D hahaha jag har tjuvkikat idag och fan va vi är sjuka i huvudet!! :D i love it!

2010-08-06
11:53:09

JAA MEN OKEEEJ !?
det är tydligen tillåtet att göra vadsomhelst nu för tiden. jag fattar inte att folk har så mycket grova fel i sin hjärna?!
att man själv tar sig friheten och bara förstöra någon annan människas utseende eller ta livet av någon människa?
såna människor är ju helt psyko. borde minst sagt skjutas i kuken!! eller muttan om de är en brud då!
kolla här!!
nej man varsågod, ta för dig! skär av brudens näsa bara!!!???? och öronen med dessutom?! asså ett öga för ett öga, hoppas hon får tag i honom och kan göra det där tillbaka!! behandla andra som du själv vill bli behandlad för faaaa-aaaaan!!!!!!!

2010-08-06
10:44:27

Dont be scared, I've done this before.
Show me your teeth.

vad har hänt det senaste dygnet då? nej jag jobbade ju till halv 5 igår och sen skulle jag åka till lima igen, med vetskapen om att jag inte hade någon bensin kvar i bilen :P och niklas åkte med mig, men jag berättade för honom att jag kan inte garantera att vi kommer fram :P haha, vi lyckades ta oss till lima, och macken där jag tankade upp min kära ford =) så nu är det nemas problemas att ta sig någonstans =)
ikväll är det kräftskiva at björns mansion! det ska bli riktigt kul och GOTT! I LOVE KRÄFTOR. sen ska det bli gott att ta sig någon cider också, det var länge sen nu!
jag ska ha med mig min kamera minsann =) kanske ska ta och lägga in bilderna jag har på kameran också så ni får se vad jag gör om mina dagar! igår hoppade jag studsmatta i några timmar efter jobbet med björkbarnen, när vi typ hade hoppat klart så fnissade dom och tittade på varandra och sa att det va roligt att titta på mina tuttar när dom guppade... hmmm undra vad det blir av dom där egentligen :P jag får ha på mig sporttop nästa gång då :P
jag är så himla sugen på att gå ut i skogen och plocka svamp förresten!! jag har ett riktigt suuug =)
och fan undrar om jag har gått och fått en släng av migrän?? har haft jätteont i huvudet i flera dagar nu!! :(

2010-08-05
10:51:17

stolen dal
hej på er =) här sitter jag i stolsliften i kläppen nu igen! kom upp hit igårkväll vid 21 någon gång, då jag åkte hem till adina och björn och hängde med dom, frida och allette. riktigt trevligt och det slutade med att vi satt och snackade lite om säsongen som gått, och så var vi lite spända för säsongen som kommer =) guuud så skoj!
morgonen såg ut att bli riktigt fin för solen sken som om den fått någon drog i sig men nu är det bara moln. :( sen ligger det en död fågel i stolsgaraget. blä! björn ville inte ta bort den och erik tyckte det var fränt. hmm..
nåja, mitt internetbankdoseproblem verkar inte lösa sig. nu hittar jag ingen av dom?! jag hade två st hur länge som helst och bara för att jag måste ha den nu så finns ingen?!?!??!?! VAD VILL DU MIG GUD VAD HAR JAG GJORT FÖR FEL????
tur att jag fick in min milersättning häromdagen då för annars hade jag varit en mupp utan pengar! jag har ju alla mina pengar på sparkontot som jag för över ifrån när jag behöver, men nu är ju det omöjligt. hmmmm. och jag har inte ätit på snart ett dygn. blä!
på fredag som det ser ut nu så blir det kräftskivaaaa :D MUMS!
det var lätt när man va liten :P då hade mamma reda på alla saker åt mig!! kanske är dags att växa upp?

2010-08-04
19:15:57

pack my bags!

shit shit shit, mitt hjärta håller på att hoppa ur :P snacka om att jag kännt mig stressad de senaste dagarna! stressa mellan sälen-mora! idag precis när jag slutat jobbet (tomteland) ringer adina och säger att det står i kläppen att jag ska jobba där imorn, och jag ska även jobba på tomteland står det där. faaaaaan.

så jag fick vända och åka upp och prata med mina söta chefer och dom fick bort mig på tomtelands-schemat och nu packar jag återigen väskorna för att fara upp till sälen!

känner mig även stressad över att jag inte har min internetbankdosa! ligger den inte i någon av mina väskor uppi lima så är den totally lost! björn sa iaf att det finns ett swedbankkontor i sälen så då får jag väl åka dit på min lunch imorn då =) jag har ju en gammal swedbankdosa som jag hade innan jag tappade bort min förra gången. den nya fick man ju fan pröjsa 250 spänn för!! nåja, hoppas att det går att aktivera den gamla igen då om jag nu inte mot all förmodan hittar min dosa. jag är världens sämsta på att leta. blä! nej nu ska jag nog ta och åka tror jag!


min lillasyster vill att jag ska skriva en rad om henne så nu gör jag det, varsågod kimberly!



vi är inte ett dugg lika om jag får säga det själv :P



nåja nu så ska jag väl återgå till min stressiga vardag =) (jag kommer få en hjärtattack snart)

bläää va allt känns drygt när man inte kommer åt sina pengar! det känns så sorgligt! =(
hoho  nu ska mellis dra upp mungiporna =)


2010-08-04
14:34:41

hej, mitt namn är melina KLANTARSLE davideit
Jag är HOPPLÖÖÖÖS!! jag blir så trött på mig själv. så så såååå trött!!! jag slarvar alltid bort mina grejer, eller välter ut grejer, har sönder grejer, glömmer grejer..... baaah allt sånt där, det är bara mitt förnamn.

nu är min internetbankdosa borta... igen. jaha, hur ska jag nu kunna leva då??? jag är ju så smart som alltid tappar bort saker som jag verkligen behöver!!! ååå

och mina nattliga störningar har inte slutat, är det inte telefonsamtal så kommer folk till mig och väcker mig ist :P inatt kom ju stefan efter jag somnat sen väckte han upp mig igen kl 3!  oj oj oj. och får man sova inatt då? nej nu har mamma bokat mig som chaufför efter orsa yran, det lär ju bli där efter 2 någon gång. :P min sömn får utebli!



här är jag och kimberly små muppar

2010-08-03
15:57:10

I could really use a wish right now
dagens, eller ja, veckans låt.


bra skit!
här sitter jag nu, det är bara 20 minuter tills vi ska backa in stolsbanan idag! sen ska jag till lima och packa ihop mig och så sen ska jag åka hem till mora!
jag och björn har varit riktigt djupa idag och setat och pratat om både det ena och det andra bl.a. döden och sånt otrevligt.
snart fyller daddy år. det känns lika konstigt i år som förra året. att inte kunna ringa honom och säga grattis din gamla gubbe och skratta lite åt honom att han blir äldre vilket han inte ville bli. asså han ville leva men inte bli äldre.

jag tycker fortfarande att det är sjukt av mina bröder att dom förvarar våran pappas aska i en kartong i ett garage. totalt respektlöst!! och jag kan inte göra någonting åt det. det skulle vara att jag får för mig att åka dit och ta tag i det med mina egna händer. kanske är det jag får lov att göra.
ibland önskar jag verkligen att jag kunde kopiera/klona mig själv, så att man har samma hjärna fast i typ 3-4 olika kroppar och att hjärnorna kan synkas ihop via blåtand eller nå sånt! för då hade jag kunnat skicka ut olika kroppar av mig själv till olika ställen i världen och ingen skulle bli arg för att jag inte är där, snarare tvärtom :P undra om jag ska uppfinna någonting dylikt i framtiden!
=) jag och cisen i malung!

2010-08-02
20:53:41

if you want me to bee real deep
i'll hook you up with some poetry
minnen minnen =) den här vrålade jag, agge och adina till när vi hade våran onsdagsfylla hemma hos agge, vi tre :P
tänk så lättroade vi kan vara =)
hoffmaestro är lätt ett av de bästa banden just nu!
jaha, annars då?? nej jag jobbar på :P haha vet inte vilken dag i ordningen jag är inne på nu, men jag bytte en tomtelands dag mot en kläppen för niclas som skulle jobba egentligen ska skriva upp för körkort lycka till!
och plus att jag får bättre betalt i kläppen =) så eliana var snäll och hjälpte mig med det där och nu är jag här i min säng i lima! imorgon åker jag hem och jobbar där i 2 dagar och kommer sen tillbaka till lima på torsdagen efter jobbet =)
annars händer det inte så mycket i mitt liv, jag och frida var ute och sprang en vända idag och fan va otränad man blir bara man slappar i en vecka!! USCH! sen inatt har jag tänkt sova faktiskt! hoppas ingen mupp ringer mig vid halv 4 nu :P
imorse välte jag ut en kopp med jättevarm choklad över hela mina byxor och skor. det gjorde ont men adina och björn tyckte det va jääätteroligt! tur man bjuder på sig själv =)
förresten! vill ni se en bra film? se då She's out of my league. Den va grymt rolig och bra =) =)