melinadavideit

2010-12-20
10:15:17

the chair
hej på er ! här sitter jag på toppen i stolen och bara ser hur stolarna rullar förbi framför mig! tittar man för ansträngt på dom så blir man tröööött! tur att jag har radion att roa mig med och att jag sitter och kikar efter julklappar här lite nu på nätet, fick låna min kära sambos dator så jag har en chans att ge mina nära och kära några julisar i år!!

igår fyllde jag 20 år!! sjukt =)

 

såhär kan man se ut när man är 20 =)



2010-12-15
00:00:38

Rör på fläsket!!!
Hej på er godingar!! Jag och Sandra har precis kommit ur duschen! Ja inte samtidigt då såklart men ni fattar!! Vi har varit i Limahallen och spelat innebandy i 2 timmar! Faan va kul det va och va många vi va ! :) 35 pers!! Jättekul med så många från olika avdelningar så man har bättre chans att lära känna varandra! Jag har skrattat mycket i Lima idag och jag tror nog alla fick sig en liten blåklocka någonstans! Jag fick 3 plus att klantarslet själv( = jag) tog ett steg bakåt och vrickar foten från ingenstans!! Jag hade ju på mig mina utespringskor och dom är det ju högre sula på och SNAP så ligger min fotknöl nere i marken! Bara skaka av sig att fortsätta :) Riktigt roligt iaf :) nu har vi ätit äggmackor jag och Sandy och nu ska vi nog minsann sussa en sväng :) jag jobbar imorn men inte Sandra :)

2010-12-14
11:28:14

tjing tjong!
idag har jag - hör och häpna, en ledig dag! liften jag skulle stå i idag har inte öppnat än, tror ärligt talat att min kropp behövde en liten extra vila! vaknade upp vid 07.40 och frågade sandra om hon inte skulle gå upp för hon jobbar idag "näe de tror jag inte" säger hon och kollar sen på klockan "faan jag har ställt klockan på kvart i 8 istället för kvart i 7!"

så då gick hon upp och for iväg till jobbet! jag har vaknat lite pö om pö men nu är jag uppe för dagen! det va ett tag sen jag kunde sova lite längre så det känns riktigt skönt! idag ska jag vara tvätt-tant här i källan och tvätta mina och sandras kläder =)

igår jobbade jag första dagen när kläppen öppnat och det gick riktigt bra =) lite krångligt bara när vi inte har skotrar så det räcker för dom är trasiga men det löser sig snart hoppas jag!

sen ikväll ska vi till limahallen och spela lite innebandy =)

2010-12-07
21:46:40

förlåt!
hej på er! nu har jag varit sådär riktigt dålig igen! har inte uppdaterat på hur länge som helst, men nu är det som det är och nu skriver jag några rader =) sitter just nu uppe  i sälen, eller ja, källan som det så fint heter =) har alldeles nyss målat mina naglar blåa med orangea stämplar! riktigt chict =)

idag har jag jobbat på kläppen, satans va kallt det är! jag bor iaf med sandra i år igen =) känns riktigt bra! vi trivs ihop! har det riktigt mysigt här i våran pyttelilla lägenhet =) ska ta lite bilder sen, jag har blivit så dålig på de här med blogg. men nu har jag inte heller min egna dator så de blir lite svårt med att lägga in bilder å så. kanske kan låna hennes internet sen och uppdatera lite bilder från min dator =) då kan det bli lite roligare att kika in här!

helgen som va har varit en hemsk jobbhelg men nu är den över och jag ska aldrig mer jobba dubbelt! (gör jag ju ändå säkert)

imorn börjar jag jobba kl 8 igen =) tycker det är skönt att börja då för då hinner man med lite mer under dagarna, dock är jag fortfarande så trött efter helgen nu så jag har inte orkat göra så mycket på kvällarna nu än utom att ta det lugnt och umgås med lite vänner =) men det är fint det med =) på torsdag åker jag hem till mora igen för att köra ännu en helg med midvinterblot!