melinadavideit

2010-02-28
19:49:26

skotta skotta skotta
shiiiit va vi har skottat idag!! först idag på jobbet har jag stått i snö upp till midjan och skottat och sen när vi kom hem direkt bara ut på verandan och skotta loss den :P fyyyfan !

2010-02-25
19:20:05

gefle calling
tjing! nu sitter jag vid sandras matbord i gävle! hihi hur skoj är inte de då! vi har då haft det asnice här vi tre tjejer! vi åkte hit direkt igår efter jobbet och resan hit var ett enda stort garv. jag satt och frös ihjäl och adina och sandra svettades som grisar.. fönstrena vid mig var helt istäckta och det va inte en enda ruta vid sandra eller adina?! hur FAN går det till??

sen bara spårade de ur för vi va så övertrötta och bara garvade åt allt som gick!  hahah!

nu sitter vi alltså och pustar ut innan vi ska fara iväg till sälen igen =) ska se om vi hinner svänga förbi stefan också på vägen hem =) vi har shoppat hela dagen och vi har typ 10000 påsar här. shit va nice det är med lön!

nu har vi även fått massage alla tre av sandras snälla syster jessica =) mycket välbehövligt!

så nu ska vi väl snart bege oss skulle jag tro! först ett stopp vid MAX eftersom att sandra har tjatat om maxhamburgare sen vi flyttade till sälen :D haha skruttunge! jag ska slänga om mig in i mjukiskläder nu och sen ska jag gosa ner mig i baksätet =) GÖTT

2010-02-23
19:07:20

Gävle imorn!
ja nu jävlar händer det saker! imorgon efter jobbet ska nämligen jag, sandra och adina pysa till Gävle! Sandra kommer därifrån och på torsdag så får vi ju lön så vi tänkte shoppa lite och sandras syster håller på att utbilda sig till massös, så hon har erbjudit sig att massera oss eftersom hon måste få ihop timmar =) AS GÖTT! vem tackar nej till massage? INTE jag iaf =)

hihi!

här sitter jag nu i sängen och lyssnar på shrek soundtrack! det är riktigt mysigt faktiskt! idag har jag och sandra stått i ripan/sparven igen :P det verkar som om det har blivit våra liftar alltså, får ju jämt stå där! men imorn ska jag iaf stå i uven! kommer inte ihåg när jag var satt där sist.. fast egentligen är jag ju inte det nu heller, utan jag har tagit en dag åt angelina för hon har sin syster och papps här så hon vill ju självklart umgås med dom =)

adina håller på å poppa popcorn nu hon, tydligen :P

jag känner mig lite småseg och mysig bara jag =) kanske ska ta täcket och mysa ner mig i soffan =) jo det tror jag nog!

2010-02-21
21:17:39

mästerkocken!
that's meeeee!

indeed säger adina ! hon kan hon! den där ADEJNA. hihii min vän.

jag har precis gjort världens godaste köttfärs =) hon gjorde jättebra tagliatelli eller vad det nu heter! vi kan tillsammans. imorn är vi världens gäng som är avbytare! jag adina och sandra, kan det bli bättre?? EEEE NEJ?


adina är en buse

2010-02-21
21:17:30

mästerkocken!
that's meeeee!

indeed säger adina ! hon kan hon! den där ADEJNA. hihii min vän.

jag har precis gjort världens godaste köttfärs =) hon gjorde jättebra tagliatelli eller vad det nu heter! vi kan tillsammans. imorn är vi världens gäng som är avbytare! jag adina och sandra, kan det bli bättre?? EEEE NEJ?


adina är en buse

2010-02-20
18:21:32

this is life!

äntligen har man kommit hem efter en slitig dag på jobbet. okej, kanske inte slitig bokstavligt talat eftersom det kanske var tre pers i backen men FYFAN vilket hemskt väder det har varit!! då va det fan bättre med 34 minusgrader alltså..

tiden innan lunch gick så jäävla sakta då de va helt sjukt! sen efter lunchen bara swichade resten av dagen förbi!

bruno den galningen höll på att mörda mig idag!! han skulle sparka snö mot mig när jag stod lutad mot sparvens lifthus bredvid sandra. jag såg alltså hur han swingar foten i pudersnön - och sen till min fasa ser jag att det är INTE bara pudersnö i den där swingen!! Token får med en iskoka! och BAM säger det i dörrkarmen precis ovanför mig! Snacka om att mina ögon var hur stora som helst och jag skriker MEN BRUUUNO!? SKA DU DÖDA MIG?! :P nära döden upplevelse alltså :P och han bara står och skrattar med sitt roliga skratt :P

en till sak som hände imorse :P haha, jag skulle skriva på whiteboardtavlan så gick det som stod kvar från igår inte bort, så jag fick lov att spruta på ett spraymedel på tavlan som gör att det går bort, så jag sprutade lite och då såg det ut som att det inte kom någonting, så jag vänder sprayen mot mig och tittar i den samtidigt som jag sprutar.... 1+1=????? RÄTT I ÖGAT! jag får panik och slänger mig ut ur lifthuset och ner i snön och slänger snö i ögat för att rädda det :P som tur är så verkar det fungera fortfarande =) mitt söta lilla öga :)

appropå ögon så har det även runnit ur dom hela dagen! det tror jag också hjälpte mig i den där sprayolyckan för att det rensades ur :P tacka vetja bihåleinfektion? :P


2010-02-20
08:23:12

wippan
idag är det jag som står i ripan. dock är jag nog hur förkyld som helst. ögonen rinner konstant och jag snorar som en häst :P

det går bra ändå =)

imorn ska jag visst stå i tranan :P

2010-02-19
17:40:12

hallå där =)
nu har jag varit hem i mora och det var alldeles underbart att träffa stefan =) mm!

nu är jag återigen i sälen och det känns faktiskt bra, förutom att steff inte är här =)

ikväll ska vi till tranan och kika lite =) ska bli skoj att träffa alla nu när man varit borta i några dagar! det känns som om man är borta aslänge när man är borta i 2 dagar bara :P

och när jag kom hit till linds så var det ingen hemma! HALÅÅÅÅÅ ropa jag men inge svar :P

NU öppnas dörren :D

2010-02-16
22:18:49

jäääävlar

va det är FINT på linds åkeri nu!! har inte varit såhär rent sen någonsin! inte ens när vi flyttade hit! snacka om superstädare! nu ska vi försöka hålla de här med att göra detta en gång i veckan... :P hoppas det går!!

simon håller på å gör eget snus nu så de luktar helvete i hela köket, fyfan :P tur man har rummet längst bort från köket iaf. blir inte kul att gå upp och äta frukost imorn. blä blä blä för snyyys!

appropå blä så höll jag på att spy som fan imorse!! jävlar jag har inte varit så nära på att spy på hur länge som helst!! jag skulle dricka ett glas oboy till frukosten och sen va min mjölk slut så sandra sa snällt att jag kunde få ta mjölk av henne! så jag hade i pulvret i glaset och sen skulle jag hälla i mjölken, och det kom bara en KLUMP!! å fyfan sa jag och tittade på utgångsdatumet.. det va ju igår? då kan de ju inte va så dåligt? så jag gick till vasken och hällde ut lite och FYFAN va min kräkreflex gick på repeat!! UÄUÄUÄUÄ lät de :P hahahahahaha och sandra vart så äcklad så hon höll också på å spy nästan :P asså hela min mage bara vred sig åt mig! jag är askänslig för spya och saker som liknar spya :P

fick lov att ta ett glas oboy när vi kom hem från affären med nyköpt mjölk idag för att jag inte skulle bli avskräckt. det hade ju varit förfärligt?

börjar bli trött nu, adina hon har sovit sen vi började städa - hon har inte hjälpt till! vilken mupp!! tro om jag ska sova snart med. imorn jobbar jag i höken, sen sticker jag hit till linds och duschar och swischar om och sen far jag hem till mora =)


2010-02-16
18:58:37

morgondagen!!

imorgon är dagen här, som vi alla har väntat på!! (iaf jag och stefan)

jag åker nämligen HEM efter jobbet =) hem till mitt kära mora =) och min kära pojkvän! miss uuuu! man blir ju helt galen här uppe när han är där hemma, så nu ska jag iaf hem och jag ska nog äta upp honom tror jag =)

så jag är väl hemma vid kanske 7 någon gång, ledig torsdag och sen åker jag hem till sälen igen på.. fredag kväll blir det =)

idag har jag stått i örnen, liften som är i parken, inte riktigt min grej.. dock fick jag mig världens träningspass imorse då jag fick lov att göra fint efter alla SLARVISAR som sprayat målarfärg i snön.. blått ÖVERALLT verkligen.. så jag har stått och försökt få bort allt de blåa i lätt över en timme. skotta snö i en timme är fan rätt drygt alltså :P

hihi. nu har jag och adina storhandlat iaf. jag är så smart som jämt gör det dagen innan jag ska åka till mora.. hm :P jaja, fettisdagen är det idag också så adina köpte ett wienerbröd och jag en vaniljmunk :D

nu är det storstädning på G här på linds. får se vad det blir av det. kan ju bli en städkontroll imorn har jag hört :P


2010-02-14
18:58:36

partehey 2night
yoooo ikväll blir det HC! jag ska bara försöka få upp peppen, man blir ju så seg varje gång man kommer hem :P

2010-02-13
21:54:30

dum & dummare
asbra film :D jag och adinas eric sitter och kan alla replikerna utantill :D hihi



en av världens bästa filmer :D

2010-02-12
00:34:14

trött tjej
uuuff har legat och sovit typ sen jag kom hem! helt slut..

imorn är jag ledig! kanske skulle upp och åka lite med bjöööörnis! om inte annat så åker jag väl själv :P

ska väl fortsätta sova nu :P

2010-02-10
22:22:34


2010-02-10
19:00:49

rullar fram
uuusch vad jag är proppmätt. jag och adina har gjort gourmet här hemma. kyckling med pommes =) mm!
men nu är man mätti bompa!

för övrigt så är min dator tack och gonattt. det verkar som kameran håller med om det förresten, error på den med... vad gör jag med mina grejer?!?!??!?!?!? trött på mig själv :P

imorn jobbar jag i tranan knapp 8.30 - 18.15. sen är det evakueringsövning igen från 18.30 till de är slut :P puh!

2010-02-10
01:17:05

PERSONALFEST?!
tjing! här kommer det lite bilder sådär på kvällningen ;) titta och njut weti.



hihi, sandra och adina på våran förfest!!



i'm an indian ahahah



haha sötaste malin :D



haha det är så här malin har pli på jens :P



hahaha günter va ju på plats?? :P



gb glass?? :D



erik är en röd prick :P



françoisjocke haha :D



haha :D hoe och nörd ? ;D



hihi en till nörd ;D



stjärngosse!



hahahah bääääst våran gravida nunna :D



mr burnes :D



supermario was there =)



haha  =)



haha tärnan niklas =)



haha :D





malin va diiiirty



gustav skulle på simtur i baren han :P



sen hittade jag nån djurgårdsligist :P



i sällskap av robin =)



en kunglighet befann sig också på plats =)



djurgårdsligist nr 2!



juldags?







sötisar =)



darth vader :P







haha snacka BRAT





haha nykter indian......























björk är sugen på ?



badpojken



pingispojkarna :P



sötisfrida



haha standard bjööörn



;)



buse



tröttmössa?



hahaha stolen brakade :P björn ligger underst :P



hihi



björk va ligist och hade ihjäl en mus..



kattmalin =)



clas va på g ser vi!



här myser dom på =)



gbglaaaass



wiihooo







tack och godnatt, detta har tagit mig hela dagen!! :P hoppas ni enjoyar =) lämna lite kommentarer också tycker jag =) PUSS på er mina godingar

2010-02-09
18:50:37

HAHAHA!
fyfan va jag älskar mina vänner på kläppen!! jag och sandra har setat och kollat igenom bilderna från igår och vi bara ler, vi har så SJUKT KUL! man kan inte annat än älska de.

tänkte jag skulle lägga upp lite bilder här, men nu har min dator kraschat eller nå?? jag fattar ingenting. blir ju rädd.
så om jag från och med nu kommer vara lite off här på bloggen och facebook så är de för att jag inte har någon dator längre :(

får väl köpa en ny sen då.... =)

bilderna kommer när sandra visat mig hur man gör på macen :P

2010-02-07
22:47:08

weiwei
imorn är det personalfest och jag är SÅ laddad. kanske är fel att säga det nu när jag är så trött, men jag ser fram emot det! jag ska vara indian av någon skum anledning :D vet inte varför eller hur jag kom på det, men så är de =)

har varit och fixat det sista nu under kvällen. vi va väl en 7 st som åkte hem till malin och jens för nån timme sen =) alla lika peppade =) GÖTT

imorn är det alltså; falken -> pulkakväll -> wärdshuset. heldag.. snacka om sliten jag kommer vara i ripan på tisdag :P puh..

2010-02-06
23:27:10

skräll
gissa vem som somnar under filmen.. jo jag, jessica, sandra, malin och adina =)

jag vaknade till, borsta tänderna, ställde klockan och nu ligger jag i sängen! tack och gonatt.

2010-02-06
22:27:56

yooyoo
hej! idag har mamma och dick varit här, dock kommer dick tillbaka imorn och fixar min generator så det är ju asbra =)

nu på kvällskvisten har vi varit och tittat på fotboll i sälenhallen, trogna arbetskollegor som vi är =) kläppen förlorade med 6-2.. bah, men kul som fasen hade jag, sandra och jessica iaf =) tjohooo. undrar om det fortfarande fanns alkohol kvar i våra kroppar sen igår/inatt??

who knows :P

2010-02-06
17:52:06

lördagsmyyyyys
tjing! nu är de såhär att det är mys på linds idag och alla får komma och vara med =)

imorn jobbar jag i sparven.. hmm :P

2010-02-06
09:33:00

mmmmmmm
perfekt, ledig idag. underbart! ligger här och gosar in mig i sängen =) ser dock ut som fan eftersom jag inte sminkade av mig igår utan bara BAM ner i sängen ! hihi that's me.

idag kommer mamma och dick som sagt hit sen tänkte jag väl åka lite bräda =)

2010-02-06
03:26:16

oj oj oj
usch vA VI BLEV FULLA IKVÄL...

2010-02-05
22:21:27

vinter of 10?
på linds spelas det minsann summer of 69, men det är det ju knappast :P eller har jag inte rätt?!

vi har haft asnice här hela kvällen och snart ska vi dra oss till tranan och rocka äääääset av oss =) skönt att jag och sandra är lediga imorn!! det är inte adina som tråkigt är för henne :P men man! hahahah

2010-02-05
20:31:40

yeeeeha!
vinet är öppnat, vi har återigen garvat rövarna av oss åt mitt danska ragg (!?) igår, tanten alltså. sjuka drömmar och så vidare. ;D

fan va vi har roligt på linds!! vi dissar dalstugan ikväll och kör förfest här, sen är det club crain ikväll =) KOM DIT!!

2010-02-05
08:23:36

good day
tjing, nu är jag på jobbet. skönt att få sova ut! man känner sig lite sådär mystrött men ändå på g!

haha fyfan va adina är! vi såg henne allt hur hon ringde till björn och bad om skjuts från wärsan till stolen dal. det är ju såååå långt :P hahahaha!

och igår tappade jag min namnbricka.. ååå, man känner sig så namnlös utan den. ska flirta lite med malin =) se om jag får en ny!

ikväll är det ju club crain! ses vi där?

2010-02-05
00:46:33

mora&fondue
har ju nästan glömt bort! mina bilder från i måndags =)



sandra hade sin megakamera med sig =)



vi hade med oss jessica !



simon var chaufför =)



han hade någon muppig brud bredvid sig i framsätet :D



här är vi på parkeringen i mitt kära kära mora =)
fast sen tog jag inga fler bilder i mora för vi hade så himla bråttom med allt..

helt plötsligt satt jag i en pistmaskin i sälen med emma, thun och björn!



hihi =)



föraren i egen hög person =)



här är en massa kläppenfolk på fonduen på toppstugan =)



jag fick sitta bredvid jocke =)



thun, alette och björn sitter vid elden =)



elin och jag var nyktra klubben =)



giiiirls :D



adina och björn busar med någonting :P



liza och kakan dansade på =)



min kamera gick sönder (!) ett tag, men sofia hjälpte mig att laga den! tekniker som vi är =)



jens bjöd upp till dans!




thun körde sin egen stil =)



haha bjöörns hand kom i gång som ni ser :P



haha vilken glad liten kis =)



sötisfrida =)



haha fabian blev igendragen av adina :P



wassberg såg någonting hemskt ?



björn sjöng högst av alla :P



bruuuuudar =)



♥ mina sambos i bandvagnen =)



och som bekant slutade kvällen såhär... :P

natti babes!

2010-02-04
23:53:28

långdag imorn
hey, nu har vi tittat på made in sweden, va väl inget att hurra för, förutom att det är fint på kläppen =)

funderar på att försöka avlägsna min vattenfasta mascara och borsta vampyrtänderna och krypa ner, är ju lång arbetsdag imorn. ska stå i lommen. puh. tur att man står i beckasin så länge ändå =) det kommer nog gå bra!

ska nog ta och platta håret innan jag lägger mig, annars ser det ut som ett kråkbo imorn minsann! och det vill man ej. man får ju lov att anstränga sig lite iaf så inte folk tror man är uteliggare.

tjejerna i huset väntar sällskap, så jag vet väl vad jag ska ställa in mig på.. :P jag har iaf portat adina från vårat rum. hehe.

har även rakat mina lurviga idag :P haha snacka om grottmonster!! jag måste ha varit världens mest  ofräscha människa de senaste dagarna alltså, men nu är jag liiite fräschare iaf =)

2010-02-04
17:48:39

alla dessa underliga danskar
jadu idag har jag som sagt varit avbytare! och allt gick helt skitbra! en knäpp sak som hände dock..
när jag varit vid 4vägskorset och stängt av så låg det en dansk tant i diket så jag ropade till henne och frågade om hon ville ha skjuts på skotern ner.

-Hallå!! Vill du ha skjuts ner??

-JAAA! FÅR JEIJG TAIG MEIHD MEIHG MIENE SKI??

- ja självklart! (nej lämna dom här i backen du?)

så hon hoppa på skoter och klängde fast skidorna och stavarna på något sätt, sen ska jag börja gasa, DÅ KÄNNER JAG EN HAND BARA KLÄMMA OM MIN TUTTE!!! jag blev så paff så jag vågade inte säga någonting... hahahaha ja jag har alltså skjutsat ner en dansk tant från 4vägskorset, som är en bra bit upp på berget, medans hon klämmer på min tutte. grejen är den att hon höll ju inte bara om mig, utan hon satt och klämde!!!! pinsamt.
eller roligt? :D


nu har iaf äckelmelina duschat, som hon inte gjort på 3 dagar. fräsch som en sommardag! eller en fin vinterdag tillochmed?? =)

2010-02-04
14:19:12

tjingeling!!

nu sitter jag och jocke här, han äter en så kallad "bulle" som man säger i skåne! jag hade kallat det ett bröd. nu försöker han övertyga mig, men det går inte :P

haha

jag fick precis en överraskning i min köttbulle. tre st glasbitar. trevligt. gott, knastrande och bra, precis som en köttbulle ska va! tur att tanden inte gick! för nå sånt har jag inte tid med.

nu har vi rast, sen ska vi ge alla sina sista raster och sen closa baksidan =) jag ska vinka.

 

tjing


2010-02-04
08:50:53

morning
tjing! här sitter jag i personalrummet och LÖKAR. känner mig verkligen som en lök. påminn mig om att jag ska duscha idag :P annars börjar det väl växa mossa på mig tror jag minsann. jag är avbytare idag och det har kommit 15 cm snö, gissa vem som kommer få skotta stjärten av sig? jo mellis ! som tur är så börjar jag inte förrän 9.45. tråkigt att min bil inte vill vara med, för då hade jag fortfarande legat kvar i sängen =) mmmm

av nån anledning så har jag ont i hela kroppen. känns som en blandning av träningsvärk och bara ren smärta. har nån slagit mig? överallt? :P nåja, jag klarar mig =)

känner mig faktiskt lite trött fastän jag har fått sova inatt (!) för ovanlighetens skull =) inatt var det helt lugnt hemma och jag och tjejerna hade myskväll. simon körde bandvagn så de va girls night at home. mjukis, täcke, soffa, nån konstig ninjafilm, chips och bara allmänt mys =) det behövdes verkligen!

jag ska väl krångla upp mig till baracken sen och hämta mig en skoter!

2010-02-03
23:36:09

förresten hörrni!
TÄNK om man skulle kunna göra såhär??



skriva upp det på sitt CV liksom =) öö och jo du förresten, jag kan stoppa huvudet i arslet?

2010-02-03
23:14:25

haha =)
haha herregud, jag uppdaterade precis min profilbild på facebook, såg nu att den inte va så snygg som jag trodde :P men men jag bjuder på mig själv =) kan lägga upp den här med förresten !



där ser man också hur jag har färgat håret =) lite mörka slingor =) nööjd!


2010-02-03
21:10:31

ännu en dag i snöiga sälen!

guud så det snöar =) det är nice, men det hade ju kunnat sluta blåsa iaf?

idag stod jag i höken igen, fick inte sova just någonting inatt heller för mina kära sambos hade bestämt sif för att ha fest :P jahapp :P sen hostade jag som fan så jag började dricka vatten, till slut vart jag ju så hiiimla pissnödig.. kl 5!!!!!!! vad har jag för fel :P

hoppas på lite sömn inatt iaf =) är avbytare imorn, de e rätt chill =) förhoppningsvis ska jag slänga in en tvätt innan jag lägger mig så jag har någonting att ha på mig. hur skulle det se ut om jag gick omkring naken? haha fyfan :P

 

POSITIVA NYHETER!!!  min kära morbror Dick kommer upp hit i helgen och ska försöka ge liv i både min och sandras bil! snacka om HEROOOO!


2010-02-02
23:52:55

jahaaa
nu har jag kört kompaniet till harrys, nu ska jag skynda mig att somna :D
är faktiskt slitit att inte sova om man ska upp och jobba minsann.

snacka om att jag adina och sandra har varit manliga idag!! vi har bogserat 2 st bilar utan någon som helst hjälp av nån karl! vad ska man egentligen med karlar till när man kan allt själv som kvinna?? hihi, nej vi kände oss förjäävla coola när vi puttade bilar hur lätt som helst och så =) vi är nog mer manliga än någon annan karl här i trakterna ;)

bärgaren va ju snål som aset, på vårat senaste liftmöte sa malin att sälens bärgning gör gratis arbeten åt oss på kläppen eftersom de får så mycket jobb tack vare reklamen vi gör för dom. men när man väl behöver hjälp ska dom minsann ha betalt.. idioter!!!

2010-02-02
20:50:07

high on life
don't bring me down!!

idag har jag jobbat i höken, chill som fan! me and jessigirl!

hostar gör jag även som en gås och det suger. tur jag har min fiskarvän! (fishermansfriend)

imorn har jag och emma bytt så jag jobbar i höken igen =) skönt, jag är inte så mycket för barnliftarna och astrid lindgrens musik påkrämad!! nej nej, höken och jag, vi är goda vänner =)

haha idag när jag plockade ner blommorna och pingvinen i höken så kom en tjej på 6 år som varit i backen typ hela dagen och frågade vad jag egentligen höll på med?? så jag sa att jag är ute och plockar blommor =) haha och att jag skulle ha dom på mitt bord hemma! då sa hon att men åå så kan du ju inte göra! dom är ju faktiskt gjorda av plast!!

söt tjej =)

snacka om att det har varit knullstuga här inatt. adina fick sitt, sandra med och simon med :P nej fyfan! 3 somnade jag för de va folk som stånkade och stönade!

ikväll ska dom ut så förhoppningsvis har jag somnat innan dom kommer hem =)

2010-02-02
00:35:18

heejsan
fondue va asgott, va länge sen jag va så mätt som jag varit ikväll =) hihi, mycket trevligt och massa nice folk! me like ya all!

hände en tråkig grej på vägen hem :(



det kanske ser  kul ut.. meeeeen



min bil ger upp =( här är emma och risberg mekaniker och försöker förgäves återuppliva min fining!

nu står det alltså på en skoterled alldeles ensam 1 km från kläppen.. miss you..

2010-02-01
11:38:58

morgonstund har guld i..?
mun? eller, vem fan kom på det.. man har ju inte direkt fräsch andedräkt när man vaknar, så de där är väl bara bullshit? :P

nej men fyfan va skönt det var att bara chilla igår. vi hade ju en heeeeeel del att städa upp från förfesten här i lördags. men vi hade skoj!



adina och angelina på plats i vårat rum :D cooolt, inte alla som får vara där ;)



sötisemma :D



vet inte vad de här är för mongo..... :P



skål för tusingen



angelina vill aldrig vara med på bild :P



munkeeeen =)



hihi buus =)



världens bästa cissi =)