melinadavideit

2010-05-31
21:21:15

vilken dag!
alltså fyfan! när jag och stefan vaknade imorse i mora, eller ja, jag vaknade först och försökte väcka honom ett bra tag!! när jag äntligen fick upp honom for vi till våmhus för det var STRÅLANDE SOL, klarblå himmel! sololjan var med och faaaan va nice =)

jag smsade linnea för att kolla om hon va ledig och det var hon! så jag hämtade henne, för stefan skulle ändå plugga hela dagen för han har tenta imorn =) så jag åkte och hämtade linnea och vi kom tillbaka hit till kumbelnäs pch slängde upp oss mot väggen och stekte på bara! sen började det regna i en kvart kanske så vi tog FÅRRRDN och for runt här i våmhus och kikade vart solen var! vi beslutade oss för att försöka på linneas gård. fullpott! så vi stekte där sen drog vi ut på en liten promenix till musi och badade hennes hundar och oss själva upp till knäna =) riktigt nice faktiskt!

nu är jag i kumbelnäs igen och försöker underhålla mig själv medans stefan pluggar klart inför tentan. haha ni ska se hur han ser ut! han sitter och pluggar i kamoflageshorts, en crusty demons t-shirt med avklippta ärmar och en mopar cowboyhatt! VILKEN GREJ STEFAN =)



puss på er mina kära =)

2010-05-29
12:37:45

promenix =)
haha jag tog på min shorts och gick ut på en promenad, när jag kom till kajen börja de spöhagla!! kuuul :D



alldeles vitt på marken =) =)



möörka moln på himlen idag! kul för dem som ska gå på bal ..  :P



lite åska hoppas jag på nu :D

2010-05-28
19:09:18

bränd mellis


knallröd AB :P



kolla randen från mina shorts! :D hahahaha

nu när man fått första brännan är det bara åka på alltså!

2010-05-28
18:59:49

haha idiotmelina
är jag snurrig eller, gårdagens inlägg heter 26 maj när de va den 27de :P haha!!
idag har iaf jag och mamma varit i leksand på medeltidsmarknaden och fyyfan va mysigt :D

jag har köpt mig en riktigt fin ring =)



hehe =)




den här karl lyckades ta sig ur elendes mycket med kedjor som satt fast med hänglås och allt! imponerande! han fick även mig och mamma att skratta så vi grät :P



dom hade även orcher!

jättekul är det att bara gå och titta på folk som spelar teater och sjunger och spelar och jonglerar



som sagt =)

sen får man passa sig med moderniteter! om man går och pratar i telefon kan man bli straffad för sånt fanns de inte på medeltiden =) haha



tournering =)



med massa fina hästar =) kanske rent av åker dit någon mer dag nu i helgen =)



2010-05-27
20:41:07

26 maj
tjing! här sitter jag med bränd kropp och väntar på mat, faaan va god mat vi ska äta idag på hantverkaregatan, det är inte klokt! fläskfilé, klyftade rotfrukter i ugn och grönpepparsås!!! mmmm det bara vattnas i munnen på mig!! igårkväll gjorde jag nästan precis likadant som kvällen innan. kikade förbi rebecka, hämtade mitt schampo och balsam som jag glömde i hennes bil :P och sen for jag till våmhus. dock gjorde det ont i hela mig för onsdagar är min tvdag!!! greys och celebrity rehab... och när jag kom hem till stefan fick jag inte titta på de!!! snacka om panik-känsla jag fick i hela kroppen!!!!

tillslut så fick jag iaf se celebrity rehab.. fast jag hade missat en kvart! KATASTROF. men jag fick väl nöja mig med det då, men jag påminner mig själv om och om igen nu efter det här. lämna inte hemmet efter halv 8 på onsdagar då är det kaos. punkt slut! =)

idag va vi ut på promenix igen jag och min karl, gick till musi och tillbaka, sen satte jag mig och solade och jääävlar vad jag får paya för de nu! jag är röd =)

kan man annat än älska solen?? =) jag är nog lite som en fluga som drar sig till lampor =)

 

 

mina män här i livet =)

 

 

 

 


2010-05-26
15:02:04

driv?
det är så roligt att driva med mig har jag märkt. men det ni inte vet är att jag är lika bra på sånt som er! och snart slår jag tillbaka, och det blir håååårt =)

igår va jag till becklund en sväng, vart rätt sent och vi pratade om lite allt möjligt och vi bakade lite negerbollar =) jag har aldrig sett någon baka såna på ett sånt roligt sett som rebecka gör haha!! vilken skrutt! va där rätt länge, till halv 11 typ, sen ville stefan att jag skulle komma till honom, egentligen ville han att jag skulle det tidigare men han kollade på james bond och han är så töntig så jag ville inte se den filmen så därför va jag kvar hos rebecka så länge, tillslut åkte jag iaf och fick lov att titta på den där tönten som aldrig får en enda skråma och alltid får tjejen i filmen. jag tänkte då - kan det aldrig bara gå dåligt för james bond? det hade ju varit mycket häftigare om han liksom kunde få en skada eller någonting som gjorde att han fick kämpa för en gångs skull! och att bondbruden väljer någon annan!!! vilken soppa de hade varit och fan va mycket mer intressant det hade varit då!

sen gick vi och la oss iaf och sen väckte han mig imorse som vanligt den lilla duracellkaninen!! tänk om han bara hade kunnat sova i 2 timmar till någon gång :D nejdå ska ja också vara vaken för han är de :P och sover jag så pillar han mig i ansiktet så det kittlas och då blir jag vaken ändå .. :P fyfan.. tur för honom att jag tycker om honom ändå =)

sen efter vi varit ute och gått så åkte jag hem hit till stan ;) för att han måste plugga inför tentorna han har nästa vecka. stackarn! tur han är så duktig =) undrar lite vad ja ska hitta på idag jag =) det märks väl!

 

kolla mina snygga pattar!


2010-05-25
14:46:10

hej
jag heter melina davideit [dejvidajt] och såhär fick jag se ut idag



nu ska jag snart åka mig själv till rebecka =) hälsa på lite, men jag ska nog stoppa i mig någonting först!

här är min jättemuppiga pojkvän för nått år sen :P


2010-05-25
09:33:42

tröttuu
haj på er =) här ligger jag i sängen och nyser på som bara den =) tycker inte ni det är hemskt jobbigt när man vill sova sen vaknar man av solen? alltså man får inte sova klart??

det tänkte jag på igår innan jag lade mig, så såhär har jag sett ut inatt:



men nu är det så att av någon SKUM jäklans anledning så lyser solen igenom den där?????




så nu är jag iaf vaken, tror det blir en promenixis snart =)

2010-05-25
01:18:42

saknar!
ååå så jag saknar kläppen och allt som ingår i hela det konceptet ibland! som nu till exempel =)









hihi =)

2010-05-24
22:32:29

24 maj
tjing! idag har jag varit med stefan ner på stan för han vågade inte lämna igen ett par skor han köpt själv så jag fick göra det åt min lille spillevink =) han åkte sen snabbt hem för han har tentaplugg denna veckan.

sen vid 12 någon gång drog jag och ida och solade lite solarium och sen for vi runt nere på stan en sväng =) åt lunch på kaffestugan också =) mm en god räksallad åt jag =)

sen for vi upp till henne och kikade lite på resor och vi är riktigt taggade!! vi va och fixade pass till ida idag också för hon kom på att hennes pass har gått ut i februari :P shit =)

nu är jag hemma igen efter att ha spelat lite tvspel med ida ikväll =) stefan sover hemma för han ska plugga imorn den muppen =)

mina naglar har jag målat blåa idag :D





tjingtjong =)

2010-05-23
22:49:45

till linnea

2010-05-23
22:41:40

hihooo
tjing =) jag och stefan sitter i min säng nu efter 4 dagar i våmhus! vi tittar på VMfinalen i hockey, just nu ligger tjeckien mest ner på isen bara och dom är skadade :P 2 st på en minut kanske?? =) hihi. småpojkarna ;)


här kommer lite bilder från senaste tiden =)






oj så snygga vi är :P



haha gosefisen hängde ut över mig :P



herr andersson på taket :P



buuusen ute på promenix med mig =)



björn och olof hade lite kul en kväll när dom cyklade förbi stefans bil, som dom praktiskt taget våldtog :P



hahah :P



hahaha sötis =)

imorgon ska jag hänga lite med ida och planera lite =)




2010-05-22
11:08:46

meliinaa varäääruuu??
ja vart fan har jag tagit väääägeeen?? skäms på mig =) måste ju hålla mig uppdaterad! eller rättare sagt ER uppdaterade! vad gör jag i mitt liv?? ärligt talat så vet jag inte :D haha! nej men just nu så har jag varit i våmhus rätt så länge =)

igår var vi och åt middag på det nyrenoverade mora parken, riktigt klatschigt med bowling och så =) så nu slipper man åka till orsa om man vill bowla =) bra va?? och världens bästa ida jobbade! då påmindes jag om att jag måste ringa och boka in mig i hennes almenacka så vi kan träffas någon gång ;D

annars så har jag fullt upp med att hitta mig en vettig resa!! jag vill resaaa!! väldigt snart! adina min andra hälft åker till bulgarien idag och då vet man aldrig när hon kommer tillbaka.. =((( vi ses i augusti typ =((((( nej då det hoppas jag verkligen inte! 3 veckor MAX adina gidlund! tro om inte hon kanske har glömt bort att vi ska servera på ett bröllop den 19 juni... :P ja vi får väl se då :P

imorse vid 6 när stefan skulle upp va jag ner på toa, och faaaaaan va fint väder det var ute då! inte ett moln! nu är det fortfarande fint med med en massa moln. undra om man kan blåsa bort dom på något sätt? hmmm..

nu ska vi snart åka till vallsjön där stefan, fredrik och anders håller på med veden =)

2010-05-17
09:46:13

vart ligger landet där man böjer bananerna?
haha, god morgon! morgonen har startat i positiv anda! vakna av ett gullesms från stefan halv 7, somna om och nu är jag vaken igen! har legat och kikat igenom min mobil lite och hittade filmer från i tisdags natt/onsdag morgon - då vi va hos agge och festade som fan ;P

och HAHAHAHAHA vad jag har garvat!!! funderar på om jag ska våga lägga ut någon av filmerna här hahahaha vet inte om jag får för tjejerna :P ska höra lite då :P

just nu ligger jag iaf i sängen och laddar för att gå upp. ska ut på en springtur tänkte jag, hur nu de ska gå ;S sen ska jag nog sola minsann för de blev inget av det igår!

2010-05-16
21:02:58

vad vore världen utan facebook?
man kan ju börja undra vad man hade vetat egentligen om inte facebook fanns? tänk bara hur mycket man får reda på om människor och allt annat som man kanske inte ens är intresserad av. imorse när jag gick in på FB fick jag reda på att min farmor dött idag/inatt. hon fick tydligen en massiv stroke i måndags och dog då idag/inatt, har inte riktigt hängt med på när det hände.

konstig känsla allt det här. det är ju riktigt ledsamt men jag hoppas att hon nu kommer till 2 av sina söner som dött innan henne. och jag tänker mycket på min farfar idag, tänk själv att man delat hela livet med någon, man har alla minnen tillsammans och man har byggt upp hela livet tillsammans - en dag försvinner den personen. vad gör man då? vad fan ska man göra då? jag vet inte vad jag skulle göra, vilken förtvivlan man skulle känna. usch usch usch.

nåja, idag har jag inte gjort så hemskt mycket, jag och stefan vaknade vid 12 och åt frukost, vid 2 behövde mamma bärhjälp så vi hjälpte henne, sen körde jag stefan hem till våmhus, va in där ett tag och myste, sen skulle han å stapla ved hos björn så jag åkte hem, har gjort tacogratäng så nu är jag määätt =)

mina naglar har jag målat svarta som en decembernatt =) har setat och skrattat ihjäl mig åt wipeout med mamma och syrran, nu är det ballar av stål =) lika kul det :D

vid 22 ska jag iväg och sola lite solarium med becko =)




2010-05-16
16:23:38

gud vad jag trivs med mitt folk =)
vi är inte kloka och jag trivs sååå bra med det!! :D

hehe just nu sitter jag och kikar på sista minutenresor, är gaalet pepp på att bara komma iväg en sväng =) någon som är sugen?? :D

2010-05-15
20:50:14

ååå hej!
fyfan fyfan fyfan :P snacka om att sälen-livet har gett mig NOLL kondis!! fan alltså, jag och cissi tvingade ut oss nu efter maten såhär på kvällskvisten och faaan :P det är drygt men skönt samtidigt :P

och JAG HATAR SANDBACKARNA I VÅMHUS. för den som inte visste det :P haha, jag sprang med molle, den vildaste knäppisen i koppel! han blir som en galen mupp när han får kopplet på sig! iaf så kom vi inför en dryyyg sandbacke och jag började ladda och jag märkte att molle började dra på lite för man behöver ju fart för att komma upp för backen! och BAAAAAM! så ligger jag på marken! hahahahaha tror ni inte på fan att jag snubblar på en rotjävel då? :P hahaha och cissi skrattar bakom mig "faan nu sku vi haft en kamera med oss!!" haha ja eller hur cisen :P

haha nej fyfan nu verkar det som om mina ramlartider är igång igen!! i sälen höll jag på att stupa i stengolvet i stolen dal en gång också! shit :P

2010-05-14
16:29:16

regn regn och åter regn!
tjing! nu är vi tillbaka i våmhus igen och jag har nyss duschat =) använde min nya hårinpackning också som jag köpte på stan idag =) det luktar MUMS =)



så om ni undrar hur mitt hår luktar just nu så är det bara gå in i närmaste affär och sniffa =) ååå ni kommer bli kär i doften =)

på kroppen luktar jag



såååå fräsch doft :D gud va fräsch jag är idag! och inte nog med det!!

för övrigt så målar jag naglarna just nu med mitt nya sommarfräscha nagellack som jag också köpte idag :D




ja ni ser ju färgen på allt och nagellacket står där i bakgrunden =) man ska vara fräsch nu inför sommaren känner jag :D

köpte även min favvomascara! har knappt haft nån fart alls i mina ögonfransar i vinter, den här gör att som når ända upp i taket och blir tjocka och bara wow :D



och sen är den så hiiimla lätt att ta av sig på kvällarna =) hihi nu ska jag snart måla på lite =)

nu väntar jag bara på solen =) kom igeeen!! jag vill bli brun nu!!!

2010-05-14
11:28:12

nykter!
hör och häpna =) skämt å sido. har nyss ätit frukost här i våmhus. det regnar som bara fasen och idag fyller stefans farmor 71, så nu ska vi åka till mora strax och fixa lite present =)

2010-05-12
05:01:13

hej hej hej hej hej ehj ehjeehejejehjejheehje
tjiiiiing =) jag är hemma hos agge nu och har the time of my life =) fan alltså inte trodde jag igår vid 21 att jag fortfarande skulle vara vaken nu med lite alkoholK i kroppen =) men så är fallet, take it or leave it!

vi är glada och jag har nyss bakat lite negerbollar till agge för hon behöver det =) och just nu har adina och agge DEEPTALK men sånt behövs ibland. dom röker och jag kan inte med sånt så jag får stå på sidan =)

stefan sover och svarar inte på mina sms =/ jag älskar dig ändå stefan fast du dissar mig 5 på morgonen =) din syster har varit här med oss ikväll iaf och loppan med för den delen och det var riktigt trevligt =) du är bäst stefis =)

nu ska jag störa addi och agge i sitt DEEPTALK! dom snackar massa och ämnet är otrohet. jag vet inte om jag har nått att bidra med i den diskussionen utan att alla vet vad jag tycker =)

2010-05-11
15:46:23

negerbollens dag!
hej på er! nu har jag duschat och gjort allt sånt där strunt men fy så trött jag blev! tro om jag ska ta mig en nappis? jag har iaf precis slängt ihop ett gäng negerbollar! för det är ju negerbollens dag!!

undrar lite hur det är med det där, vissa säger att man inte får säga negerbollar utan man ska säga cocosbollar, men om man inte har cocos på då :O  socker-kakao-havregryn-smör-och-en-stänk-kaffebollar eller? haha dagens i-landsproblem! egentligen tycker jag att de där är knäppt, det är väl gulligt med negerbollar, hur kan man ta illa upp av det! hellre negerboll än blekfis iaf!! det finns ju ingenting charmigt med en blekfis! förresten ska man inte ta åt sig alltför mycket av vad folk säger heller, om jag själv skulle kalla mig någonting, så är det tveklöst MUPP! och dom kan vara alla färger minsann!



här har vi mitt mästerbakeri =)



och här har vi några muppar =)



haha man ser ju ingen skillnad på mig och en mupp iaf =)




åååå :D

2010-05-11
12:04:23

underbar morgon!
det är ju helt underbart att leva ibland alltså =)

imorse har jag blivit väckt flera gånger, men charmen med det hela är att man somnar om igen! =) så det spelar ingen roll!
halv 11 gick jag upp, slängde på mig kläder och mina joggingskor och tog mig en riktigt skön promenad =)



mitt finger är i vägen där nere, men ser ni så fint det är vid kajen! man glömmer bort det!



perfekt promenixväder om jag får säga det själv :D

nu äter jag frukost, ska snart slänga mig i duschen!

förresten ringde molly mig nyss och frågade om jag ville jobba på tomteland i sommar... fick veckan på mig att fundera.. kanske är lika bra att ta det =)

2010-05-10
23:41:49

pinsam?
herregud, det slog mig precis, fan va jag är pinsam!!!!!

idag skulle jag hem till rebecka en vända efter att jag tjyvspanat på henne nere på gågatan när hon kom från apoteket. så jag ringde henne och sa; Jag seeeer diiig =)
då tyckte hon att jag kunde komma hem till henne en sväng, så jag gjorde mig klar och traskade ner till bilen, startar den och vänder och kommer mot korsningen.. det kommer en bil, jag stannar. sen ska jag gasa iväg och BÄÄÄM så tvärdör bilen mitt i korsningen!!! fan va pinsamt, jag tittade runt för att se om någon såg mig, och det gjorde ju självklart folk från alla håll... typiskt fan... jag titta ut igenom förarrutan samtidigt som jag trycker kopplingen igenom golvet och ser PANTGUBBEN, han som går igenom alla soptunnor på gågatan i mora, han står och hoppar och tittar på mig när han hör hur bilen tuggar! jag blir skitnervös och tittar fram och tänker fan är han arg på mig nu eller vafan är de som händer.. jag låser bilen snabbt med vänsterhanden ifall han tänker attackera. och sen till slut går bilen igång, jag tittar på pantgubben igen och han hoppar med tummarna uppåt och nickar hur nöjd som helst på huvudet, jag tittar snabbt fram igen och låtsas om att jag inte såg honom fast jag vet att han såg mig.. tänker faan...

sen när jag ska gasa iväg känner jag att bilen håller på å dör igen så jag kikar ner på växelspaken.. trean ligger i.

jag
är
en
idiot
!


hehehee pinsaaamt sen va jag jävligt snabb därifrån när jag fick i ettan ;)

2010-05-10
20:20:29

HOFFMAESTRO
här kommer hoffmaestrobilderna ;)



förkrök på altan =)



eric va inne på sin sjätte fylledag här tror jag :P



hur mycket folk som helst var det :P



adeeejnaaa mitt i smeten :P



mellis och fridis =)



snyggaste gitarristen =)



haha världens bästa frida =)



träffa på tången och jimmy k :P



Chraaaa!



WÖÖÖWÖÖÖÖÖ ADINA :D



tack och bock Hoffmaestro & Chraa!!



hahahahha jag, adina och agge ramlade mitt i allt när hela publiken skulle springa fram och tillbaka! :D och agge tappa de sin skosula :D hahahaha!!!!



men hon va lika glad för det sötnosen :D

2010-05-10
19:50:46

tack och prisa mig gud sara bärneman!
nu är det ju såhär.....

JAG HAR FÅTT TILLBAKA ALLA BILDER JAG HAR RADERAT PÅ FYLLAAAAAN :D fattar ni hur bra det här är?!?! nej jag tror inte det!! men det är så jävla kul!!!

kan ju börja med att lägga upp bilder sen den kvällen - då jag själv inte kommer ihåg någonting =)




här har vi jossa i bilen =) kommer inte ihåg vem som körde oss :P



tiina pussar på mig =) där ser jag ju relativt vaken ut iaf :P



adiina och iiida =)



söta tina inne på wasa =)



kvinnan, myten, legenden, svägerskan!! :D



puss på cizen =)



här har det då gått utför för fröken davideit weti :P



albatraaaoooss!! lillebjööööörn kom till wasa :D



stefan mosade mig tydligen :P




sen gick vi och dansade med gänget ;D



haha kungloppan och kunglusen =)



att jag inte kan behärska mig... :P jag, anna kans och ida länsmans =)



loppaaaaan i see yoooou :P



världens sötaste rebecka ;D



syskonen karlsson :)



dyngrak.nu :P

2010-05-10
11:32:55

hej alla glada =)
här ligger jag i morgonrock, har ätit frukost för ett tag sen =) gott gott!
i förrgår, blir det nu, så körde jag runt på de här donnorna, till rättvik =)







i rättvik var det ett jäävla ös till woodpjucks =)



haha kolla loppan bara =) hon va på GGGGGG!



och vem har sagt att man måste stå längst bak för att man är nykter och kör? :P Jag va minsann längst fram med brudarna =) hihi!!

dagen efter vaknade jag och mådde hur bra som helst! konstig känsla på en helg va ;)
träffade på loppan och lusen på macken och följde med dom hem till linnea då =) vi skulle minsann tvätta linneas häst!! och det var inte det lättaste!!!


här är tjejerna in och hämtar helan och tredjedelen :P



ååå så snäll och oskyldig han ser ut lille celcius :P

kika här bara....







ja ni ser ju att det inte var det lättaste :P

och innan vi började med hästen fick vi jaga molly som så fint smet iväg!!



ni ser ju här hur nöjd hon är efter vi fångat in henne :P

2010-05-08
16:35:14

molnen kommer ikapp en.
heej! nu har jag alldeles precis kommit hem från rättvik =) va dit med rebecka, magnus, hannes, olof och världens sötaste lilla skitunge filippa :D



det var trevligt iaf och nu har jag ätit årets första langos, som är givet när man går på marknad! men heeerregud va mycket folk det var! och mitt i allt så träffade jag en massa släkt! kul =)



märktes att marknaden tog musten ur oss, killarna i fram sover på varandra och filippa var jäääättetrött =)



fick i mig en sandwish häromdagen också, bara för de va så fint väder :D

ikväll ska jag köra loppan och lusen (linnea och sofie) =) får se vart det bär av och vad det blir för tok :P kan bli lite vad som helst med dom där två donnorna vet jag! dom andra två i skandalbrudarnas kvartett är på lady gaga i stockholm =) fan va kul!!

nu är det iaf inte lika fint väder som de va imorse eller som när jag åt glass, men vafan, jag får väl ta fram solstrålarna inom mig å göra nå bra av de här =)

2010-05-08
12:22:43

täänka sig så fint!
vi som bor i dalarna kan känna oss riktigt stolta idag, faaaAAAAaan va fint väder det är!

igår var jag som sagt hem till becko och vi drack lite vin och blev lite fnissiga =) haha sånt där behövs verkligen! och självklart glömde jag mina solbrillor där! imorse väckte stefan mig tidigt som vanligt för han, hans bror och hans far skulle åka med coroneten till vansbro och besikta den. varför man nu åker till vansbro av alla ställen, men de va tydligen nå grejs för såna där bilar så de va drop in eller nå. så jag låg där hemma hos stefan och han va inte hemma :P vid 7 drog han. halv 10 slog jag upp mina ögon (vilken färg dom har det vet jag inte för dom byter varje dag), klädde på mig och drog mig ut till min ford!

ringde becko och åkte och hämtade mina brillor =) sen frågade dom om jag ville följa till marknaden idag och varför inte :D så nu snart ska vi åka till rättvik =) i detta underbara väder!!

2010-05-07
23:00:32

hoppsan
nu undrar jag vad som egentligen hände. här sitter ja och rebecka i soffan och har tömt en flaska vin :P hur gick det här till??? :P tur att vi gillar det =) haha rödvin, mörk choklad och lite chips =) guud så mysigt vi har det ! rebeckas karl är ute och åker dodge och stefan är i bonäs och bastar =)

känner du att varje tjej blir glad av vin =) iaf vi 2 :D nästa helg kanske vi får någon mer som vill joina oss! då blir det vitt vin! kanske inte ens behöver vänta tills i helgen =)

nu fick jag rapporter om att stefan är chaufför till donken! tammefan!

och jag och rebecka har druckit ur en hel vinare!!!!! shit!!!

2010-05-07
17:56:23

fredag!
hej på er! nu sitter jag i våmhus och väntar medans stefan äter, jag åt nämligen hemma med mamma vid 3 idag =)
efter det så kilade jag hem till rebecka som ville ha lite sällskap och vi pratade om allt mellan himmel och jord,  riktigt skönt att bara få prata ut om allt som är =) och hon förstår mig =) underbart! och filippa har blivit så stor och söt =) 9 månader gammal är hon nu om jag inte minns mig helt fel =)
vi gick ut på en prommenix också, och nu vet jag absolut att jag hade fel skor! jag har skavsårsblåsor på båda hälarna och på lilltårna  =(

ska se om jag hittar någon nål så jag kan picka hål på dom där :P

undra vad som händer ikväll jag =) imorn ska jag iaf köra åt linnea och fidde :D mina söta tjejer =) och på söndag ska jag linnea och simon till rättviksmarknad =) det blir nog en riktigt nice helg det här ändå, känner verkligen att jag behöver vara nykter! =)

just nu är jag riktigt sugen på mjukglass :D

2010-05-07
11:49:26

förresten!!!
hahahaha här ska ni få se nå sjukt som min mamma skickade till mig för en tid sen! hittade den nu.. Håll i er alla killar!!




VEM FAN I HELA HELVETET KOMMER PÅ NÅGON SÅNT HÄR?!?!?!?!

2010-05-07
10:31:18

tjipptjopp!
här sitter jag och gäspar! håhåjaja, har varit uppe nu i en 25 minuter iaf =) mamma väckte mig när hon klampa in i mitt rum för hon skulle pissa. hur ofta händer det? typ aldrig!

hon verkade då ha trevligt på middagen igår iaf, jag va ju chaufför åt na! och hon va då verkligen inte i samma tillstånd på kvällen som hon var när jag körde dom till middagen :P haha muppmamma!

nu har jag iaf ätit en avocado i brist på kreativitet i köket denna fredagsmorgon som det faktiskt är, jag har blivit sjukt dagvild!

undra vad jag ska göra för nå idag då!! hmm

2010-05-06
20:17:58

aloha =)
hej hej hemskt mycket hej!

imorse blev jag återigen väckt klockan 5 av min karl som sa åt mig att jag fick lov att hålla honom sällskap i köket. så naken sprang jag med täcket in i köket och lade mig i världens skönaste kökssoffa, där låg jag och susade medans han satt och åt, haha han blir iaf nöjd av det =)

när han ätit klart väckte han mig och sa att jag kunde springa in i rummet igen - sagt och gjort! en jävla fart sen låg jag i min sköna säng  igen =) sen for han iväg vid 6 och jag sov äääända till halv 11!! skönt att jag börjar få tillbaka min sömn igen, tänk om det skulle skita sig för mig och jag inte skulle kunna sova längre? dåå hade jag blivit ledsen, väldigt ledsen.

nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på riverside motherfucker! kläppenlåten som jag annars brukar kalla den =)



motherfucker

idag har jag iaf varit ner på stan och fixat min klocka som jag rockade sönder till hoffmaestro, gaaalet var det i publiken där och min mössa for lite hittan och dittan för folket hoppade i olika takt och hade armarna över mitt huvud hahahah jag måste sett ut som typ toker i snövit!

 

här är den ENDA bilden jag har kvar sen konserten, för den var på telefonen! åååå CPMELLIS.

nåja, tur att man har minne då... SÄKERT!! hur packad som helst, nej du mellis!!!

 

har iaf fått massa fina tackhälsningar för de fina bilderna på björn jag la upp igår. och sen har jag hört att dom vill ha mer :D får väl se vad jag kan hitta på =)

 

haha tina skriver till mig på msn;

⋆★Tinaa säger:
Vill du höra nå kul ?  :P
Melina säger:
självklart  :D
⋆★Tinaa säger:
What's up ?
Norrland  :D hahahahahahahahahahhaa

 

okej är det jag som har dålig humor eller var den där bara jättedålig? :P haha =)

 

här är någonting kul som jag kan sitta och garva åt i timmar :P felskickade sms!

 

Till: Mamma
Sms: Skärpning!!! Du har ju grövre hårväxt mellan benen än farsans skägg!!!
Svar: Vad vet du om det?

Förklaring: Skulle skicka till min tjej som kvällen innan själv tyckte att hon hade för mycket hår där nere. Blev jävligt pinsamt när messet skickades till mamma!

/Erik

Felsms.com

Till: Min mamma
Sms: Shit, tror jag börjar bli kär i dig sötis. Sådär, nu var det sagt och nu vet du. Hoppas på posetiv respons även om det kom lite plötsligt. Puss sötis... ;)
Svar: Du vet väll att mamma älskar dig, men det är ju inte det samma som att vara kär. Dock uttrycker du dig lite konstigt tycker jag. Kram mamma

Förklaring: Ja ja... skickade till min mamma istället för den tjej jag nyss träffat och blivit gladerligen förälskad i. Jag förklarade för min oroliga mamma, som sedan förstod
/Andreas

Felsms.com

hahahaha :D


2010-05-05
17:10:43

dum som man är!!
på wasa i lördags när jag va full som ett ägg.. (jag var verkligen det) så har jag RADERAT alla bilderna sen sista helgen i sälen!!!! allt!!!! skirocken och ja allt !! HOFFMAESTRO.. :(((( lessen i ögat blir ja å dää.



och så gör jag en sån häääär min!!

haha nu hittade jag förresten lite bilder här på datorn som jag kan lägga upp =) när våran käre björn var DYYYYNG =) =) =)



haha här har han däckat i sängen :P

medans jag och adina stod och garvade ihjäl oss åt honom så klädde han av sig och däckade igen, då väckte vi honom :D hahahaha!!



hahahahahhahahha jag dör =)



hahaha vi tvingade upp honom så han fick gå igenom hela huset bara för att peta ur en lins :D



hahahahaa bjööörn är tröööött och adina får leda honom :P



sen fick han gå själv :P med hjälp av väggen :D

och sen mitt i allt från ingenstans när jag och adina har stått och skrattat åt björn så kommer simon springande i kalsonger!!



vilka jäkla muppar alltså :P

hahaha här är en annan knäpp bild från en annan gång!



dom här hade typ nån hemlig klubb elle nå :P hittade dom på tranan :P fast det var väl jag som var fullast här om jag inte minns helt fel :P tror det va den här kvällen jag rullade fram.




haha munken kysstes med ett riktigt kap =)

senare ikväll kanske det kommer ett filmklipp från den omtalade personalfonduen =)




2010-05-05
14:34:13

mammsen 45 år =)
tjing! här sitter jag! har börjat dagen med ett träningspass och det känns riktigt skönt att ha det gjort =)
va in aningens lite sent till mamma idag, hon fick ingen frukost på sängen :/ stefan väckte mig kl 5 för att han skulle upp och äta frukost och ville ha sällskap - fast jag somnade om så de fick han inte ändå :P

sen iaf så böka han runt och höll på, så man kunde knappt sova. och sen kommer han på att han ska ta ett senare tåg som går 8 istället för 6. men ååååå tänker jag och försöker somna om, sen kl halv 8 vaknar jag till igen och då hör jag hur det slamrar i köket. FAAAN mamma är redan uppe. vilken skiiiit! så jag springer upp och sjunger som en kråka, och då sitter hon och pratar i telefonen :P mäh! jag ger henne en present och sen så typ sticker hon ut på promenad :P

nåja, sen stack stefan och jag tränade och så sen har jag kikat lite tv, duschat, målat och klippt naglarna, rakat benen så nu är jag fröken fräsch!

nu ska jag hjälpa mammen lite med mat å så för mormor och morfar kommer hit ikväll och ska käka =)



jag just nu =)


2010-05-03
10:08:27

nu är det som det är
nu sitter jag tre trappor upp i denna betongklump igen! och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. det är ju absolut skönt att vara hemma men jag kommer ju få panik det känner ju jag :P inatt har jag inte sovit just någonting! igår fick jag en uviattack också så jag pissade knivar hela kvällen, fast det verkar ha gått över nu för jag slog tillbaka med massa massa tranbärsjuice! tur för mig att jag tycker om det :P

det tog hundra år att packa upp allt här hemma och stefan frågade mig hur fan jag kan ha så mycket kläder :P men jag har ju inte de. =) tycker jag iaf. hmmm vad ska jag göra idag. det är precis görvarmt här hemma. tänk er själva, solen lyser in i rummet och man är hur högt upp som helst, jag smäääälter :D fast iofs så gillar jag ju värme =)

ska väl se om jag kan lyckas få liv i adina, om jag känner henne rätt så kommer det inte alls ta alltför lång tid för henne att åretigen hamna i den där sängkoman - att hon vaknar vid 2-3 på dagen! vi ska ju börja vårat nyktra liv nu hon och jag! jag känner att det verkligen behövs efter den här helgen. är nästan så att jag fortfarande är full :S

nåjaaa =)

2010-05-03
10:08:27

nu är det som det är
nu sitter jag tre trappor upp i denna betongklump igen! och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. det är ju absolut skönt att vara hemma men jag kommer ju få panik det känner ju jag :P inatt har jag inte sovit just någonting! igår fick jag en uviattack också så jag pissade knivar hela kvällen, fast det verkar ha gått över nu för jag slog tillbaka med massa massa tranbärsjuice! tur för mig att jag tycker om det :P

det tog hundra år att packa upp allt här hemma och stefan frågade mig hur fan jag kan ha så mycket kläder :P men jag har ju inte de. =) tycker jag iaf. hmmm vad ska jag göra idag. det är precis görvarmt här hemma. tänk er själva, solen lyser in i rummet och man är hur högt upp som helst, jag smäääälter :D fast iofs så gillar jag ju värme =)

ska väl se om jag kan lyckas få liv i adina, om jag känner henne rätt så kommer det inte alls ta alltför lång tid för henne att åretigen hamna i den där sängkoman - att hon vaknar vid 2-3 på dagen! vi ska ju börja vårat nyktra liv nu hon och jag! jag känner att det verkligen behövs efter den här helgen. är nästan så att jag fortfarande är full :S

nåjaaa =)

2010-05-01
16:17:29

våmhus
hej! nu sitter jag i våmhus! har inte ens varit i mora än, eller jo vi åkte mora när vi skulle till selja en sväng igår kväll. och jäääääävlar va jag vart packad igår!

har tydligen pratat i telefon med både linnea och adina och jag kommer inte ihåg det!! sen när jag, stefan och hannes gick hem inatt så började dom slåss med sina cyklar och fyyyyfan va jag garvade!! ett under att jag inte började spy då för det var plågsamt roligt att titta på! när jag skulle lägga mig i sängen kände jag bara hur full jag var och att jag fick lov att sätta mig upp och sen somnade jag nog :P

idag är det en ny dag och vi laddar om! stefan ska köra mig till linnea där simon och adina är nu =) SKOJ!