melinadavideit

2010-10-26
20:45:34

Ny dag !
Hej på er ! Här sitter jag med nyfixade naglar =) Har varit lite dålig på att fixa med dom nu ett tag, men det kändes onödigt att lägga ner massa massa tid på naglarna när man ändå håller på å flytta så man bryter naglarna och allt så jag filade helt enkelt ner dom! Men nu har vi ju flyttat klart, bara städning kvar å de bryter man ju förhoppningsvis inga naglar när man gör :P Fast med min tur lär jag ju göra det på en gång!

Mamma har bokat upp mig för städning igen imorn.. ÅÅÅ jag hatar att städa, det är fan det tråkigaste jag vet!! Ska se om jag kan komma upp i tid så jag hinner ut på en promenad på morgonkvisten kanske? =) Det är så himla skönt att promenixa på hösten!! Och nu har jag hittat mig en bra runda i mitt nya kvarter! Känns toppen! Plus att min förkylning är avskedad från min kropp, på väg att dra åt helvetet! Känns helt underbart!

För övrigt älskar jag att jag ringer gratis till alla med halebop! Idag har jag och adina pratat i telefon i över 2.5 timmar! och jag har bara betalat 65 öre för det! =) Haha! Om ni undrar varför hon och jag pratat så länge så är de för vi inte träffats på några dagar :P typ 4. då behöver vi uppdatera varandra om allt!!

2010-10-25
23:06:32

Stefan nyfiken :)
Hej på er igen! Nu provar jag skriva från min "coola" iphone :) sitter och kikar på Felix stör en ingenjör! Lite roligt program sådär. Stefan är här med och det första han gör när han kommer hit är att dyka ner med näsan före i mötley's "the dirt" hehe han ska alltså även han skita ner näsan lite :) tingeling har totalt ockuperat min karl i övrigt, hon har fläkt ut sig i knät på honom :P det förvånar mig inte, jag gillar också att ligga där :)

2010-10-25
19:29:38

mötley crüe - the dirt
hej på er!  idag har vi flyttstädat i lägenheten! mindre roligt men de är väl sånt som ska göras helt enkelt! har även fikat med mamma och mormor och de va ju mysigt.
i helgen var det kalas för min svärmor som fyllde 50 år! det var riktigt trevligt trots att jag är så jävla klantig.... jag hade sönder ett glas och vällte ut ett annat. jag är så himla pinsam och ingen blir förvånad att det kraschar och att det kommer ifrån mig. jag är hopplös!! Iaf så var det roligt, och jag är inte ett dugg ångerfull att jag inte åkte till wasa! Vad har jag där att göra egentligen! =) Nej man skulle ha startat en ny storslagen krog i mora! Synd att dom gör nå kulturgrejs av gamla strandenskolan för det hade ju kunnat bli världens coolaste uteställe om man gjorde om det =)
I helgen är det skoterns dag! Lär ju bli lite drag kan jag tänka mig! Är ju nå på parken då! Kan ju bara bli bra ;)
Håller på å läser min bok mötley crüe - the dirt! jävligt intressant bok och fan va mycket skit dom har gjort i sina liv! och vilken tjock bok det är, fan 570 sidor! Jag har snart läst ut den! =) Sitter och lyssnar på dem nu, för att få in känslan riktigt ordentligt =) Dom spelar ju grym musik och boken är grym den med. LÄS!
Jag har väl inte så mycket mer att säga =)

2010-10-20
19:24:20

förkyld som en röv
hur man nu kan koppla ihop en förkylning med röven men det går nog det med!! här sitter jag i huset och eldar i kaminen och bara har det gött med tända ljus, solen har gått ner för ett tag sen och det är alldeles svart ute. Vintern är på in språng, det känner man verkligen nu när man är utomhus, det knastrar i gräset och lövhögarna har frusit på lite så när man ska plocka upp dom så är det lite hårt där med. Man stannar upp och sträcker på sig och tar ett djupt andetag för att dra in doften i näsan... OM NU DET GICK. Hela natten har jag legat och torkat snor på mig själv, det rinner som en kran alltså!
Min mininäsa ser ut som en röd boll mitt i ansiktet och det rinner och rinner ur den! Jag nyser så jag nästan kissar på mig! Jag nyser hela tiden! Ha! Vilken jävla grej, häromdagen hade jag så ont i halsen så jag spydde lite grann. Nice Mellis.
Men inte är jag bitter för det!
Tog mig en tur ner på stan för att posta iväg mitt hyres kontrakt för vintern, fast jag behövde köpa ett kuvert! På Ica fanns det bara 5pack och jag behövde ju bara 1! Så jag gick till Gallerix och fick mig ett kuvert och ett frimärke. Jag stoppade ner kontraktet och Klistrade igen, sen kilade jag in till Tina en sväng på resecity och inte förrän då insåg jag att kuvertet som jag köpt vad GULDSKIMRIGT! Hahahaha! Vafan ska Helgesson tro om mig när jag postar iväg ett kuvert som är alldeles skimrigt??  Jaja, han får sig nog ett gott skratt iaf! Han kallar ju mig för Melina Deit så inte vet då jag!
Nu är det iaf bara en och en halv månad kvar tills det återigen bär av till Sälen!  Pratade med min kära Frida i 1½ timme igår! Hon kommer kanske upp till mig någon dag innan vi flyttar till Källan! KUL!
Igår va min älskling jättesöt mot mig, han kom hem till mig med glass och fishermans friend! Han tyckte synd om mig som är förkyld! Muppisen ♥
Vi har skaffat en katt om jag inte sagt det! Tingeling heter hon och hon hatar mig! Hon älskar Kimberly men hon verkligen hatar mig! Vet inte vad jag gör för fel, ska fan skaffa mig en egen katt som tycker om mig! :P
Hannes och Stefan hjälpte oss in med diskmaskinen här iaf =) Duktiga pojkar!!
den här bänken har varit mitt projekt för idag!

2010-10-18
19:10:44

whaat the fuck?!
helt plötsligt har det gått 4 dagar sen jag skrev här igen!! fasen vad dagarna går!
Idag har jag varit hos doktorn igen och kollat lite. Fan drygt det där alltså!!
Efter det har jag haft den äran att 3/5 av familjen Björk kom till Mora och ville ta en liten fika! Hur kul som helst att se er igen! Ni är goa!
hihi gulleloviz skulle få vara häxa på halloween =)
i lördags va de lite kalas för kierstin! det var kul =)
jag menar, vem ser inte att vi är ormar på den här bilden?? ;)
imorn hoppas jag på fint väder! för då ska jag fortsätta med mitt bänkprojekt!

2010-10-14
01:49:53

All cred till er!
Som fortfarande orkar med att klicka er in här varje dag nu när jag har en liten så kallad "bloggtorka". Det verkar vara riktigt torrt i min skalle! Men det är väldigt mycket med flytten nu! Och inte nog med det så va jag till doktorn idag, har troligtvis en sträckning/vridning/nånting? i min vänstra svankmuskel, det troligtvis ifrån när jag fick stefan över mig på en fest PANG 103 kg över hela mig rätt ner i golvet. Niiice! Och sen har jag någonting som är och irriterar i min blindtarm. Drygt, så nu gäller det att hålla koll på om jag får feber för det är inte inte alls bra om jag får det!
Nåja nog med complaining. Vi flyttar iaf trots alla krämpor vi har. Endast kvinnor!! Fyfan va vi är bra egentligen! Och va mycket grejer man har det är ju sjukt! Vi tänkte på det igår när vi tömt alla köksskåpen - fan det syns ju inte ens att man flyttat 30 kartonger med grejer! Det är himla mycket grejer i dom där skåpen i köket, och tungt är det! Jäklar va vi kommer vara starka när det här är klart =)

Men imorn kommer iaf min morbror och halvkusin = karlkraft! Ä N T L I G E N ! Så nu blir det väl förhoppningsvis lite fart i den här flytten och förhoppningsvis får vi iväg lite större grejer som vi tjejer är för klena för att bära. Ibland är det faktiskt tur man är tjej =)

Idag var det iaf onsdag och det är min favvodag när det gäller TV! Massa massa roliga program! Typ först paradise hotel, sen bonde söker fru, sen GREYS ANATOMY ♥ och sist kungarna av tylösand! Mina favvosar allihopa!

I övrigt så är jag så intressant så att jag väntar hem 4 st (!) böcker som jag har beställt igår! Blev lite inspirerad av Angelina så jag har nu beställt hem en massa självbiografier! Bingo Rimér, Jenna Jamesson, Mötley Crüe och Marilyn Manson! Spännande! Jag längtar tills jag får sätta tänderna (läs: ögonen) i dom!

hmm vad mer ska jag uppdatera er om...Jo! Idag fick jag hem hyreskontraktet för boendet i vinter! Det börjar närma sig minsann! Det roliga med det var att Helgesson tydligen inte uppfattat mitt efternamn för jag fick hem ett brev som såg ut såhär:


hihi så fel det kan bli ibland! haha jag gillar frågetecknet bakom Deit ;) Ni anar inte hur många olika kompositioner jag fått höra på mitt efternamn! Jämt jämt jämt! Värst har alltid varit första uppropet när man börjat ny skola & ny klass och fröken sitter längst fram och ska se vilka alla är! Jag har alltid varit runt den 5-6 i listan någonstans så då lyssnar man ju oftast fortfarande.. Melina Dav... Davi?...  Devideeej...t? JA brukar jag på senare år alltid hunnit ropa snabbt efter de bara hunnit säga Melina :P

Nej fy hur krångligt det kan vara ibland! Men jag gillar mitt efternamn, jag tycker det är lite coolt =) Davideit! Dejvidajt för er som är osäkra på hur det uttalas.

Min karl är ute och jagar älg på dagarna han! Så duktig så! Jag vettefan om jag klarat av att sitta på pass sådär, alldeles tyst, jag hade nog blivit jäkligt rastlös tror jag. Hehe, därför får jag aldrig följa med honom ut :P Han tror att jag kommer sitta och rabbla varenda ord jag kan bara för att jag ska vara tyst. Jag får väl skylla mig själv då =) Men jag längtar iaf liiite tills jakten är över =)

2010-10-08
12:45:29

we're not gonna take it
hej på er! jag har nyss kommit hem från stefan, han skulle iväg och skjuta in sina gevär nu inför jakten som börjar på måndag. snacka om att jag kommer bli jaktänka. jaja vi ses om en vecka då stefan? :P haha. tur är väl egentligen att jaktmarkerna är så himla nära så han sover hemma =) med mig! ah gött! håller på och forska uti om det kanske går att blogga med min iphone men det har jag inte upptäckt än :P
jag gillar den iaf den är riktigt skön ska jag säga er =)
här blir det lite bildbomb nu då =)

ursäkta osminkheten :P


här är vi uppe i fjärden och ska ta upp båten och så men de va så fint så jag tog kort =)




granna adina =)



haha paddelkingen =)



stefan har roligt med telefonen :P



jag tog smygkort på min babe



hannes var mer beredd :P



jag och min pojkvän molle =)



söötisen är hungrig =)



sen kom det en stefan och vart lite svartsjuk på mig och molle så han fick väl va med då ;D



fidde med sin fångst på en kvart!! hihi


mamma permanentar sig :P



jag bakade bullar minsann!



sen har jag färgat håret för den som inte ser ;)



nu känns det bra igen efter att ha varit  blond i över 2 år :P

2010-10-06
19:24:15

dåligt
jag beter mig dåligt =/ uppdaterar ju tamigfan ingenting!! jag har lite fullt upp om dagarna nu tro det eller ej!

mamma åker till london inatt hon trots terroristhot.. galet!!

och i helgen börjar vi flytta! ska bli så himla nice!!!!