melinadavideit

2008-04-28
22:06:07

hunger

känns av i magen min. hah! så kan det gå när inte haspen är på.
idag har det varit nationellt prov i engelska b. gick nog ganska bra hoppas jag.
hann inte med så mycket imorse då jag sov så himla skönt (!) och inte gick upp förrän kvart över 7.
fooortfarande bakis från lördagens bravader också. (somnade med kläder på då.. igen.. :P)
hehe, så då trampade jag på som fan till skolan sen var det skrivning i aulan. det är skönt.
men jag tappade en av mina linser på golvet när jag skulle sätta i den vid spegeln utanför aulan. så jag ställde linshållargrejset på ett element framför mig.. tror du inte att nån kommer och välter ut allt när jag sitter på huk och letar efter en lins som en blind mus. hittade den iaf efter att jag klappat golvet och alla tittade på mig.

sedan hade jag ingen mer lektion efter det och jag pös bort till bygg. satt där och muppade ett tag med b klassen när stefans klass hade nå grejs. haha vi kollade på massa klipp från talang, de va rätt skoj :)

efter det så skjutsade stefan hem mig på min cykel och jag med hans packning som vanligt :D de är skönt med väska. men inte när man åker i gupp och sitter på pakethållaren! åkte hem och spelade lite spel vilket var mycket trevligt :D sedan gjorde vi mat och efter det åkte stefan iväg på träning och jag har äntligen plockat tummen ur arslet och damsugit. känns rätt skönt. nu skulle jag bara ha bytt sängkläder också. att lägga sig i en nybäddad säng är väl bland det bästa som finns :)

sedan nån gång i tiden skulle jag ha plockat fram min soffa också. den är under 1000kg kläder just nu, är alltid lika trevligt att se den, det är så sällan. :P

för övrigt så har jag inte gjort så mkt, mest haft ont i ögonen av linserna, borde ta ur dom nu :P och sen har min kamera kommit igång igen på nåt konstigt sätt.  och det är bra :D

image35


här har vi min älskling hos mig tidigare idag. <3
på torsdag har vi varit tillsammans i ett helt halvår !
och jag vill bara ha mer mer mer!
jag får inte nog av dig baby :)även om du tar knäppa kort :P
du är det bästa som finns och jag älskar dig!

2008-04-14
23:03:42

regn
idag har det regnat och det gillar jag! så himla skönt att bara gå i regnet och tänka.. fast iofs inte med de skorna jag har just nu som är aningen paj.

och idag har jag varit känslosam... igen.. XD herregud vilken tönt. men det kändes dock skönt att få ut det lite grann i regnet. egentligen borde man gråta mer. det är så himla skönt och man får ut sina känslor. men jag har svårt att göra det framför folk. vill helst inte göra det. (melina är så ful när hon gråter) men nu är det gjort och tanterna jag mötte kollade konstigt på mig. jaja hoppas ni fick nåå skoj att skratta åt.

så jag gick och köpte mig choklad som jag har tröstätit hela kvällen och det är som alla säger, choklad tröstar faktiskt! och så har jag fått låna kimberlys keps, som för övrigt kommer stanna på mitt huvud tills jag fixat det som bör åtgärdas :P

sen har jag varit hemma hos emelie och david ikväll också. trevligt trevligt!!

på vägen hem från emelie ca 200 meter kände jag ett jäklarimig obehag, det känns inte tryggt att gå ute längre efter alla mord som händer stup i kvarten! LÄGG AV NÅN GÅNG!

för övrigt så är jag myyycket myycket kär, förälskad, beroende och ja det mesta av stefan :D
älskar dig snuttis