melinadavideit

2008-08-19
18:52:47

19 augusti!
Idag har även denna dag varit en mycket trevlig sådan. Har tagit en kaffe med Tina idag, inte träffat henne på ett bra tag heller! Setat och snackat om allt mellan himmel och jord.

Här även investerat i tre par trosor idag, känns skönt! Och behövligt om inte annat.

När jag kom hem så hade jag en kräftskiva med mig själv. Även det mycket trevligt.Nu längtar jag bara efter stefan... ÄLSKAR DIIIIG :D <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2008-08-19
00:51:02

Fikadag!
Idag har det varit grått och tråkigt väder, alltså en perfekt dag för gamla lilla kaffestugan! Mycket trevligt med Anna Dahlbom och Halén. Mycket trevliga vänner, spelar ingen roll om man inte träffats på jättelänge, kan ändå prata om allt utan att det känns konstigt! Det är så riktiga vänner är! Me like!

Har även shoppat lite :) Mycket nöjd. Längtar nu tills nästa lön så jag kan handla mer! Johanna köpte en trisslott idag, tänk om man skulle skrapa fram nån miljon där bara! Det hade inte setat fel någonstans! Den dagen :) Hehe, man kan ju drömma iallafall!

Idag har det varit måndag och stefan är i norge igen. Men nu vet han inte hur han ska göra, om han ska börja skolan nästa måndag eller jobba i ett år. Vi ska prata om det på torsdag när min ÄLSKLING kommer hem. Längtar sååå! Han är min trygghet i livet och jag blir bara så glad av att tänka på honom!

Har dock ett dilemma inför helgen. Min gammelmormor fyller 85 och stefan kan inte följa. Vill ju både fira henne och vara med honom. Om han åker till norge igen så träffas vi inte på 2 veckor. Jobbigt.. Men ska prata mer om det på torsdag. Hoppas vi löser det på något bra sätt!

Och lönen får man på måndag ? Sitter som sagt fint att få lite pengar.

Och på torsdag börjar skolan. Ganska soft schema, dock sena dagar, men vi har inte mycket lektioner alls. Jämfört med förra året som var en plåga! Har sovmorgon till 13.40 på torsdagar! Sen en massa håltimmar de andra dagarna! Sista året nu gänget!! :D

Nu är klockan mycket, alla sover här. Stefan sover, mobilen låter ingenting, saknar honom så mycket. Men han är så goo och ringer innan han ska sova, min mysis jag älskar dig !

2008-08-12
00:13:38

sommaren är kort..
det mesta regnar bort! måste nog vara en av de mest sanningsfulla meningar i detta avlånga land!
den här sommaren har va haft ca 10 dagar med riktig värme :S känns som om vi är värda mer faktiskt! jag menar har vi gjort dig illa vädermagistern? vi förtjänar nog mer än så!  iaf lite till :)

jadu bloggen, ännu en dag har gått och jag ligger återigen i min sköna (dock väldigt tomma) säng. Stefan är i Norge igen.. Tråkigt, men det är väl hur bra som helst att han tjänar sina egna pengar :) inte alla som får ett så bra jobb som min karl :D Han är mycket duktig min lilla snickare! synd att det är så långt bort bara, och att han inte bara jobbar från 7-16 som alla andra vanliga byggarbetare.. men han är väl ingen vanlig sådan då :) han är bättre än det !
och gudarna ska veta hur lyckliga vi är när vi äntligen får träffas igen! torsdag är min favoritdag numera!

idag har jag varit med linnea och rebecca en sväng, mycket trevligt och underhållande :) ni är bra tjejer! vi har visat vad vi går för på guitar hero.


i helgen va jag upp i älvdalen på musik och motor, väldigt lyckad helg! perfekt stämning, inte ett bråk, inte någon snefylla eller någonting, alla i min omkrets var glada och lagomt fulla! (vad jag märkte av iaf)
kvällens roligaste på lördagen var nog när vi stod i kö och skulle beställa hamburgare!
jag var med jessica magnusson och madde, och jessica står och berättar att hon ska ha en hamburgare utan bröd eftersom att hon är glutenallergiker, och jag sa att jag ska ha utan senap.. sen när jag kommer fram och ska få beställa efter förvirrans tider så kläcker jag ur mig; En senap utan bröd tack!
haha, gud va kul det var!

och med artister som nordman, the poodles, billy opel, sven ingvars och något coverband så kan det ju knappast bli sämre iaf :D

skavanker efter helgen är nackspärr efter headbang till the poodles och nordman, madde trampade på min tå med klacken och så halkade jag när jag tagit ut pengar så mitt knä är helt sårigt och några hundralappar fattigare.. men vafan :) det kostar att ligga på topp! :D

tack älvdalen för i år, ses nästa år igen :D

nej nu börjar klockan bli mycket, ska nog ta och se till att john blund slänger lite sömn i mina ögon!

Puss på er!

2008-08-07
10:48:10

tråkigt väder minsann
det bara regnar, och man hör hur vattnet sprutar när bilarna far förbi. usch, trååkigt.
och inte nog med det, snart ska jag ta mig ut och cykla till mcdonalds.. det känns inte heller så himla kul.
speciellt inte när man jobbar till 21 och min kära karl kommer hem vid 16.. jag missar liksom 5 timmar med honom.
tack för det MCDONALDS! och han hade ingen träning idag heller tydligen, ååååå!

ibland vill inget sig som jag vill helt enkelt.

äh, det är bara jag som är som vanligt innan jag ska och jobba. det jobbigaste med jobbet är väl ändå att ta sig dit, alltså det känns inge kul. sen när man är där, då går det ju någorlunda bra ändå!

klockan är ändå bara 10.42 just nu och jag behöver inte ta mig förrän om en halvtimme, det kändes lite skönare.
för övrigt så har jag sagt upp mig och det känns hur bra som helst, ska satsa på skolan i år!
ska nog höra lite med frida eller richard idag om dom har lust att jobba mina sista 5 timmar. hehe troligtvis inte, men kan ju fråga iaf! allt för att få vara lite mer med stefan! <3

skrutt

min lilla mysis!