melinadavideit

2008-11-29
15:03:39

god dag!
idag är det en fin dag för att det snöar! himlans mysigt tycker jag!
igår tog jag en dag ledigt från skolan, och umgicks med min älskade pojkvän, du är väl allt det bästa som finns stefan :)
och en liten instickare; bara för att jag inte skriver om stefan i ett inlägg så äre ju inte så att det är någonting som har hänt va :P

haha muppunge. det är hur bra som helst mellan oss, och det blir bara bättre och bättre :) otroligt! hjärtadeeej<3

för övrigt igår så var det återigen dags för midvinterblot! roligt roligt. lite missförstånd mellan mig och adina bara när vi skulle åka upp. haha, hon skickade ett meddelande till mig som jag inte fick där det stod att hon skulle hämta mig på nääs måleri. men det fick ju inte jag, så hon ringde och sa att jag skulle gå ut och jag gjorde det nedanför mig. haha sen ringer hon i panik och frågar vart jag är och så kom vi på att det vart kommunikationsmiss :P

men showen gick otroligt bra!  publiken var jätterolig! träffade även mattias mamma och pappa. hans pappa fick en stroke när vi hade minnesceremoni för daddy så det var lite kaotiskt, såg honom nu igår då och halva hans ansikte var förlamat.. tycker så himla synd om honom.. fattar inte att det dåliga ska hända de bra människorna. men han var glad och verkade må bra =) skönt att se det ändå!!

ikväll är det dags igen.
stefan ska nog ut på krogen tror jag, hoppas han får skoj! och jag med! han ska iaf sova med mig efter.. och lukta alkohol som fan antar jag, han brukar lukta som om det bara är att stoppa ner honom i kokarn igen.

haha nej nu sitter jag och myser ner mig i soffan lite ska väl snart börja göra mig i ordning för kvällen :)

2008-11-27
00:02:06

Tralaa!♥
Skärpning på den dåliga uppdateringen! Dagen har varit ganska okej. Började med att jag vaknade upp med min älskade vid min sida. Alltid det bästa jag vet! Du finns där för mig i vått och torrt! Bokstavligen också ;) Haha!
Nåja han skjutsade mig till skolan eftersom att min cykel hookade upp med en annan där i förrgår så då fick dom spendera lite tid tillsammans ;)



här är för övrigt min sexiga pojkvän in action, otroligt vig =) spänner liiiite kanske :D



och här är han bara kramgooo :D ♥

iaf så kom jag till skolan i tid och vi hade lite allmän psykologi. Därefter blev det bara en lång oändlig dag. Kändes som om den aldrig skulle ta slut. Och den är inte slut än.. waaah.

vart en hel del prat om studenten idag och jag kan inte säga annat än att jag längtar nå otroligt!! ska bli så skönt att komma bort. wiheey, fast vissa kommer man ju sakna såklart mina små chokladnötter!

och så vill jag hälsa till min otroligt gamla vän johanna halén eftersom att jag vet att hon är en trogen läsare!



Mitt största faan

Som jag dessutom gör alla utmärkt goda maträtter med på matlagningen i skolan. jäklar vad vi är duktiga!
Synd bara att våran lärare vet att vi älskar vitlök och därför bannlyser vitlöken från oss. damn..
Men vi har kul =)


Ett annat stort samtalsämne för dagen har varit nyår! Vet inte riktigt hur det blir i år, förra året var jag uppe i stefans stuga i vallsjön, mycket mysigt och så! Får se vad de blir i år!! Tyvärr strejkar bloggkoll just nu så det går ej att lägga upp nå vallsjöbilder..tråkigt.

Men i vilket fall så hade ju jag tänkt att jag skulle ha min svarta klänning jag köpte i september som jag inte användt. men om vi blir i nån stuga så kan jag ju inte ha det. så jag får helt enkelt lov att ha den på min kropp när jag fyller år! hi hi.

hmmm.. mamma kom  in och frågade om jag inte ska lägga mig.. har inte ens tänkt på det.

nyss har jag iaf gjort min religionsläxa som jag fick för typ 3 månader sen.. bra melina ;)

tycker även att våran psykologilärare bedömer konstigt.. hua. men jag är väl inte missnöjd med mitt betyg iaf =)

tjofläng!!

eller justja.. ett videoklipp var det ja!!




Pusssss

2008-11-24
20:29:46

usch
åt nyss mat och det blev alldeles för mycket så jag fick lov att spy ur mig. bläääk. nu ligger jag och fläker ut mig i soffan bara. skönt. har haft en dålig dag. började med att jag försov mig, vaknade alltså kvart i 8. bara slänga på sig kläderna och cykla till skolan... cykelfärden var hemsk. jag skrek rakt ut för jag var så jävla arg på vinden. det gick ju knappt att ta sig framåt. GAAAH!!  kom till skolan och det var en värdelös volleyboll lektion... gaah jävla mats, det har vi ju aaaldrig gjort förut.... cykla hem efter den lektionen.. skrek igen!! så jävla less på detta väder....

sen efter någon timme var det dags  att cykla till skolan igen.. åååh, tur att vinden lugnat sig lite grann iaf.. men jävligt less på detta väder. när jag efter ännu en cykeltur hem så väntade lite julpyssel. skönt alltid lika mysigt och min vän linnea tittade förbi en stund =) och därmed fick vi glögg!  så där vände min dåliga dag. förutom då att ja åt så mycke så jag spydde. och innan det så brände jag fast makaroner i kastrullen...

min dag..

2008-11-22
12:36:00

Hoppsan!
Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen. Har haft lite mycket att göra. Jobbade på premiären av midvinterblot igår. Det var trevligt fast lite kaosartat som det lätt blir på premiären =) blir ikväll också hoppas vi har lite mer rutin då bara :D

2008-11-17
22:42:54

vad gör man?
när man inte orkar mer?? i 7 år har jag mått dåligt.. jag fattar inte när jag ska få ro i mitt hjärta. jag vill inte ha det såhär.

2008-11-17
12:12:18

äntligen!
nu är jag äntligen klar med min psykologi! känns otroligt bra. hehe. ska väl börja med mitt projektarbete snart också.. åh vad jag är trött på skolan!! hihihi.


haha herreguuud

2008-11-16
23:40:29

Hejsan!
Har ni någonsin känt att ni inte syns? Just så känner jag mig nog idag. Eller ja, nu efter att stefan åkte hem. Han får mig verkligen att känna mig levande.. Ibland undrar jag bara, vem hade funnits där för mig om inte han gjorde det. Det är ingenting jag vill ta reda på för övrigt, för jag vill ha honom precis där bredvid min sida. Inget annat.

Men det känns så värdelöst när man pratar med någon och när man säger någonting så lyssnar människan inte ens på vad man säger.. Jag tycker det är sorgligt. Du om någon borde väl fråga hur jag mår, vad jag har gjort under dagen och sånt där. Det gör ont i mitt hjärta.

Jag vill flytta, skaffa någonting eget. Inte känna att jag inte riktigt hör hemma någonstans. Just nu känner jag mig splittrad.

Därför vill jag hylla min älskade pojkvän i detta inlägg - ingenting utan dig.



för övrigt har jag tänkt på daddy ikväll. det är jobbigt. jag vill fortfarande inte inse, jag vill bort från mina tankar. jag vill inte förstå att han aldrig mer kommer kalla mig wino, eller hur han skrattar åt mina skämt. hur han ringde mig när han inte visste vad han skulle göra i vissa beslut. hur han alltid skulle vara cool men verkligen var en mjukis på insidan. hur han alltid frågade hur det gick i skolan och så gärna ville hjälpa till, vem ska nu fråga mig hur det går i skolan? han ville ju bara hem till sverige.. om han bara kunde åkt hem på en gång.. inget av det här hade hänt. han hade fortfarande ringt mig mitt i natten för att snacka lite bara. jag bara önskar och hoppas på att du kan ringa och väcka mig en gång till vid 2 mitt i natten. snälla väck mig! jag orkar inte drömma mer. jag orkar inte vara ledsen, ändå kan jag inte göra någonting åt det. tårarna bara kommer.. jag är så jävla överkänslig. jag gråter för allt.

kommer jag träffa dig igen? jag har så många frågor, vi har så mycket att göra daddy!! vi har inte tid med det här. vi ska leva livet! du skulle komma hit till min student och du skulle vara så stolt! det var ditt stora samtalsämne på senaste. du längtade så mycket. åå jag blir så arg på världen som aldrig vill min familj gott. vad har vi gjort för att förtjäna all smärta??? vem har någonsin i min släkt gjort någonting för att förtjäna denna smärta.


jag saknar dig.



du finns för evigt i mitt hjärta.

2008-11-15
09:33:22

Hej där!

Och riktigt riktigt välkomna till en mulen morgon! Mitt namn är melina och det är mig ni följer idag! Då ska vi se vad vi har att bjuda på idag..

Kl 11 är det dags för öppet hus på st mikaelskolan. Kom dit vettja!
Kl 14.30 ska vi ha en debatt om försöksdjur.
SEN har jag ingen aning.. Kanske dansa lite macarena?



åh ljuva 90-tal :D

2008-11-14
16:45:18

Good very good
afternooooon! här sitter jag i far far away våmhus och lodar på skinnsoffan =)
stefan har nyss lagat god mat, mmm. fast det var jag som gjorde pastan för det kan inte han =)

så nu är jag proppmätt usch. ni känner väl igen känslan då man är så mätt så att man nästan vill spy. uääk. men det var mycket gott!

appropå spya:



snart ska vi åka hem till mora! stefan ska umgås med lille söte adam och jag ska hänga med emelie och co. naajs.
molle kissade nyss på mattan.. va synd att stefan inte gjorde som jag sa när molle ställde sig upp och jag sa att nu ska han ut och pissa.. neeeej då han pissade nyss :P hehe skyll dig själv :D

2008-11-13
13:37:13

Dags att
röra på sig lite, gå ner på stan alltså, förvänta er inget annat ;)
haha :D nej nu har jag lockat håret.. eftersom att jag min dumma nöt har glömt min plattång i våmhus.. ååh typiskt mig. så nu har jag iaf lockat håret. har även snott mammas kjol att ha på mig =) =)



höhö

nu ska jag ner på stan hade jag tänkt =)

2008-11-13
11:07:52

GOOD MORGON!
En strålande dag! Dagen började  med att jag blev hastigt väckt vid 20 i 7. Då kom min lilla älskling och kröp ner hos mig, iiiiskall var han. Han hade gått från tågstationen för att han började inte förrän kl 10 och lämnade bilen där för att det fanns motorvärmare. Så han gick i 8 minusgrader hem till mig och kröp ner hos mig på en gång =) Mysi. Fast då skulle han ligga och prata?! hallåå jag är ledig idag tänker inte ligga och prata nu..

Och jag drömde jättekonstiga drömmar nu på morgonen. Läskigt.. Hoppas verkligen inte att jag är en sån där mupp som kan se in i framtiden via mina drömmar.. usch.

Ja han stack väl igen vid 8 nån gång och så sov jag tills för typ en halvtimme sedan då jag väcktes av detta spektakel:



dags att sätta upp julgranen utanför mitt fönster tydligen.. Och den som har sagt att det är lugnt och   skönt att bo i lägenhet på stan har fel. hehe, inte en morgon går det utan att det är nån morastrandmupp som ska fixa någonting just på denna lilla plätt ni ser på bilden.. haha god must love me!

2008-11-12
19:31:56

proven flyter på

idag var som sagt det efterlängtade... NOT provet på judendomen. gick för övrigt ganska bra.. skrev ca 8 sidor.. isak däremot skrev 24 :S fyfan vilka jäkla pluggisar man går med. vissa fattar ju inte att man hellre har kvalitet än kvantite. äh jag orkar inte bry mig, låt dom skriva ihjäl sig om dom vill det =)

Grattis till en hel drös (känns det som?) som tagit körkort den senaste tiden!

Kierstin
Henke
Karro
Anna Karis

eeh ja inte en hel drös kanske men de känns så =)

WATCH OUT FOR THE ANGRY CROCODILE!



2008-11-11
23:26:26

Judendomen
Är ju lite rolig på sitt eget lilla vis
 

full rulle var det här i synagogan :D

2008-11-11
15:14:56

wohooo
här sitter jag i min alldeles nystädade lägenhet och bara njuter! ska väl ta och plugga religion snart då. har ju prov på judendomen imorn.. åååå orkar inte mer prov!! usch...

GRATTIS TILL KIERSTIN SOM FICK KÖRKORT IDAG =)



tur att hon inte håller på med sånt här =)

2008-11-11
01:07:21

Naglar
är roliga att måla, speciellt när dom blir fina. jag har lite tur med mina som verkligen har en förmåga att bli kritvita när de växer ut och det tycker jag om. dessutom köpte jag världens bästa nagellack när jag var i usa förra året. mina naglar har aldrig varit så starka innan jag började använda det. och jag har ändå användt det ganska flitigt under snart 2 år och det finns kvar! helt otroligt. nog pratat om mina naglar :)

ikväll kom som sagt tidigare min kära barndomsvän och teaterapa johanna halén hit och det var trevligt för det är inte ofta det är någon som orkar ta sig upp för mina tre trappor och det är tråkigt tycker jag. för kommer man upp till mig får man alltså ett litet träningspass gratis på vägen upp. och vem tackar nej till gratis? gratis är gott.

idag har Katy Perry gått varm i min playlist. Hon är så grym. Lyssna på alla hennes låtar. Hon är så ärlig och det är så störtskönt.

imorgon måste jag läsa läxor fastän jag inte vill. USCH! stefan ska sova här också så han kommer tvinga mig. nej fy satan för prov! har sagt det förut och jag säger det igen! jag hatar prov. judendomen liksom, visst det är väl intressant lite sådär men så himla insatt är jag inte.

är fortfarande bakis.. fan. det kommer gå över ungefäär.. onsdag? om jag har tur.

nästa fest ska inte bli förrän min födelsedag som är den 19 DE.CE.MB.ER fet nice.. haha prova säga MB förresten. det är en liten kluring och man måste vara snabb med läpparna. säg det så snabbt du kan! MB MB MB mb mmmbbbb haha sjukt svårt.

ligger nu i sängen och njuter av platsen, hehe imorgon kommer det inte alls vara lika stor plats här i sängen. hohoo men vad gör det? det är ju min älskling! han får ta hur mkt plats han vill och vet ni varför?? AAAJ LÖÖÖV HIIIM
han har spelat massa donkey kong ikväll så nu finns det knappt några banor kvar att spela :( jajaa, jag är kass iaf. hehe.

jag undrar sa flundran om gäddan är en fisk.. Ja det är den  VISST! jäklar va jag rimmar såhär på kvällskvisten.

kan även bjuda på ett litet humorklipp nu såhär mitt i natten. bli inte mörkrädda dock! känsliga varnare tittas ;)


2008-11-10
21:51:57

Hehe!
Jag gör som min vän Johanna.. Jag lägger ut den skönheten som kommer sitta på min skalle den 5 juni 2009!




jag längtar efter dig!

2008-11-10
21:20:42

tjofadderittan
i hmm.... hehe.

johanna är här! och jag har precis beställt min studentmössa. bara så alla i min klass vet så ska det stå namn- samhäll 06 sedan student 2009 i bak!  PUSSSS

2008-11-10
18:13:36

Om jag skulle sammanfatta..
..helgen så var den som följer:

Torsdag, lediga pågrund av att miljötinget var i skolan och då fick inte vi som inte är miljömuppar vara där. BUHU. Men vi hade dock en lektion kl 13 och den var på simhallen. Simma utan att stanna i 50 minuter. Det var skönt. Sedan när min älskade MAN på 19 sommrar återvände till mora från borlänge så följde jag med till Wåååmus. Dagen där spenderades med oavbrutet spel på super nintendo donky kong 3! Grymt skoj!! Lade oss vid 22-23 någon gång.

På fredagen kommer jag inte ihåg vad vi gjord, säkert nå skitviktigt :D

På lördagen spenderade jag halva dagen med att vänta.... jag hatar att vänta, det måste nog vara det värsta som finns och det känns verkligen som om (i vissa tillfällen) att folk fullkomligt skiter i att jag sitter och spiller tid av mitt liv på att vänta på folk. Nej fyfan för att vänta! Vad tycker ni? Iallafall vid det här tillfället va det stefan som va ute på jakt så det är ju en annan sak men sen blev jag så jävla besviken när han kom hem och sa att han inte skulle vara med mig nå för att hans kompisar ville ha med honom ut. Så jag känner hur gråten kommer upp i halsen och fyfan. Då ville jag bara hem. Jag hade liksom väntat från 07-15.30.

Aja i vilket fall så skjutsade stefan hem mig, och i bilen började jag böla. Är så jävla överkänslig nu för allt iochmed att min pappa har dött så jag gråter över minsta lilla. Och jag behöver faktiskt gråta ibland. Och jag vet att jag kan göra det med honom. Det dåliga är att det kommer bara när jag har någon motgång och då känner han sig skyldig. Men det är ju inte hans fel. Visst det kändes ovärt att sitta där i våmhus hela dagen själv när jag hade kunnat vara hemma med min familj eller med någon annan ponkis.

I vilket fall så blev det snabbt bättre och vi åkte hem till mig och duschade och hade oss och sen skulle han hem och äta. Sen blev det så att stefan kom hit med sina kompisar och förfestade här. Eller ja de är ju mina kompisar också men vafan =) Vi tittade på dansbandskampen den här veckan också och LARZ KRISTERZ gick vidare igen!! Wuhuuu.



Så jag tog ett glas vin för att sympatidricka lite med vännerna och snabbt blev det mer än bara ett glas vin och groggar och helt plötsligt var vi på väg till Wasa. Och när vi kom in dit vart det rosa pantern (som för övrigt är den gooodaste!) och en del cider. Klockan 12 är min och stefans gräns för dricka för att man inte ska bli dålig, klockan halv 2 drack jag min sista cider och stefan stod med en grogg när Wasa stängde. Hahaha. Jag och kerstin for upp på donken och stefan ringde med sin gulligaste röst och ville också ha mat. När jag kom hem gick han in på toa sen ville han inte ha nån mat =( Somnade snabbt den kvällen.

Igår, söndag, stefan vaknade och mådde skit och hans tunga fastnade i gommen och lät äckligt bara. Ni känner nog igen beskrivningen ;) Vi låg i sängen till 15. Och efter maten vid 18 så var det min tur att bli kass.. Fyfan. Och det håller fortfarande i sig...jag hatar när jag blir bakis för jag brukar alltid vara det i 3 dagar om jag väl blir det.

men nu ligger jag här i sängen och vill spy.

dessutom har det varit en dålig dag. Vädret suger.. REGN! och när jag skulle till skolan så skulle jag gå till körskolan där jag trodde jag hade min cykel så jag tog min cykelkorg i handen och gick dit.. inte fan är den där när jag kommer dit.. och jag vägrade vända.. Så jag gick i spöregn till skolan med min cykelkorg i handen.. typiskt mig. Kom nu på att jag ställt den vid kompis. smart melina.. duktig idiot. Slapp dock göra en redovisning idag på samhällen. Blir väl på onsdag skulle jag tro.. då har jag även religionsprov. sist vi hade nått sånt där så skrattade cissi och hillevi ihjäl sig åt mig för mina svar. jag hade inte pluggat. tur att det inte va ett prov alltså.

2008-11-10
16:50:10

Hyllning
Detta inlägget är en hyllning till denna underbara kvinna:

Katy Perry så jäääkla bra!

2008-11-10
10:08:40

Uschh
Igår var uschens dag. Varken jag eller Stefan mådde speciellt bra.  Hade fortfarande inte klätt på oss eller gjort någonting vid 16. Jag gjorde mat bara. Nej fy har aldrig vart så dålig som jag var igår. Det känns fortfarande och det suger :P

2008-11-08
13:06:43

GAAH
Jag verkligen hatar att vänta. Finns det något tråkigare?
Stefan drog ut på jakt vid 7-8 någon gång imorse och jag har legat och väntat hela dagen nu...
åååååå
¨
Tur att jag ligger och lyssnar på söta svenska klassiker som leva livet, flickor bak i bilen och sånt är livet m.m.

2008-11-04
23:43:30

Valvaka!

Som halvamerikan känner jag självklart att jag måste bevaka detta otroligt viktiga val. Det känns som min skyldighet. Hade jag varit 18 nu så hade jag röstat utan tvekan. Jag hade röstat på Obama. Jag tycker att landet behöver det med sitt trångsynta tankesätt om mörkhyade. Vet att texas kommer ha svårt att välja Obama. Men om jag minns det rätt så sa min pappa att han skulle rösta på Obama.

Det känns jobbigt just nu också för att jag vet att Daddy hade velat rösta. Och idag finns han inte längre. Vet ju fortfarande inte om mexikanen som körde ihjäl honom var laglig, och om den olagliga invandringen i landet kan stoppas så bör den göra det snarast!

2008-11-03
23:18:55

jävla prov
känner mig så jävla kass! imorgon har vi prov på 40 sidor och jag förstår inte det jag läser..
good luck melina

2008-11-02
19:51:22

Hej allihopa!
Helgen har varit fullt upp! Har tyvärr inte hunnit skriva en enda rad! Men här kommer lite bilder från festen jag va på i fredags!


här har vi lite nördar =) 

         Hugh Hefner <3

Stefans syster Cissi=Batwoman

       Lite fler söta nördar!

Lena som pippi    

    Jocke kom med sina bunnys

Bondjäveln skriker åt emot =)   

    Några andra njuter av stunden =)

lite utsikt över nördarna                                                          

      gangbang utanför toa :P emos,catwoman,bondjävel

fler bilder kommer lite senare då min dator valt att strejka nu =)