melinadavideit

2009-08-30
13:48:50

Dålig stil!
Igår hade vi kräftskiva här i Våmhus, det var mysigt och megagott! I love kräftor och räkor, havets guld!
Efter det så skjutsade jag iväg stefan till någon "fest" och sen åkte jag tillbaka, sen åkte jag och Cis dit igen för å se hur de stod till där borta i bonäs, och de va ju ingen vidare till fest :P Hälften av folket typ sov och ville åka hem, resten dansade med en damsugare ;P

iaf så fick jag skjutsa en 8 pers i 740in till bygdegården, de gick segt för bilen kan jag lova! och efter en timme ute i kylan där åkte jag och cissi hem.
Sen ringer det i min telefon och Stefan har blivit lämnad kvar ensam av sina kompisar.. DÅLIG STIL! Jag vart jätteirriterad! Hur tänker man då om man lämnar en person ensam kvar! Jag hade LÄTT hoppat ur taxin själv och hållt min VÄN sällskap. Hm, taskigt iaf, Tobbe va den enda som va smart nog att ringa mig och be mig hämta stefan, det är väl klart jag hämtar honom!! Egentligen fattar jag inte varför ingen ringde mig först :P

Tycker iaf inte att man lämnar en person ensam sådär. usch....


Nu är iaf stefan och skjuter på skjutbanan, hoppas det går bra för honom! <3

2009-08-28
11:21:04

Idag blir det jobb!

Arbetslös som man är tackar man ju självklart ja till alla jobb man får tag i! Så idag får jag svicha om till tomtelandskostymen igen, då dom behövde en för dagen, halv 1 börjar jag och slutar halv 5.
Vi skulle tydligen dela ut nå kakor och brochyrer till 2 flygplan som kommer in! Får väl se hur det går då! =)

Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra ikväll. Det lär väl märkas om inte annat. Imorgon ska jag iaf på wasa, vet fortfarande inte om jag kör eller inte. Är ju grymt skönt att må kanon dagen efter iaf! Får se hur jag gör =)

Förhoppningsvis får jag vara med min älskling i helgen också, han är ju ute och jagar hela helgen :Phaha, här är en bild från liseberg :P Gud så snygga :Dhihi och de här brillorna på 3D bion gjorde så det såg ut som att man bara hade ett stort ögonbryn =) haha unibra :P
min lilla snuttplutt =) ♥


2009-08-28
00:34:05

Tankar
Ligger här i soffan med mamma bredvid mig, hon har sin dator och jag har min och så har vi MTV igång med lite bra musik, haha vilket liv vi har =)

Jag har tänkt på en sak idag, blondinbella har färgat håret mörkt. Vad tusan blir hon nu då? Brunettbella? Hela imagen kollapsar ju! Eller har jag fel :S
haha dagens fundering!

       VS    


Iochförsig passar hon i båda, om inte bättre i brunt, vad tycker ni ? =)

2009-08-27
22:27:05

China
Hejsan! Gud vad jag har blivit dålig på det här med bloggen. Jag får verkligen skärpa mig!
har alldeles nyss kommit hem från China house, åt middag med Malin, Linda och Lisa, mina kära ex-klasskompisar!
Var riktigt trevligt med många skratt =) Gillar er tjejer!

För övrigt så kom jag in på Risk- och krishanteringsprogrammet i Östersund i förrgår! Igår satt jag, mormor och mamma och letade boende hela dagen och vi hittade ett till slut.. Idag tackade jag nej till utbildningen. Det kändes som att allt gick så himla fort, och jag känner inte för att ta lån som jag ska betala tillbaka hela livet för att gå en utbildning som jag kommit in på i andra hand och fick reda på dagen innan. Dessutom har jag läst lite mer om programmet och det är första året det här programmet finns. Alltså ingen statistik på att det är någonting man får jobb på eller liknande. Nej, då väntar jag hellre och börjar läsa till våren istället! Och det känns faktiskt riktigt bra att jag kom fram till ett sånt klokt beslut..

Så nu är det som det är och jag är kvar i mora, ska på arbetsförmedlingen den 3e september iaf =) Sen får jag se vad som händer. Ska väl se till att söka i vår iaf =)


2009-08-05
09:08:10

Tomtelandet
Detta ständiga återkommande till detta land - i år måste jag då säga att detta är sista gången. Efter drygt 7 år så tröttnar man lätt!

Nycklarna hittade jag, JAG! Dom låg under en stol :P

På måndag fyller stefan 20 år och jag tror mig ha hittat en bra present åt min lilla prinskorv! Hoppas han blir nöjd, för det är jag :P Annars kan ju jag ta hand om hans present :P

Igår smsade jag med min älskade bästa vän adina och jag blir så glad! Nu längtar jag bara tills hon kommer hem! Gud va det ska bli skoj!

Och dessutom när man tänker framtid så är det andra urvalet för högskola i full gång.. Jag väntar och väntar! Jag vet ju att jag inte kommer komma in, men det är spännande :D Tjohooo!

Ni kan inte tänka er hur det låter på tomteland just nu. Grynet har sin morgonstund - vilket innebär håååård hårdrock! PÅ TOMTELAND! ha, hon är rolig hon =)

Snart ska jag väl swicha om till andra kläder och traska ner till entrén.. jobbar 5 dagar i sträck nu. är ledig på måndag - då älsklingen fyller sina stora år! Pluppen. Sen är jag ledig nästa lördag!

Nu i helgen är det musik och motor och det är typ sommarens höjdpunkt så det ser jag fram emot och sen nästa helg är det kräftkalas hemma hos mikael och det ser jag också fram emot! sen är det inte långt kvar till addi kommer hem :D