melinadavideit

2009-01-31
10:17:24

Snurk
Det är maddes ord för en turk som skulle varit snygg om han var svensk?


hahaha.

ja nu är jag här, ensam i lägenheten.. helt ensam. Mamma och Kimberly har åkt till Trosa och Stefan är i Oradtjänna och åker skoter för fulla muggar. Hoppas det går bra och inga brutna ben!

Igår iallafall så följde jag med Tina och Madde till Borlänge. Dom skulle dit och kolla balklänningar, Tina hittade en skiitfin! Madde hittade tyvärr ingen och jag ska ju få min uppsydd. Men om det skiter sig så hade ju tina en som passade bra hemma hos sig =) jaja, vi får se. Den hon köpte var iaf hur fin som helst! Se den får ni göra i Maj.

Efter Barbros ateljé så åkte vi till kupolen och shoppade lite! Det kan alltid behövas! Nu längtar man efter sommaren som bara den!  Efter kupolen åkte vi hem till Mora och sen hämtade vi vår kära vän Agge och for hem till mig och bara tog det lugnt, snackade lite strunt och tittade på tv. Mysigt.

Idag.. Vet jag inte riktigt. Vaknade upp för 40 minuter sen och kom på att jag var själv. Åh va bra det hade varit om Stefan hade varit hemma den här helgen. Typiskt :P


Och på måndag ska jag skaffa mig en ny telefon! Det är alltid roligt! Jag längtar =)

Och imorgon mina kära fans så har jag och Stefan varit tillsammans i 15 månader! Jösses va tiden går fort när man har kul! Men det finns då inget bättre sätt att spendera tiden på.

Nej nu kurrar magen - dags för frukost!

2009-01-27
21:30:05

Hjälp mig
ur denna misär till sjukdom. jag är så förkyld!!
tänk er att inte kunna andas med näsan, huvudvärk, ont i nacken, ont i ögonen, näsan rinner, benen, halsen + hosta. där har ni dagens känsla för mig. plus ex antal nysningar (i och försig så är dom sköna) men då ska man ju vara frisk.
nej fyfan det här hade jag gärna sluppit.
blir hemma imorgon iaf. det här fungerar ju inte.

hann iaf upp till noret idag med mamma och köpte lite grejer =) ny gardingrej =) snygg!! nu saknas bara svarta paneler och tussarna! då blir det skitbra! sen köpte vi lite kläder på rean också :D weii tack mami! du som har så bra koll när du kör bil ;) haha hon satt och skröt om hur bra hon  va på att bromsa, sen tittar hon på mig och jag tjoar till att hon måste bromsa haha då började hon asflabba lilla mammsen.

köpte mat på donken idag för vi är så sjuka så ingen orkade göra mat här hemma. usch. då får man synda en stund. kanske tillochmed blir glass imorn för att dämpa halsontet.

haha nu kom stefan innanför dörren :D vilken överraskning :D haha! muppen <3

2009-01-25
19:00:28

Helgen
Har varit lugn. Var chaufför igår bara åt 3 olika sällskap. Vid 2 skulle alla ha skjuts samtidigt så det vart lite tight, men det löste jag =)

Idag har endast varit slappdag.

madde fixade mina naglar igår också, thank you <3

Älskar dig stefan =)

2009-01-22
10:57:38

HOHOOO!

Jag hann tyvärr inte, kära fans, skriva mer igår, men här kommer gårdagens katastrof!!

Jag åkte hem till adina och träffade henne lite eftersom hon åker till kambodja idag och är borta i några veckor. Så vi bestämde oss för att äta, åker och handlar mat och far till färnäs, adina skulle lämna usb och väska där också. När vi kommer dit hittar jag inte min telefon, så jag tänker nehej den är väl ute i bilen då. När vi ätit upp så skulle vi ner till mora igen, letar igenom bilen - hittar ingen telefon. Nehepp, den är väl kvar hemma hos adinas pappa då. Så vi åker ner till hennes pappa. Parkerar på parkeringen, går mot dörren och till vår fasa så har adina glömt sin nyckel inne hos hennes pappa. Så vi knackade på hos grannen - ingen hemma! Nehe, men deras extranyckel då? Ingen där! nehe?? Men ring din pappa då adina? Nehe hon har inga pengar på telefonen. Jaha?? Min telefon är där inne?! Åååå va vi önskade att någon bara kunde ringa adina då! Och då kommer vi på att adina inte gett sin mamma usb-minnet. Haha, så vi funderar på vad vi ska göra. Bestämmer oss att i förtvivlan åka till OK för att onödigt fylla på adinas mobil med 100 kr så vi kan ringa klaes. Får tag i honom, och i samma ögonblick som han svarar så piper det i mobilen, och DÅ ringer adinas mamma! haha! snacka om oflyt!! Men vi åker till hockeyn och får nyckeln av klaes.. Och när vi parkerar på parkeringen på deras gård igen ser vi till våran fasa att grannen har kommit hem!! ÅÅåååå! Men vi går in och jag springer upp och letar efter min telefon. Nehe?!?! den är inte där ?! Vart fan är den då?? Så jag lånar adinas mobil och går ut i bilen och ringer en sista gång, börjar ringa precis när jag kommer ut, och då hör jag; "Det ringer det ringer skynda dig att svaaaraa vem kan de vaara?" MIN RINGSIGNAL! Haha så jag springer mot bilen och då ligger telefonen i snön!! Bredvid bilen har den legat hela tiden! Och jag har parkerat där 2 gånger efter jag tappat den! Tänk om jag hade kört över den! Haha prisa gud för det. Så jag går in och adina ska ut och hämta en resväska sen kommer hon in och säger att resväskan vi skulle lämna i färnäs låg kvar i min bil... HAHA faaan ingenting gick rätt denna dag alltså!




Torsdag 22/1 09

Nu är det iaf torsdag och nuförtiden har vi sovmorgon till 12 bara. Men jag va ju så smart och bestämde möte med min nya handledare (som för övrigt verkar MYCKET bättre) klockan 10. ååh. Så vi har vårat möte i, hör och häpna - 10 MINUTER! Tack då :P Min sovmorgon :'( Och inte nog med det, följde med stefa ntill tåget kl 6 så att jag kunde ha bilen idag eftersom att det blev lite flängigt med mötet och min sovmorgon.. Får väl se vad nästa kaosartade sak i mitt liv blir :P

Drömde iallafall värsta action/skräck drömmarna.

Och här ska ni få höra en underbar låt!

 

Vi kan väl höras lite senare =)

2009-01-21
20:30:36

HEEERREGUUD!!

Nog för att folk kan vara helt fläng i skallen men det här tar ju alla rekord XD

Skriver mer sen när jag kommer hem!


2009-01-20
22:30:27

Återigen en trevlig kväll
Skulle man ju kunna påstå!

Dagen har handlat om skola, skola och skola. Eftersom att jag sov hos madde natten till igår, eller ja sov och sov, de 1,5 timmarna vi sov - så har det påverkat mina dagar nu. Jag är så otroligt trött så det går nog inte att beskriva. Men det är väl coolt ibland tycker jag! Yeeee. Bra med prov kl 8 på morgonen! Men det gick nog relativt bra!



Stefan sov hos mig inatt - inte heller så mycket sömn alltså. Speciellt inte eftersom att han låg och bet mig i armarna och ryggen i nån timme. Sen vända han bort huvudet, och sedan snabbt tillbaka igen och då smällde jag till hans ansikte som reflex (handen var redan i den höjden) och stefan börjar med sina estetiska teatertalanger. Hahaa, jag kan skratta ihjäl mig åt denna teaterapa! Först går han och lägger sig i soffan och vänder upp huvudet så att han inte ska blöda näsblog, (som det inte var någon risk för) jag ligger vänd innåt väggen och ser i skuggan vad han gör, sen ser jag i skuggan hur han närmar sig sängen med en papperstuss i näsan! hahahaha, snacka om dramaqueen!! :D
Vi låg och flabbade åt det där ett bra tag!

Ni kan aldrig ana vad han håller på med om dagarna egentligen!








för er som inte vet så är detta nya modet.




För övrigt har vi nu fått en ny president! Hej hej!





Emelie ville att jag skulle följa med och träna idag och det va jag pepp på sen så kunde hon inte :/ Så då sket det sig..
Men nu är det dags att ta igen de kilon man gått upp under julen. Usch och fy. Ställde mig nyss på vågen och höll på att smälla av ;D Någon som är på att träna imorgon onsdag???

2009-01-17
13:56:32

FYFAN!
Igår mina kära vänner var jag uppe i Wäsa. Johan Gyris och kompani har hyrt stuga där och så. Så jag, Stefan, Hannes, Simon, Adam och Olof for upp dit.. Ja någon sorts fest hade dom i sin lilla stuga, sedan flyttade festen upp till stuga nr 15. Massa mysko folk som gjorde nå rocktecken hela tiden. Efter ett tag drog vi äntligen därifrån och till wärdshuset i wäsa. Skönt att komma ifrån den där misären.

Så vi drar in och skaffar något att dricka, sitter och pratar ett tag. Sen sätter vi oss med pottan och han beställde in typ 10 drinkar, så där fick man en gratis =) Sen hade johan lovat mig en så jag fick en av honom också.
Och sen haha FYFAN det här är så äckligt mina vänner.

En kille lägger sig över vårat bord och sträcker sig efter ett halvdrucket glas där och häller över det i sitt, jag blir lite äcklad av det och försöker säga till stefan vad killen gjorde. Sen när jag tittar dit igen så sitter killen brevid honom och spyr i sitt glas BAP bara sådär!! Vafan liksom?? Haha och vi hade ögonkontakt hela tiden och av en reflex så sitter jag och håller handen över munnen och ser skitäcklad ut och han tittar på mig och rycker på axlarna bara! Haha då försöker jag få stefan och lyssna på mig igen och när jag tittar tillbaka har killarna stuckit, men glaset står fortfarande kvar!

Så jag sa till jacob grano som satt bredvid killarna vad som hade hänt och han tog ett kort på glaset och när man såg hans min efter att han tittat på displayen så blev det kräkreflexer på en gång! Fyfan va äckligt det var!! Han tog glaset och ställde det på ett annat bord, och när han kom tillbaka så va han skitäcklad av att glaset var varmt och då kom kräkreflexerna igen! Uuuuh, jag är så himla känslig för spyor. Uwääk.

Well, efter det var det väl ganska lugnt, inte så mycket folk men mysigt. Har hittat en ny favoritdrink! Redhot hette den. Smultronvodka, smultronmix och fruktsoda =) Mmmms! Smaskens :D

Nu är det iallafall ny dag - lördag. Får väl se vart den här dagen tar oss. Har legat i sängen och myst till kvart över 1, dags att gå upp tyckte vi. Och nu ska vi äta =)

Hejdå alla faans

2009-01-15
21:33:15

Helloooo everybody!
Kul att så många läser fastän jag är så dålig på att uppdatera! Kunde inte ana att det var så många som ville följa mig och mina konstiga inlägg :D haha men jag gillar er trogna fans!

jajamen, så nu sitter jag här igen, redo att skriva några rader, med min vattenflaska bredvid!

Idag träffade jag Agge i skolan och hon frågade om jag skulle ut ikväll.. Hmmmmm, torsdag? :P nej, haha! hon hade tydligen trott att det var fredag! Sötan!

Följde med henne och Madde ner på kaffestugan och åt lite mat, gotti. Räksallad mina damer och herrar! Utsökt.
Har sedan suttit på körskolan med dessa två i cirkus 3 timmar. What the fuck gör jag ? :P Jag är klar med det där! Men iofs så känns det kul att jag för en gångs skull kan det!

Well well, det blir spännande och ser hur det går för dom! Mina små gosfisar.

Just nu sitter Mazlom och retar mig för att jag skrev min religionstentamen för hand. Jag menar vadå? :P Är jag bonde för det eller ? Hur kan det bli ute att skriva med min snygga handstil? ;) Det ser ju ut som att en dator har printat ut det! HAH!

Tji fick du!

Och eftersom min laptop hatar livet just nu så sitter jag på stordatorn. Känns väldigt konstigt. Tangentbordet knapprar som tusan och jag blir nästan lite rädd!

Som ett sött plus i kanten så har vi ju våran fina webbcam här! Nog för att jag har en på laptopen också men den här är mycket roligare!



bestämde mig helt enkelt för att ta en lite rolig "egobild"
och mitt i det roliga hittade jag en annan "egobild" som jag tagit för ett tag sen :D
kolla min söta smilegrop på världens konstigaste ställe!!



ursäkta min osminkhet men jag hade långt hår där! hihi och ja jag sitter i en garderob!
missa inte den allvarliga minen ;)



eftersom jag som fattig student inte har några pengar så blir det varken studentfest eller personalfest.. KATASTROF! sen när började jag tacka nej till fest?! men sorry to say so. så är det iaf!
hittar nog på nå skoj! kanske kan vara chaufför jag som har körkort och allt  ;)



och på tal om skoj! här har vi någonting annat som är kul =) ja det är jag på bilden och inte min mormor som linda pettersson så fint trodde </3 heartbreak där alltså. detta blev alltså vårat julkort för i år. fast då plus min mor och min syster som åldringar också! vi tänkte att det var lite fint och skrev att ta hand om varandra för tiden går så fort!
och om jag ser ut sådär om några år tänker då jag ha så kul jag kan nu eftersom att folk inte ens kommer vilja se på mig när jag ser ut sådär :D



här har vi en bild på kära linda pettersson från 1a ring iaf :D vi har gått i samma klass i snart tre ååår ! she makes my days! hohooo! antar att hon sitter och sjunger till 50 cent eller någon annan av hennes coola yo niggah musiksmak :D hennes favoritfilm är by the way get rich or die trying! så om det är någon som vill komma i kontakt med henne är det bara att dra någon line från den filmen och hon är fast ;) singel dessutom så ta eran chans nu killar! men jag varnar er, prata inte om döden och ta inte med er några spindlar på dejter och så, för då kommer hon att PKa er ;)





Och! För att inte glömma.. som i alla andra modebloggar...



Dagens outfit - svart är ju en färg som alltid kommer vara INNE. så om ni känner er lite low så borde ni dra på er svart, då är ni fit for fight. Det lila har jag matchat helt underbart, håret matchar också (köpt på ginatricot). Klänningen är från Veromoda och rocken från Cubus. Skorna och hatten hittade jag i mammas garderob, DET är mitt tips för er! Titta alltid i era föräldrars eller mormödrars garderober, man kan bli helt förundrad över man kan hitta där =)

2009-01-12
15:43:59

skola
idag var det skola igen. fick dock sova med min älskling ändå =)

samhällen idag kändes ganska onödig, likaså psykologin. då vi inte gjorde någonting. är arg på lisbeth som inte kan kompromissa. BLÄ

tur att stefan kommer hem snart =)

nu sitter jag på golvet och tittar på bushs sista intervju som president.

2009-01-08
19:51:08

Bevis!


Adina, tvspel, madde, huset :D

2009-01-08
19:10:14

impulsivt om jag får be!

iförrgår umgicks jag med mina kära ( kan ni fatta att jag precis skrev tjära ) vänner adina, tina och madde.
eller jag adina och tina var det först, och vi bestämde oss en sissådär mitt i natten att vi ville gå en promenad. så vi går, fullt påklädda i snövädret runt lite i mora, huuur mysigt som helst. på vägen svänger vi förbi madde och plockar med henne. hennes mamma hade en liten rolig packningslista haha

-"Madde har du med dig allt nu ? alvedon? medicin? varma kläder? snus?!" 

haha söta maddes mamma

så vi fyra nissar strosar runt på gatorna.

sen kommer vi hem till adina, där vi skulle sova allihopa, slängde av oss kläderna och ner for jag, tina och adina i bastun. mycket skönt men otroligt varmt!! satt med dörren öppen för det mesta.
 detta var alltså vid klockan 1 någon gång. och vid 2 -halv 3 tiden så går vi upp.

madde som var sjuk satt uppe och tittade på nya avsnitt från topmodel säsong 11 så alla fastnade framför det. och när den var slut så gick alla vi 4 och lade oss i sängen, slog på ännu en film. Över min döda kropp hette den och den var jättebra och rolig! vid halv 5 så var den slut ungefär och vi tänkte att nu är det nog dags att sova. tina hade redan förflyttat sig till en annan säng. dum som vi är så var det bara hon som gjorde det så vi låg 3 st i en säng och tina ensam i en. haha nötter.

vid 6 ringer stefan eftersom han skulle till sin kompis i borlänge och plugga inför tentan de skulle ha, han vart besviken att jag inte var hemma eftersom han hade tänkt åka en timme tidigare för att hinna träffa mig, men jag var ju inte hemma.. hehe. vid 8 kommer han in till mora och hämtar upp mig, eftersom jag skulle låna bilen av honom under dagen så jag fick följa till tåget och köra tillbaka därifrån. lite av en trafikfara med tanke på hur trött jag var..

ialla fall så sov vi tjejer till 1-2 eller jag vaknade halv 1. vi åt frukost. åkte och hämtade saaben, lämnade klaes överkast på kemtvätt efter adinas lilla incident för någon helg sen FNISS. sedan lämna den tredje bilen i färnäs, ja det va ett jävla tjohej och klockan blev 20 i 4 och då skulle jag hämta stefan. tävling vart det från färnäs ner till tågstationen men jag och madde förlorade mot tina och adina. dåligt vägval av mig. hehe.

efter det så åkte vi hem till adina, stefan tog sin bil och åkte hem. hos adina fick vi tag i agge och åkte till henne som vi inte träffat på ett bra tag. när vi väl är där så tar vi igen lite de vi missat.. snackar om lite allt möjligt, sen funderar vi på vad vi ska göra.. och adina ville spela tvspel, jag kommer ihåg maddes gamla tvspel och säger att ja justja åå de va så kul. madde säger att det är i värmland och helt plötsligt en timme senare...

VÄRMLAND HERE WE COME!!

klockan 19 åkte vi... kl 03 kom vi hem :D

det är sorgligt att min dator inte går med på att ladda upp bilder idag med fan va kul vi hade =)

åkte till maddes hus där och hämtade tvspelet, sen skulle vi äta, åkte ner i karlstad och vimsade runt efter pizzeria, frågade 118100 vart närmaste pizzeria låg och det var tydligen nånting di trevi på järnvägsgatan som vi typ stod på. men dom hade stängt och tog 90 spänn för en pizza. nejtack. vimsade runt på vägen, hittade tillslut max.. och när vi sitter därinne så kommer adina på att tinas bildörr är öppen hahaha. ja internt mina vänner :D

kul var det iaf och hemvägen var händelserik. massa rådjur vi höll på å krocka med och tinas tysthet :D ååå va jag tycker om er tjejer :D det här gör vi om!

skolan idag var däremot ingen höjdare =)


2009-01-06
18:45:47

goddagens!

Nu var det minsann 2 veckor sen jag skrev någon rad här.. och nog har det hänt mycket på denna tid!!

  • jag har blivit 18 år!
  • jag har tagit körkort!
  • julafton har varit och jag har fått en massa fina paket!
  • det är nytt år, 2009 here we come!

ja som sagt en hel del stora grejer. och det känns jättebra!

dagen innan min födelsedag sjukanmälde jag mig från skolan eftersom att jag behövde plugga lite extra inför teoriprovet som jag skulle göra i falun på min födelsedag. gjorde även halkbanan och det gick jättebra, roligt och halt. fick väl inte full pott på teoriprovet men jag är precis lika godkänd som de som har full pott ;)

sen vart jag kidnappad i falun när jag kom ut ur provrummet! snacka om chock!!

här är jag i bilen på väg till hemlig ort, eftersom jag vart kidnappad. när vi kom till mora så vart jag blindfolded (kommer inte på vad det heter på svenska) så jag vart jätteillamående. men sedan var man på topp igen och alla mina goa tjejer var uppe i fjärden för att fira lilla mig =) love u guys! kvällen slutade dock lite kaosartat. jag fick karatefylla och det fick även adinas pappa och kierstin, madde vart också ganska waisted :D haha mina stjärnskott.

dagen efter städades det och fixades sen åkte vi hem, duschade och sedan var det dags för fest igen.. denna gång på wasa =) det var mycket trevligt. kvällen slutade dock med lite intriger men det är löst.. adina fick ta färgtvn denna dag och det var inte lite heller.

sedan vart det måndag. uppkörningsdagen. skulle köra dit där jag bor. 2 dagar före julafton, ha lycka till med den trafiken =) fick köra till kråkberg och backa runt ett hörn sen åka tillbaka :P klart! känns gött.

det vart även julafton, vanligt traditionellt hos mormor och morfar. dock ingen alkohol eftersom jag efter min festhelg var bakis i en vecka framåt. drack därför inget hos björn och helena dagen efter jul. mådde så jäkla kass.

nyår firades i hannes och kierstins stuga i rädbjörka. var även nykter där, kände mig inte riktigt bra än. men efter det vart det ganska bra.

nyårsaftonen var även rätt kaotisk. fulla blev folket vid 1 på dagen. vilket resulterade i karatefylla för mina vänner däruppe. allas våran kära lars matsson hade lätt över 20 sår i ansiktet dagen efter :P haha varje sår har sin historia. stefan for även han i golvet när jag släppte honom en gång. det kanske säger hur full han var. heeeerregud.

fick hem honom till våran stuga igen efter att ha skrikit/gråtit lite och han fattade någonting. 12-slaget spenderades alltså i våran säng ensamma, liggandes i varandras armar <3 perfekt. sedan var det fullt hus till halv 6 på morgonen. ja jag säger då det.

dagarna nu efter har varit relativt lugna iaf.
middag med lite av stefans släkt på grönklitt. viltbuffé var det, mycket gott men mättande :) fast det är väl så det ska vara! jobbade på tomteland i lördags då det var rysshelg. de galna ryssarna är ju här.. usch.
vart iaf jättegod middag hos stefans farmor och farfar innan jobbet. tjäder som stefan skjutit =) fyfan va det var gott. folk! ät tjäder! efter jobbet for jag hem till adina och drack lite sen vid 01.10 bestämde vi oss för att gå in på wasa en sväng. kul men kort. sen åkte vi till donken en vända, släppte sen av madde och sedan sladdade vi lite :D

i söndags vart det filmkväll här hos mig. vi har ju ny tv och surroundljud =) rolig film var det iaf =)

igår vart det filmkväll här igen. med tjejerna =) trevligt =) var även chaufför ät mamma som skulle  på nån fest i selja. madde åkte hem då när hon skulle dit men adina och tina följde med och skjutsade. sen åkte vi runt. stannade vid finnsnäs och pratade lite om lite roliga saker ;) jag pissade utanför dörren. sen fick vi tag i stefan efter antal telefonsamtal, sms och röstbrevlådeinspelning :P hahah :D så vi åkte och hämtade honom, sen åkte vi hem hit igen och kollade på en till film. den slutade ganska precis 2 och då ville mamma ha hämtning och adina skulle hämta sin mamma. så då åkte vi åt olika håll. mamma var i sitt esse och vi skjutsade hem en tjejkompis till henne och sen hem för att titta på JVM-finalen fast efter ett tag så somnade jag :P

och idag har jag skjutsat stefan till orsa för att titta på hockey sen hem och sen har jag faktiskt inte gjort så mkt mer =)