melinadavideit

2009-10-27
15:49:12

What a day =)
Efter så mkt regn som vi har haft de senaste dagarna nu känns det bara helt underbart med vädret vi har haft idag!



TITTA BARA!



haha osminkad och fy ! ;P



och så va det grymt fint på tingsnäs =)

ska väl snart hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer. jag ska nog baka cheescake och mintkladdkaka idag =)

2009-10-26
19:49:52

Äntligen säger jag bara...
Nu har jag ÄNTLIGEN hämtat ut min mobil.. Den som jag lämnade in i slutet på juli.. JA jag sa SLUTET på juli!! det är nästan 3 månader!!!!! Shit alltså. Men nu har jag äntligen min igen. Nu måste jag bara vänja mig vid den igen. Men det ska väl inte vara några problem.

Har iaf äntligen en kamera också =) Så nu ska det väl förhoppningsvis bli lite bilder också! Guuu så kul =)

2009-10-26
14:26:02

Jehovas vittnen!
Imorse väcktes jag av att mormor ringde fel och efter en halvtimme plingade det på dörren. Jag hade inte just nå kläder på mig så jag sprang och tittade i kikhålet och där stod Jehovas vittnen. Visst jag tycker synd om dom som får lov att gå runt och ta skit från folk och jag öppnade inte för jag vet redan vad dom säger. Men man måste ju ändå få kunna vara hemma utan att dom ska komma och störa? Eller vad tycker ni? Hemma är ju en fristad och hade jag velat prata med Jehovas vittnen så hade jag ju uppsökt dom?? Skumt..

Bion jag skrev om i förran inlägget iaf var bra =)

I helgen va jag ut och det var kul!

Vad tycker ni om vaccinet mot svininfluensan? Jag tänker inte vaccinera mig!!!



speciellt inte efter att ha sett det här....

har nyss kommit hem efter en promenix till noret och hem! Det var skönt, lite trist väder bara!

2009-10-21
11:01:34

goood morgon!
jag har nyss druckit en varm kopp choklad och ätit två makrillmackor! gott såhär i hösttider!
bredvid mig ligger, hör och  häpna.. en stickning.. Haha, jag vet inte vad jag stickar men det är mysigt =)

idag ska jag hämta william och viktor, busungarna.. sen har jag inte så mkt mer inplanerat faktiskt =)

2009-10-19
17:33:08

AAaaaajjjjj
fyfan vilken mensvärk jag har :(((((((((((

2009-10-16
18:44:47

fredag =)
nu är det fredag. och idag har det bara regnat i söta lilla mora.
kimban har åkt till rättvik och mamma är på hockey.
jag tar med mig cissi och går på bio =) bröllopsfotografen har premiär idag och jag tycker den verkar bra :D



spännande och se =)

2009-10-16
01:02:25

hohooo!
riktigt trevlig kväll måste jag säga ;D kan det bli annat i dessa damers sällskap!! haha massa räkor, kräftor, hemmagjorda såser m.m. Mycket gott och nog kan vi roa oss själva oroa er inte för det!

Hahaha, inpå småtimmarna kom ricky martin hit och hade sönder våran lykta.. haha, andra gången på 2 veckor som den går sönder! Undra hur.. :P

2 vinare och x antal havskryp senare är jag mätt och nöjd över min kväll!! Gillar er tjejer =) Hoppas ni inte fryser ihjäl i kylan nu på vägen hem.. Enligt min dator är det 0 gradigt ute, men enligt vädret på tv så skulle de va -6 inatt. hoppas det inte har blivit det än då.

Nu har jag iaf tvättat fejjan och borstat mina gaddar. och nu ligger jag i min sköna säng och ska invänta john blund =)

2009-10-15
14:48:44

idag smäller det!
ikväll kl 18 ska jag, sandra och johanna ha lite kräftskiva med vin :D oooooh va gott det sa bli!!!

stefan kom hit igår, därför jag inte hann skriva så mkt på kvällen.. imorse va jag iaf till tandläkaren med min tand som ilar eftersom jag är så smart och biter i en gaffel. dom lade bara på lite bananflour och sen va det klart, det tog typ 7 minuter max. :P

sen skyndade jag hem och la mig i sängen med min älskling igen som låg och väntade =)

snart ska jag väl ta och hoppa mig in i duschen och börjar göra i ordning här inför ikväll =)

2009-10-14
16:56:30

uuuuffff
jag är en sliten soldat. min kropp är jättetrött!!
nu har iaf jag och sandra handlat räkor och kräftstjärtar tills imorn =) sen ska vi köpa nå baguettaktigt imorn så det är fräscht, mmmmm vad jag ser fram emot detta!! ska bli super!

nu ska jag ta och nappa en sväng. känner mig yr.

2009-10-14
12:23:48

2 timmar senare...
nu är jag hemma igen från frissan Elsa =) Jag måste säga att jag är nööööööjd :D
Snart så kommer sandra hit =)

Promenerade till och från frissan och det var riktigt mysigt i frostvädret =)
Nu håller jag på å äter lunch!

2009-10-14
08:41:03

god morgon!
det smärtar i min själ att vara vaken såhär tidigt, men vad gör man inte för håret =) jag ska vara där kl 10 så jag har ju lite tid på mig än..

Har precis ätit upp min frukost som består av fil lite socker och flingor med torkade jordgubbar och hallon =) Sen ett glas multivitaminjuice till det! Ganska gott faktiskt! Man måste äta frukost på morgonen för att komma igång kära vänner!

Igår cyklade jag och sandra hem hit vid halv 6 tiden, FAAN va kallt det börjar bli? Ändå sa hon att det var 3+.. Kan inte stämma, men det betyder ju att vi börjar närma oss vintern och det är ju bara positivt!

Kommer för övrigt aldrig få min bil.. Min morbror sa veckan vi köpte bilen att han skulle fixa det till veckan, så blev det inte, men lördagen veckan efter skulle han, så blev det inte, men måndagen skulle han! Så blev det inte.. Nu ska han tydligen fixa den NÄSTA vecka.. Känns inte vidare positivt det här. Kunde lika gärna skitit i att köpa en biljävel. Asså jag blir faktiskt irriterad. Det är inte mycket att fixa på den och om han nu tycker det är jobbigt, varför inte bara göra det så är det klart sen? Det är 3 små saker som ska fixas......... -.-
jag blir galen.

Ikväll är det iallafall greys anatomy och det är bra.

Förresten har jag sovit riktigt bra inatt, det kan ju bero på att jag hade min säkerthet bredvid mig, fan va jag sover bra bredvid honom, det är helt sjukt. Sov med mig för evigt stefan!? :D Var för övrigt en mycket mysig kväll! Min romantiker. ♥

Det smärtar ännu mer i min själ att imorgon ska jag vara hos tandläkaren 08.10. PYPAN.. Ja fy tusan. Vi får se hur allt går. Hoppas verkligen jag blir nöjjd hos frissan =) Men det tror jag nog!

Tjing!

2009-10-13
20:33:30

rubrikbyte
vet ni att människobettet är det farligaste bettet i världen!!

nu är kaxiga stefan här och friden är över :D haha vi älskar varandra men han är verkligen bombad :D
här har ni beviset!!!!!

dagen har spenderats med min kära sandra!! trevligt! och så har jag agerat mästerkock hemma i mitt kök.
stefan har saknat mig, han ligger och tänder och släcker lampan "i takt till musiken" hahahaha. fan va han är knäpp =) murpen

imorgon är det den stora dagen för mitt hår och jag tror minsann jag vet hur jag ska göra =)

nu ska jag bita stefan i kinden!! (kanske även stjärten om han inte är lydig!)



2009-10-13
11:49:32

Nuså!
Nu har jag duschat, jag håller för tillfället på att klä på mig kläder och sen ska jag slänga på mig LITE smink bara för mitt ansikte har blivit så torrt. :)

När jag är klar ska jag ta mig en promenix till hånåkni och Sandra =)
Så nu ska jag göra mig klar =)

2009-10-13
10:43:08

Morning has come
Äntligen är det morgon! Jag är fortfarande väldigt trött, somnade inte förrän halv 4.. Jag måste komma över det där! Sova är ju för tusan det jag är bäst på!

Det är jättefint väder utanför fönstret och jag har precis ätit frukost, gött!

Har precis skickat ett sms till stefan också, jag saknar honom! Min andra halva ♥

Mitt stora problem idag är ju att jag ska färga håret imorn och jag måste komma till ett definitivt beslut till hur jag nu ska färga håret?? Är det någon som har något förslag? =) Skriv skriv skriv!!!

2009-10-13
01:16:06

Sängdags
Nu kära vänner är klockan faktiskt mycket.. Men av olika anledningar kan jag inte sova. Tro om det kan ha med natten som va att göra. Nej jag får bita i det sura äpplet och försöka somna.. snart =) Dessutom är det väldigt varmt i mitt rum!! PUH.

Och Johanna, jag hade redan tänkt fråga dig om du ville vara med =) Räk- och kräftfantasten! Hihi, tänkte att vi kanske tillochmed kunde ha en vinare till detta trevliga påhitt, eller vad sägs? Torsdag har vi tänkt oss.

För övrigt så var jag till tandläkaren idag och av någon anledning har dom skaffat en sån där dörr som åker upp av sig själv in till disken?? Får man fråga varför?! haha, den har säkert ett otroligt viktigt syfte i lilla Mora! det finns ju absolut ingenting annat som kommunen kan lägga pengar på ??!

Jag vart lite besviken på "specialavsnittet" med svenska hollywoodfruar idag, det skulle vara massa extramaterial som man inte hade sett förut, fast grejen va den att det var ingenting nytt? Tråkigt på ett sätt men ändå kul för Maria är så himla rolig! Jag vill vara kompis med henne! Gud vilken härlig människa.

Jag funderar på att ställa klockan imorn, jag gillar inte grejen med att sova bort hela dagarna. Sen ska jag ut på promenad med Sandra! Vi har inte sagt någon tid men jag vill iaf upp någorlunda i tid. Jag ställer klockan på 9. Måste ju börja få in rutinerna med att gå upp! Det står inte på förrän det är december och jobbet väntar =) Jag längtar. Det ska bli så roligt och spännande hela grejen med att arbeta på en annan ort, och det sköna är att det inte är alls långt hem. Jag kommer lära känna nya människor och det är så roligt!


Förresten har jag fått lite mer uppdatering om Stefans älgskjuteri. Det var då så att en annan i jaktlaget skadesköt älgen och stefan släppte molle för att spåra upp oxen, sen hittade dom den och stefan sköt det avlivande skottet. Det tråkiga med det här är ju att den första skjutaren kör egorace, han har inte ens frågat stefan om hur dom ska göra med hornen eller någonting. Det är ingen stor grej för stefan men det är tråkigt när det är folk som kör sånt egorace. Jaja. Stefan tyckte det var kul att lilla molle fick vara med om upplevelsen iaf =) Det blir nog en riktigt bra jakthund av den lilla rackaren!



här har vi stefan, molly och molles lilla huvud tittar fram =)



molle var inte gammal här inte =) 4 månader kanske!

2009-10-12
19:48:02

Kvällning
Nu är det mörkt utanför fönstrena vill jag lova! Det står inte på förrän snön ligger på backen :D Tjohooo.
På eftermiddagen idag har jag följt med Sandra och tvättat audin, vilket ingen av oss har gjort själva förut, men nu kan vi ;) Sen efter det åkte vi upp på Ica maxi, jag skulle panta massa burkar som mamma skickat med mig och sen köpa diskmedel och sandra skulle köpa mat till hemmet =) 

Vi har även kommit fram till att vi ska ha räk- och kräftkväll ! Åååå det är så gott, verkligen havets guld!

Nu skulle jag ju egentligen lägga upp bilder på räkor och kräftor här, men jag har en kass dator och inte heller någon kamera. Typiskt också..

Ikväll är det iaf svenska hollywoodfruar =)


OCH en till sak! Stefan min kära älskling har skjutit en älg idag =) Du är så duktig!! Älskar dig!!!

2009-10-12
13:59:15

äntligen!
kollade precis igenom min mail och såg att nu har jag minsann fått mail från kläppen! äntligen, man känner sig så ovetande inför säsongen :P men nu vet jag lite mer och jag ser verkligen fram emot att jobba där. ska bli ett äventyr!

det är väl bara att fixa allt som kan behövas till vintern! hoppas att dick kan bli klar med min bil snart, han skulle iaf hugga in på den idag sa han förra veckan... jaja, jag kan bara hoppas :D min söta ford =)


ska väl snart duscha och kika in hos tandläkaren tror ja minsann!! tjing

2009-10-12
12:41:39

en trött en
jaa gud va jag har legat och varit orolig inatt. det känns som om det står någon bredvid mig i mitt rum, sen vaknade jag vid 5 av att min fläktlampa i taket var igång! så då va jag livrädd och låg och stirrade i en timme..

när solen började gå upp kunde jag släcka lampan och tillslut äntligen somna, kanske därför jag vaknade så sent idag..

men men! ska se om jag kan ta och ringa till tandläkaren nu?!

2009-10-12
01:41:21

Hej där!
Jaha, efter många tjat om att jag är dålig på att skriva i min blogg så gör jag ett tappert försök nu igen.
Helgen är slut nu och måndagen gör sig bara mer och mer påtaglig. Inte för att jag ser någonting negativt med det just, men bara så man inte blir helt dagvild - arbetslös som man är.

Imorn börjar även jakten, Stefan är som ett barn inför julafton. Kul för min plupp att han får ut i skogen och visa att han är en man! Duktig duktig =) Snart har vi varit i lag i 2 år. Helt sjukt =) Och det sjuka är att jag blir ju bara mer och mer kär! Underbar känsla.

Igår fick jag följa med Helena till hennes vänner på Helmers, det var dags för dildoparty! Har aldrig varit på ett sånt förut, men det va jättetrevligt och jag är nöjd! Ett av mina köp var en mooncup!

en ersättning för bindor/tamponger!

Inga tamponger/bindor till sopbergen, inga uttorkande och kemikalefyllda grejer i underlivet, inga pengar till alla dessa mensskydd och så vidare..
Med andra ord: bra för miljön och bra för den personliga hygienen.
Och så är det riktigt smidigt (tvärtemot vad man kanske först tänker, när man ser den där lilla plastkoppen och undrar hur man ska bära sig åt och om det verkligen ska funka).

Så jag ser fram emot att inte behöva köpa några fler tamponger på x antal år =)

Ja, ni undrar säkert om jag köpte nå mer men det lämnar jag åt er fantasi :D

När demonstratörerna åkt så tog det inte lång tid innan vi va på väg ner till Mora igen, hamnade på BP för Gittan ringde mig innan och jag visste att dom skulle vara där. Johan var också där och jag fick höra en märklig sak..

Johans flickvän Sara hade varit till ett medium då hon fått det i present av någon, och hon hade bra kontakt med sin avlidne mormor. Mitt under sessionen så blir mediumet stört av någonting. Det visar sig vara en karl som är väldigt skämtsam och tar mycket plats.. Det han säger till Sara är: It's okay, It's okay.. Han pratar även någonting om Saras förlovningsring som han tycker ska sitta på fingret.
Jag vet inte riktigt exakt hur det här va nu då men jag skriver som jag uppfattade det.

Sen säger den här mannen till mediumet att han är fast mellan två världar, han kan inte komma över till andra sidan för att det finns en eller två personer som inte kan släppa taget om honom. Och för att han ska komma vidare så måste den här eller dom personerna vända ner alla bilder i hemmet på honom. Det är så mycket känslor fästa vid dom.

Det är hemskt att vända bort det enda man har kvar av sin far. Det är kaos i mitt huvud. Men allt för att du ska komma vidare och få ro i din själ Daddy. Det är bara en bild kvar nu, den är inne i datarummet.
I miss u.. Kan fortfarande inte fatta.. love u <3



Jag hoppas du har det bra där du är och att du vakar över oss.




Imorgon är det iaf som sagt en ny dag med nya tag. Jag tror nog att jag ska våldgästa min kära vän Sandra. =)
Får se vad som händer.. Måste även ringa tandläkaren. Bet as hårt i en gaffel igår så jag fick en spricka i tanden. Typiskt. Och på onsdag ska jag till frisören!!! Ska uppdatera håret lite med lite färg =)

Får väl se hur det går.

Och om någon undrar varför jag inte kommer med nå nya bilder så kan ni fråga Expert. Dom har haft min mobil i 3 månader nu. TJO