melinadavideit

2010-04-30
09:54:12

dagen D.
nu ligger jag här i sängen, och idag gäller det. idag åker vi hem. den enda som finns kvar i mitt rum är mina sängkläder i en av sängarna, hygienartiklar, smink, daagens kläder, gårdagens kläder och handdukar. sen inge mer. min bil är helt smockproppad med grejer och jag vet inte när jag kommer orka plocka ur alla grejer ur den :P

så nu ska jag väl slänga mig in i duschen, äta någonting, sminka mig, plocka in alla sista grejerna i bilen, damsuga här inne och skura, plocka ur kylskåp och frys som ska frostas av, lägga in alla mattor sen är det klart tror jag faktiskt! då ska jag och adina åka och tanka våra bilar, se om vi lyckas pumpa våra däck och sen åker vi till kläppen och hämtar det vi glömt och säger hejdå till våra människor där och sen åker vi hem!

2010-04-29
23:06:40

tjingtjong långkalsong!
städningen på linds rullar på, vi hade koll idag men den gick ju inte helt jättebra så vi fick städa om en massa, men men =) låg i sängen länge idag och det behövde jag verkligen! fan va man kommer sakna vissa saker nu när man flyttar hem igen.

appropå långkalsong!! jag har letat efter mina långkalsonger typ hela månaden för dom försvann bara sådär! vet ni vart jag hittade dom idag?! mellan madrassen och sängen, på den sidan som jag aldrig ligger!! hur gick det till undrar jag? ja nog händer det underliga saker!!

tur att jag har bra saker att komma hem till iaf =)
här har vi tre av mina favoriter, dom har varit mina stammisar här i vinter och shiiiit så roligt vi har haft det ♥


här har vi töserna på hillcross i kläppen =)

me and my best - hade vinprovarkväll ;)

 

imorgon far vinguckorna alltså hem, till mora. och det är med sorg som vi lämnar linds bakom oss, som liksom har blivit våran fristad

 

 

sandra åkte igår och idag åkte simon. fast han kommer även han till mora imorn för att fira valborg med oss och det ska bli riktigt skoj ! hahahah han fick lov att tejpa igen sin baklucka innan han for. han har nämligen backat in i en skogsmaskin här på gården och sabbat bakskärmen där på den sidan han står på bilden, och jag vet inte om det gjorde att det inte går att få igen låset, så jag kom på den briljanta idén! visst är jag smaart =)



sen har vi ju allas våran björn som ni ser här på bilden, inte ens kan man äta ute utan att han ska bete sig så här! :D haha nej men ärligt så satt han sådär i kanske en tio minuter innan jag kom på att han såg helmongo ut och började gapskratta ;D lilla dworek!

nej nu ska jag kila ner i sängen här i mitt rum på linds åkeri. imorgon kommer vara den sista morgonen som jag blir väckt av traktorer, skitbilar, massa konstiga ljud precis under mig, som om de var precis under min kudde! jag har nog lite hatkärlek för alla de där ljuden, dom har fått en att gå upp i tid till jobbet i 5 månader nu. tänk om det inte funnits? då hade jag med stooooor sannolikhet försovit mig typ jämt. så tack och fuck you linds för de dagar jag varit ledig :D

och nu har jag gått min sista runda på kvällen för att släcka efter alla (adina och björn) som precis som vanligt tror att lampor släcker sig av sig själva! men nu är det gjort och den enda lampan som lyser är den i mitt rum =)

undra hur jag ska göra med gardinen i rummet inatt? den åker för ;D

2010-04-29
01:02:28

kliniskt? eller maniskt?
haha ja man kan ju undra. nu är det iaf jätterent på linds! det enda som är kvar i stort sett är att kylskåpet ska skuras ur och sen ska man väl packa in sina saker i bilen helt enkelt. hela dagen har vi gått och frågat oss själva varför vi inte har städat tidigare under säsongen :P det är ju sååå mycket fräshare att bo i ett place där det är rent eller ? =)

jag vet ju, och ni med, att jag maniskt försökte hålla det rent i början av säsongen, men snabbt insåg jag att det var ingen idé när man bodde med 3 arvikadrägg (som dom så fint presenterade sig själva som) haha nej men nu jävlar är de fint iaf =) nu ligger jag i sängen iaf och funderar lite.

sandra har åkt hem, björn har nyss kommit tillbaka från italien. på fredag åker vi till mora! snart är allt här verkligen helt helt helt slut. vilken sjuk känsla! på fredag slipper jag sova själv iaf =) tycker inte alls om att sova själv! har haft adina som sovsällskap i 3 dagar nu iaf, man duger ju tydligen när björn är borta :P

imorgon är det städkontroll iaf, så jag lär väl ska sleepa lite, haha eller så gör jag som adina ville igår kväll!

; -Mellis imorn vill jag att vi ska vakna av solen, lite tidigt sådär.

: -Okeej, ja men vi drar väl inte för gardinen då om du nu är säker på att du verkligen vill det.

; -Ja men det blir bra!

sen kl 6 på morgonen så vaknar jag för att solen verkligen går upp i mitt rum, som om att solen bor inne hos mig!! så jag drar för gardinen på min sida så att det blir mörkt åt mig. sen efter ett tag börjar adina låta rycka i gardinen hon med ;D haha! tjejen som ville vakna i tid ändrade sig nog lite grann :P men som tur är så är vi jääävligt bra på att sova hon och jag, så vi somnade om på en gång =)

inatt drar jag för gardinen =)



idag har det regnat förresten, då vill jag hellre, MYCKET hellre ha sommar nu =) det är dags!


2010-04-26
17:44:36

favoriten just nu


här på linds är det städning som gäller, fast jag tror vi har gett upp för dagen. det tar på krafterna att städa med perfektion! tur att man inte gör det varje dag ;) har redan slängt ihop det mesta av mina kläder, dock har jag lämnat någonting kvar i garderoben så jag har nå att ta på mig här om dagarna! tror inte att adina och sandra hade uppskattat mig så värst mycket om jag sprang runt och städade här naken ;P

har ni provat avocado med aromat på förresten? MUMS!

2010-04-22
08:34:40

ännu en morgon =)
tjing =) ligger här i sängen och drar mig. det är ju som en jädra cirkus här utanför vareviga morgon. är det inte skitbilar som ska startas och tömmas eller bara stå och låta på tomgång så är det hundarna som går lös på allt som rör sig och är det inte det så står granntanten och skriker åt hundarna av olika anledningar eller så är det lindsgubbarna som står och gapskrattar åt någonting på sälenmål och är det inte det så är dom inne i garaget precis under min säng och borrar i betong eller någonting liknande, men det är ju helt normalt... !?!?!?

VARFÖR GÖÖR DU SÅHÄR MOT MIG GUD? jag är ledig och blir väckt kl tio i 8!! vafan liksom.

nåja man får väl göra det bästa av situationen. ska väl släpa mig upp och ur sängen, det är nämligen hur fiint väder som helst! jag har massa tvätt som ska tvättas, jag ska duschas, jag måste till kläppen med mina arbetskläder och nycklar, sen ska jag hämta mina skor, täckbyxor, bräda, snowboardskor där också. det får nog bli mitt uppdrag för dagen känner jag!

ikväll ska vi ju grilla hos elin och erik också =) mysigt ska de bli =)

sandra sover än hon, hennes rum har fönstret åt ett helt annat håll, så solen petar henne inte alls i ögonen! undra om hon ens hör vad det är som sker här på mornarna :P

2010-04-21
19:26:34

uppdating

hej på er mina godingar! här ligger jag i sängen och ser ut såhär! glad, utvilad, mätt och belåten =)

de senaste dagarna har det hänt hur mycket som helst! och nu är alltså säsongen på kläppen över, men vi blir kvar här tills nästa fredag! avslutningsfesten var hur kul som helst! kul att dom ordnar upp för personalen och så =) jag har hur mycket bilder som helst från måndagen, men eftersom min dator fortfarande är som den är.. (mycket på grund av att jag inte vågar formatera om den själv..stefan hjälp mig?!) så blir det inga sådana just nuuu =)

idag har jag städat i köket för det såg ut som faaaaan! när vi kom hem från avslutningsfesten satt nämligen björn och simon och kastade allt som fanns i hela köket omkring sig, tur att jag fanns där för att sätta stopp när björn hetsade simon om att kasta iväg brödrosten.. puh :P

imorgon ska vi grilla hemma hos elin och erik i lima! det ska bli trevligt!!

förresten så fyllde adina 20 år i måndags också =) min lilla sötgosa!!

 

ikväll vet jag inte vad som händer, har hört lite om att de folk som är kvar här ska till sjungarbacken och hänga lite, får se hur många som är på att åka dit en sväng kanske?

för övrigt är jag i en dreamzone just nu och måste börja tänka på framtiden! någon som kan hjälpa mig? berätta vad jag ska göra?!


2010-04-14
18:35:42

kräftan?
det är jag det. är huuuuur röd som helst i ansiktet och jag kan inte göra någon som helst min för då bränns det och svider och sticker och jag blir lite ledsen blir jag ... :P
nej men fyfan va det svider i nyllet nu alltså!! så går det när man är soldyrkare, så nu kommer jag väl se ut som ett riksmongo i några dagar, men vet du vaaa?? i don't care :D

idag har jag stått och solat i höken/falken och det va niiice =) dagen har rullat på fort som fan och många har bränt sig :P speciellt jag och sussi :P simon duljan den dummisen smackade till mig med handen rätt i pannan!!! där jag har bränt mig som mest :( aj aj AJ!!

och jag har ju så jääädra ont i ryggen!! den skulle verkligen behöva knäckas! stefan har lovat att han ska göra det åt mig! så jag får väl stå ut i 2 dagar till då.. :P

ikväll händer förmodligen ingenting! jag kan ju inte röra mitt ansikte så jag vet inte om jag vågar göra nå kul för då måste jag skratta och det går ju inte för sig. =)

2010-04-13
23:28:50

önskemål
har fått massa önskemål om att jag ska bli mer aktiv med bloggen igen, jag vet att jag har sunkat ner vad gäller den och däää å däää.

men jag ska väl försöka ta mig i kragen! det är ju så jääääääävla göttigt väder här i sälen nu så det borde vara olagligt!! alla sitter ute och steker hela dagarna och det kan nog inte bli bättre =) sommaren är på insprång och alla galna äventyr med den!

har försökt ladda upp lite bilder sådär då och då, men min dator har ju gett upp hoppet om liv så det lär väl inte hända kan tänkas. jävla cpdata!!!! borde väl egentligen bara vara glad över att den ens startar.. fast den har ju några år på nacken nu. ska formatera om den bara jag vågar. jag får panik när jag ska göra sånt därnt för jag vet inte hur man gör? björn har sagt att han ska hjälpa mig men det händer ju ingenting :P jaja..

nu har jag iaf varit ledig i 2 dagar och det har varit helt underbart på alla sätt =) idag for jag och simon till solgrillen och satt där och drack några kalla =) mums! sen kom adina, frida och bruno dit med och glassade i solen =) kanon!
sen körde bruno mig och simon till toppstugan där det satt ett jäädra gäng och vi satt där i några timmar mot väggen och bara stekte. fan va gött livet är ibland alltså =) every rose has it's thorn, but sometimes it's hard to find them!

hahaha och igår så skrattade jag som fan, vet inte om ni kommer tycka det är kul, man kanske måste vara med för att fatta. men iaf, vi åkte hem från kläppen, jag, simon, adina, sandra och björn och precis innan bron över älven till oss så säger simon; fan va folk är hurtiga, ute och springer å så.

sen när vi åkt halvvägs över bron hetsar adina om att simon ska stanna bilen, haha så då ska hon tydligen promenera sista biten i solen och ta en cigg :P haha då är det alltså typ 100 meter kvar hem. så vi släpper henne, och sen kollar vi bak och hon går tre steg sen är hon i skugga, så hon står still och jag vet inte varför men simon stannar och vi börjar rulla bakåt, jag tror adina inte hittade någon tändare i fickan eller nå, så sakta men säkert går adina över korsningen mot bilen, hahahaha och när hon ska öppna bildörren så kör simon iväg så hon missar bilen - det här gör han typ tre gånger!! hahahahaha, jag, sandra, björn och simon skrattar så vi kiknar! sen lessnar addi på de där och börjar gå uppför backen.

mitt i backen så rinner det asmycket vatten över vägen, ni kan ju bara gissa vad vi får för idé och vi sitter och skrattar ihjäl oss bara av tanken på hur det här ska bli!! adina går upp för backen och kollar bak mot oss och fattar inte alls vad vi håller på med hahahahahah, och sen när hon aaalldeles strax är vid vattnet lägger simon i ettan och GAAASAR upp föt backen och svänger så nära adina det går och stänker ner henne som faaan! hahahaha alla vi i bilen skrattar hur mycket som helst ! det där är vår humor på linds alltså ;D

adina va väl inte lika glad när hon kom in för vi hade tydligen nästan släckt hennes cigg :P men det var ju dagens i-landsproblem :P hihihi kul hade vi iaf ;D

var ju meningen att vi skulle ut idag allihopa här utom björn men efter att ha setat i solen hela dagen är man rätt sliten alltså! så när vi kom hem så dog typ alla i sängen utom svante som har spelat massa konstig musik :D och när vi vaknade upp vid halv 9 så kände vi bara; neeeeeeee ! och jag ska ju som sagt jobba imorn så de känns bara näää.

egentligen hade jag velat lägga upp hur mycke bilder som helst nu men eftersom det inte går så får jag väl ge fan i de då :P

2010-04-07
21:24:15

ufff
segt med ont i huvudet! ska nog slänga mig in i duschen nu har jag tänkt =) och sen krypa ner under täcket på riktigt =)

2010-04-07
20:58:04

funderingar
jaa det är massa såna i huvudet på en nu. snart är säsongen slut här uppe i sälen och det känns tråkigt!! vi har haft det så himla himla kul och underbart och jag fått så otroligt mycket fina roliga underbara vänner som jag inte alls vill bli separerad ifrån. det känns också skumt nu att nu har jag bott "själv" i 5 månader, och nu ska jag alltså flytta hem till mamma igen :P

och på ett annat sätt känns det skönt att komma hem till mamma och stefan såklart! helt otroligt är det att han står ut med mig som är här uppe.

jag och adina låg iaf och pratade massor om vad vi ska göra härnäst. vafan ska vi göra? vad finns det att göra i mora just nu? jag vill verkligen inte till tomteland igen känner jag, det känns som om jag är klar med tomteland för ett tag. men med min otur kommer det väl säkert bli tomteland ändå.. :P sandra dahl ringde mig idag och hon sa att det suger i mora och att hon vill iväg så fort hon bara kan! haha =) jag gillar mora och det kommer jag alltid göra =)

kan ingen  bara säga till mig vad jag ska göra med mitt liv så vore ju det himla himla bra =)

jobbar iaf nu veckan ut och sen är jag ledig måndag tisdag som vanligt. haha typ 6 veckor i sträck nu har jag varit ledig måndag tisdag! fatta öde :P vad ska man göra på dom dagarna då :P
har stått i tranan idag med jocke, haha han är en riktigt knäpp skåning! så jääävla grov skånska pratar han också! hahahaha nej fan va kul :P



2010-04-05
22:17:09

haha!
så här kan det se ut när jag och adina åker baklucka!









haha vi tycker om varandra :D

2010-04-03
19:39:36

wäääää
huvudvärken har kommit som en käftsmäll!! vad gör man? jo vi satsar om :D och kör på bara!! mora är på  väg upp igen och ikväll är det HC som står i vår väg =) frågan är vad det blir för skandaler när vi har de här tjejerna med oss :D hahahaha :D gotta love it!!

2010-04-03
11:09:48

clubcrane
igår va de säsongens sista club crane.. sorgligt! men kul va de!! och tjejerna från mora kom upp :D ett jääädra hallå och oj så fulla vi blev :P och KUUUUL hade jag =) mina vänner är dom bästa :D