melinadavideit

2010-07-31
11:52:30

Påhälsningsdags!
hej på er =) nu sitter jag på toppen och fördriver tiden. Känns dock lite roligare när man vet att min familj är på väg upp hit =) Nog för att dom bara stannar över natten men lika glad är jag för det =) hihi! Mamma, Kimberly, Mormor och Morfar är det som kommer =) Stefan vet jag inte vad det hände med, han ringde inatt vid halv 3 och va grinig sen så sa han att han skulle skita i det för att jag inte visste när dom skulle åka idag och så la han på så då får han väl göra det då :P
mamma och dom lär väl vara här om ett tag kan jag tro =) jag ska luncha med dom =)

2010-07-27
11:31:18

I love the way you lie
jag har en ny favvolåt kära vänner =)
strunta i den tyska texten lyssna bara på låten =)
idag efter jobbet ska jag åka hem till min babe =) jag längtar!! min lilla gosefisesnuttplutt :D haha =)
we look quite good together =)




ellerrrr??  :P


idag är det iaf mer drag i stolsbanan, redan vid 10 hade vi 12 personer i banan jämfört med igår då det va endast 3 st som åkte under hela dagen! hehe, skönt med lite rörelse =)

Imorn ska jag jobba på tomteland senni, torsdag med! sen kommer jag tillbaka hit till kläppen på torsdag kväll =)

igår va jag virrig när jag och adina var på coop i sälen! haha! först precis när vi kom  in i affären så gjorde jag bort mig genom att prata alldeles på tok för högt! sen när jag skulle betala var allt bara kaos. Det vart 222.50kr så jag plockade upp 2 hundralappar som jag hade löst i fickan, sen hade jag 2 hundralappar till i min plånbok och vid dom hade jag en 20a. i fickan hade jag också 3 kr löst så jag gav han som sagt de 2 lösa hundralapparna, sen vek jag ut de andra 2 hundralapparna för att få lite ordning i min plånbok och lade dom framför mig "på" kassan, jag la upp kronorna på den där grejen man ska lägga kronorna på samtidigt som adina står bakom mig och pratar och snackar om att hon hade någon 50öring någonstans så hon lägger upp massa mynt vid mina mynt och jag fattar ingenting så jag tar bort en krona och adina står och pratar med sig själv samtidigt som jag får någon ordning på mina pengar så jag ger han min tjuga och sen ger jag honom de 2 hundralapparna som ligger framför mig. hahahah
samtidigt som jag kommer på att jag står ju och håller i en kasse som jag ska lägga alla mina varor i och sträcker fram den till honom också! och adina står fortfarande och räknar högt med sina 50öringar och kronor och allt vad det är och pratar lite med sig själv.

hans min och förvirring är det roliga i det hela och att jag inte alls fattar vad jag håller på med. han sitter alltså med över 420 kronor i händerna vid det här laget. hahaha och han tittar fundersamt ner i sina händer och tittar sen upp på mig och säger; Har du vunnit på lotto?? Är det här min dricks??

Varpå jag kommer på vad jag håller på med och verkligen RÅGARVAR honom rätt i ansiktet!!! hahahahahaha det var verkligen HA HA HA HA rätt i facet på honom och så ropar jag; neeej vad håller jag pååå meeed samtidigt som både jag och adina står och asgarvar framför den stackars karln!
oj oj oj så det kan gå när inte haspen är på!

2010-07-26
15:36:01

Kläppen calling
hej på er ! jag är sämre än någonsin på det här med att uppdatera min kära blogg. men jag vet inte vad jag ska göra för att få mig själv att komma ihåg de här :P fasen. nåja.
iaf sitter jag på toppen på berget i kläppen och tittar nu på när stolarna far förbi baklänges ner mot dalen. björn har beslutat att det inte är nå mer folk här idag så han backar in banan :P
vi har iaf haft 3 cyklister här idag. men det är ju inte så konstigt när det är sånt pissväder! riktigt tråkigt! tur att man inte är ledig =)
imorn ska det förhoppningsvis bli sol iaf. såhär ser det ut enligt yr.no iaf =) typiskt att det ska bli fint väder här på onsdag då när jag är i mora :P nåja!
idag ska jag adina och björn äta gott! jag ska stå för middagen =) det blir tacogratäng! riktigt gott! mamma som lärt mig göra den!
förresten så klippte jag spontant lugg på mig själv förra veckan :P
så vart det med det :P
imorgon åker jag hem till mora och min älskling igen efter jobbet =)

2010-07-19
00:49:41

min pojkvän
haha han är faktiskt riktigt rolig ibland :D
fast det är ju jag som tvingar honom :P haha lillpluppen! han kommer bli så arg för jag lagt ut den här :D

2010-07-18
22:16:28

heeeej =)
här sitter jag hemma i köket! har nyss varit ute på en promenix med mammsen min =) stackarn jag tuktar henne!
i fredags va jag i lima och det var riktigt trevligt =) träffa massa kläppisar och massa nytt folk - det är alltid kul med nytt folk =) jag blev absolut inte lika full som vissa i vårat sällskap (nämner inga namn men han har något gemensamt med djuret björn) jag skulle ju tillbaka till mora och jobba dagen efter. och kuuul att melina glömmer sin väska kvar i lima! i den finns nämligen allt jag äger.. typ. min plånbok=körkort, pengar, legitimation, kläder, kalender= så jag vet vad jag ska göra nästkommande dag, parfymer, deo och inte för att glömma HELA MIN SMINKVÄSKA!!!! snacka om katastrof.
men jag får gott klara mig, jag ska ju till sälen och börja jobba på lördag. hoppas jag klarar mig till dess. hoppas hoppas hoppas! pengar får jag klara mig utan, det gör min hy egentligen bara gott att inte ha något smink och kläder har jag ju hemma. Det enda som verkligen känns ledsamt är att jag inte har min kalender! buuuhuuuu! och ja mitt körkort kan ju vara bra att ha om man nu skulle bli stoppad av farbror blå. bara för det så kan jag lova er att jag kommer bli stoppad! ååå detta kommer inte bli bra.
jag gillar mina vänner sååå =) ♥
min pojkvän verkar ju gilla mig desto mindre :P ha! här kommer han hem ett halvt dygn sen drar han iväg till idre och idag när han ska komma hem så åker han till sin stuga istället! MÄH säger jag! så tror han att jag ska komma dit :P nej du stefan! :P
nu ska jag nog koka mig några ägg och tröstäta dom =)

2010-07-15
20:28:42

dåligt melina
fy skäms på mig! vad har jag nu för ursäkt för att jag inte skrivit i min blogg???
jaa jag vet inte riktigt vad jag ska säga. jag har jobbat väldigt mycket! fy bövelen. imorn är jag iaf ledig en dag! skönt! sen jobbar jag en massa massa igen! jag vet inte vad jag mer ska skriva, det händer inte alltförmycket i mitt liv just nu. förutom att folk dör ifrån mig. min farmor dog i slutet på maj och nu dog min farfar i förrgår :/ usch för döden! jag vet inte vad jag ska säga mer än det!
förresten! jag har kommit in på en skola och jag har tackat ja =) så nu blir det 3.5 års plugg. jag känner mig ganska pepp ändå =)
och jag har beställt mig en HTC Desire! ÅÅÅ vad jag längtar tills jag har den i min hand! det är det jag ser fram emot nu för tiden :P

2010-07-09
13:06:54

TJING
hellooo alla fans! melina the king is back on track! (eller så är det bara för att min ledighet är över) har jobbat två dagar som lunchavbytare här på tomteland så mina små tappra nissar fått sin lunch, idag och 3 dagar framöver är det jag som står in entrén och släpper in våra underbara gäster! dom är så roliga och trevliga och kommer (för det mesta) med ett väldigt glatt humör och det är ofta föräldrarna som är mer spända än barnen =) Hur underbart är inte det?

HAHA!
om du fjärtar i 6 år och 9 månader i rak producerar du så mycket gas så du kan tillverka en atombomb! fick jag precis höra på radion! Bara att börja då =)

slutar om 4 timmar ;)


2010-07-06
23:13:54

fishing
heej, jag och kierstin har fiskat hela kvällen i rädsjön! hon fick 4 fiskar och jag inte en enda.. :P
jag undrar lite vad jag gör för fel, det är nämligen hon som fiskar som en 5åring säger hon hela tiden :P hon har spöt i vattnet å så :P men jag får ingen alls :P typiskt :D
nu är mina två lediga dagar den här veckan slut! synd för mig. så nu är det bara kötta på, fast de två närmsta dagarna är jag lunchavbytare så det är rätt chill ändå =)

2010-07-06
02:09:16

säng
har ni någonsin tänkt på hur skönt det är att lägga sig i en nybäddad säng?? =) min säng kör tema rött från och med idag =)
man blir lite skön på nå vis av rött, har ni tänk på det?
här är förresten en bild sen i fredags då det var intro i kläppen. här har vi evakuering av stolsbanan. Jag hänger och erik väntar på sin tur. Erik fyller förresten 32 år idag! Grattis på dig din gamle kompanjon =)
tänk er att vi har gjort det här i 27 minusgrader, puh! snacka om hårdhudade vi varit! nu i solen var det ju rena semestern ;)
appropå vinter, här kommer en skön bild från i vintras!
=) gonatt babes

2010-07-06
01:11:52

konstig dag!
idag har det varit en konstig dag. först vaknade jag upp med stefan kl 04.30. blaaah, han gick upp som vanligt - jag ligger kvar. =) stefan kommer upp igen och pussar lite på mig medans jag sover, sen säger han; Melliiis, det är jättefint vääädeeer!
Yes! tänker jag, fan va jag ska sola idag! jag var ju helt ledig idag. så det var direkt min automatiska plan, eftersom jag jobbar så himla mycket och jag vill få färg! haha berättade precis för  min bror att jag har 5 lediga dagar kvar på hela sommaren, svaret jag fick var; Huh?! Why??
Jaa du det kan man ju undra.
Iaf så fortsätter jag sova hemma hos stefan fastän han åker till funäs, för aldrig i hela livet att jag går upp 05.45 när jag är ledig, det händer inte! sen vid kvart i 10 gick jag upp och åkte hem på en gång. kom hem och duschade å så sen gjorde jag mig klar för att pysa ut och sola, jag fick tag i rebecka och hon va på =) jag va ner på stan innan och köpte mig en somrig kjol som va jättefin!
sen skulle jag åka till rebecka, så jag går till min bil, sätter mig ska köra ut och jag står totally inparkerad! men jag tänker inte mer på det och kör ut bilen som puttar till bilen framför lite, sen kommer jag till rebecka och ser att jag fått an annan färg i fram på min bil, en liten fläck, shit tänker jag! ropar på rebecka och hon kommer och tittar, jaha då när jag har puttat till bilen som parkerat in mig så har jag tydligen repat min egen bil, vet inte hur det vart på den för den va borta sen när jag kom tillbaka.
Så jag har ring polisen och sagt till iaf så jag inte blir av med nå körkort nu :P för det orkar jag inte med! och poliskillen i mora är ju så himla seg! han är rent av trög :P sen låter han så konstig när man pratar och han undrade om jag ville polisanmäla mig själv eller den andra bilen - haha, nej?
Sen när jag väl sitter ner och slappnar av hos rebecka så är det grått över hela himlen! fan. vi bestämmer oss iaf för att pysa ner på stan och fika, agge och keste kommer också och hänger med oss! sen köpte jag ett par assnygga skor (fastän stefan har gett mig köpstopp ;) ) hihi, det är roligt att göra saker man inte får göra ;P
sen åkte alla hem till sig och jag har läst min skvallerblaska å så, sen satte jag mig framför datorn och kikade lite prylar på nelly.com, efter ett tag blev jag så jävla rastlös så jag fick ångest när jag satt och tittade igenom tröjorna. det slutar med att jag slänger iväg min dator och jag bäddar om min säng, sen får jag ännu mer ångest då jag tittar ut och det är hur fint väder som helst och jag har absolut ingenting att göra och jag kommer inte på någonting alls! jag hade sån ångest så mitt huvud fungerade inte!!! jag tog tag i min telefon och letade igenom den för att hitta någon jag känner, SANDRA !!! jag messar henne och tack gode gud hon gick en liten promenad med mig.
Sen när jag kommer hem så är kimberly skitsur ute på gården här för hon och mamma får inte igång kimberlys moppe, och dom visste inte hur man kopplar startkablar, så jag kom dit och visade vart skåpet ska stå och tillslut fick jag igång moppen =)
nu ligger jag här i soffan och har väntat på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den, så det ska jag göra nu. hehe.
Förresten, man skulle ha blivit egenföretagare!

2010-07-05
20:45:55

det är dags!
när jag får lön, då ska jag minsann köpa mig en ny telefon! just nu är jag riktigt sugen på en HTC Desire!  så jag tror nog att det får ta och bli en sån =) så nu längtar jag tills dess =) =) =)

2010-07-04
10:36:30

GRATTIS AMERIKA!
God morgon mina små sömntutor! Jag sitter på jobbet, och som jag sa igår så regnar det idag =) YES! (förlåt om jag är elak mot er som är lediga men jag vill också ha sol!) Och det är skönt att det regnar för det va så kvavt igår! Så nu kan man iaf andas ute, gött =)

En sak som är dålig är att jag av någon konstig anledning som jag inte kan förstå har fått urinvägsinfektion :S hate it!!

haha alla gäster är förtvivlade för det är så mycket mygg här nu :P hehe och vi har inge myggstift eller nå alls :P ops! så kan det gå när inte haspen är på =)

och imorn så skönt då är jag ledig =)

fyfan förresten för min pojkvän som va i rättvik igår/inatt. hörde av honom vid 20 då sa han att han skulle till rättvik, okej =) tänkte jag då sen hörde jag inge mer.... förrän 04.30!!!!!!!!!! undrar hur han tänker ibland när han vet att jag ska upp och jobba :P jag svarade inte iaf :P och han ringde 2 ggr :P vilken mupp! får väl hämnas på honom sen någon gång ;)

Idag är det 4th of July! Och för er som inte vet så är jag halvamerikan =) Så grattis landet på andra sidan =)

Fyfan nu har knotten kommit in hit! Nu stänger jag dörren!

2010-07-03
22:31:03

balkongmys
hej på er =) här sitter jag alldeles allen på min balkong mitt i mora =) har alldeles nyss setat och tittat på blixtrar som jag bara älskar att titta på! skulle kunna sitta och titta på dom i en evighet! har ni tänkt på det hur vackra blixtrar är??
den nedersta bilden är tillochmed på siljan! coolt!
OCH så vackert!!
när jag var i usa sista gången satt jag ute på daddys uppfart under garagetaket och tittade ut när det var vääärldens jädra åsk- och blixtoväder. det var så himla maffigt!! blixtarna slog ner bara någon hundra meter ifrån mig och jag lyfte från stolen av smällarna! fattarna vilka ljudvågor det är?! helt sjukt!  och en dag haglade det golfbollar också! haha! kan man inte tro om texas :P
ikväll är jag chaufför åt min kära mor och hennes väninnor, dom är på dalhalla nu och tittar på carola. vart erbjuden en biljett jag med, men jag vet inte, carola är inte direkt min idol =) så jag ska väl se till att vara tillbaka på dalhalla kl 23. lär åka typ nu =) hehe åker faktiskt ford escort CAB nu! tänk att det är fler än jag som insett att det är ford man ska ha =) ;)



nej nu måste jag skynda mig till rättvik!!!

2010-07-03
16:31:49

uuuuff
oj oj oj nu har jag riktigt ont i huvudet här i entrén (vet inte varför jag just höll på att skriva cafeterian)

2010-07-03
10:59:12

back on track
hej på er allihopa! nu sitter jag här nere i entrén på tomteland och väntar in gäster. idag är det inte så mycket folk, undra varför? kanske för att det är 30+ idag och här sitter jag i full yllemondering! inklusive yllemössa =) nice alltså! men som tur är så jobbar jag bara 2 dagar nu sen är jag ledig 2 igen =) jag va ju ledig i torsdags och igår var det intro i kläppen - hur nice väder som helst på ett berg så det var ju nästan som att vara ledig!

var riktigt trött igår, jag och liza satt uppe och pratade till halv 3 och sen gick jag upp runt 6 på morgonen så jag missade mina skönhetssömnstimmar :P det är därför jag ser ut som ett vrak ifall någon av er skulle ha oturen att stöta på mig just nu :P hehehehe.

nåja, hoppas det regnar hela dagen imorn för då jobbar jag här också. ska kika nu förresten på vad det blir för väder måndag och tisdag.. nåja måndag blir det fint iaf =) på tisdag ska det regna, enligt yr.no iaf. men det kan ju alltid ändra sig =) och det är ju lite mysigt med regn ibland =) sen börjar jag med mina köttarpass. jag har bara 7 lediga dagar kvar denna sommar. och två av dom är nu måndag tisdag. puh! KÖTTAAAA