melinadavideit

2010-03-31
23:22:23

HUMOR!
hahahahaha fyfasen va kul!!







... undra vilken av dom som är den riktiga verisionen :D

2010-03-30
22:48:45

sälen sälen sälen
hey, nu har jag och min ford + en massa massa packning återigen infunnit oss i sälen! har haft 2 underbara dagar med älsklingen♥=) han är ju så söt :D var även jätteskönt att träffa mammen och se att hon mår bra =)

hann träffa ida också och det gör mig glad =) min kompis! vi köpte oss en varsin klocka som jag gillar mycket! jag köpte en jacka också :P hihi =)

vet inte vad jag ska skriva mer =)

2010-03-29
11:28:05

mora mora mora
man åker från ett hem till ett annat =) det är som om jag lever i 2 världar! jag har riktigt fått in hemkänslan uppe i sälen nu, men finns det någonting som känns mer nice än att verkligen komma HEM =)

jag kom iaf hit igår vid halv 7 någon gång =) min ford går ju så jäkla fort!! snittade 130 hela vägen från sälen till mora =) så det tog ju inte alltför lång tid att åka den där slingriga vägen som jag bara hatar! sen när jag kom hem ställde jag mig direkt och agerade kock och mums va gott det blev!
sen kom stefan hit och myste med mig och så kollade vi på johan falk sen vart vi så trötta så vi somnade.

klockan 5 imorse (ALLTSÅ 4 PGA SOMMARTID) ringer hans väckarklocka och han ska upp och äta frukost, och han ville att jag skulle göra honom sällskap så jag tog täcket som ett täckmonster och följde med in i köket verkligen helt koma och la mig i kökssoffan. haha kul sällskap jag måste varit :D sen hade han ätit klart så då gick vi och la oss igen :P sen ringde klockan igen vid 6 och då skulle han åka iväg till tåget! och jag somnade igen på stört :P vaknade sen igen vid kvart i 10. gött att känna att man kan sova =)

snart ska jag ner på stan och luncha lite med ida min vän =)

2010-03-28
09:23:14

morning!
hej! idag befinner jag mig i höken!är inge folk alls :S

idag har jag bara ett enda uppdrag, det är att få bort passet imorgon så jag kan åka hem idag. stefan needs me!! och jag måste alltså hem! finns det någon vänlig själ därute som känner att den kan ställa upp för mig så vore ju det urgulligt =)

varmt som satan är det också. faan :P

2010-03-25
23:36:40

mellis ♥ stefis
i l y

2010-03-25
21:30:42

yihoioo
nu är dom hemma =) allihopa =)

det firar vi med en bra låt!!  =)


2010-03-25
19:40:34

hallåååååå... ?
här är jag alldeles ensam hemma på linds, nyduschad och go! men vart är mina sambos?!

jo det ska jag tala om för er, sandra är och blir världsmästare på snowboard i nikita girlcamp och adina, simon och björn är på väg hem från vansbro, dom har ju varit och shoppat på lager 157 idag dom jääävlarna :P hehe nej då jag unnar er allt gott! medans jag idag har brännt på som fan på skotern ;D faaan va de e kul att åka skoter! iaf när man gasar lite ;D tjohooo! och nästa vecka är jag avbytare 2 dagar i rad =) nice =)

2010-03-25
07:52:49

yooo
nu är det torsdagsmorgon och jag ska alldeles snart bege mig iväg till jobbet.. kul, det är bara jag från linds som jobbar.. och svante då men han bor ju inte här han sover bara här ;) så jag ska väl åka ensam i forden :(
tur att den går så fort och tur att jag hittade mina glasögon igår ;D

idag är jag avbytare, och det regnar.. skoter + isiga backar=ingen bra idé? jag har känslan av att jag kanske eventuellt kommer köra ihjäl mig idag??

2010-03-24
20:34:37

good evening!
idag har jag stått i örnen från 8.30-16.45 sen tranan från 16.45-18.15.. örnen har chillat på som fan. men när jag kom till tranan.... DET VAR DEN VÄRSTA EN OCH EN HALVTIMMEN I MITT LIV!! nästinpå iaf!

VARFÖR ÄR ALLA IDIOTER SOM EXISTERAR I VÄRLDENS ALLA HÖRN I EN OCH SAMMA LIFT PRECIS SAMTIDIGT?! jag fattar inte att man kan vara så TOTALT IQbefriad som alla var i liften !!!!heeeerrrrreeeeggguuuuuudddddd.

alla här hemma sitter och dricker öl, men inte jag för jag dricker inte öl! och sen så är jag den enda i detta hus som jobbar imorn.. kul :P imorn är det löning iaf =) det känns ju gött!!! GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

och sen så får jag tillbaka min dator imorn ;D tjohooooooo va skoj!

2010-03-23
20:43:42

wöwööö
tjingtjong! nu ligger jag här i min säng och har sällskap av adina, simon och björn :D mina kära sambos =) bara sandra som saknas ! hon är och fikar med sin snuttesvante =)

idag har jag som sagt, eller om jag nu har sagt det? gjort absolut INTE ETT SKIT! och fan va gött det har varit! gick upp vid kvart i 10 och la mig framför tvn sen vid 11 nångång vaknade kakan :P hon satte sig och joinade mig ett tag till 12 typ, sen åkte hon hem :P och sen dess har jag typ bara lagat lite mat och klätt på mig :D värd dag! men fan va gött det har varit!! en riktigt ledig chilldag =)

JO förresten! eftersom det snart är slut här på kläppen kände jag att jag fick lov att finslipalite och addera lite på mitt CV! så man kanske kommer någonstans här i livet ;)

hahaha fan va ja garvar åt simon! vi har fått nån konstig cprelation så såfort vi ser varandra är vi helt cp! haha vi är mongokompisar helt enkelt! i nån vecka nu har vi kört med finnlandssvenska med en släng av daladialekt :D haha ja ni ser ju bara hur det ser ut att läsa det och då kan ni bara tänka er hur det låter när vi är igång :D
på morgonen är vi som värst! haha :D stackars våra sambos =) björn är väl helt chockad som är ny i vårat bogäng på linds =) men han vänjer sig väl med att vi skriker till varandra här på mornarna! adina och sandra är ju vana iaf =)

2010-03-23
16:57:17

in my head


2010-03-23
10:38:41

god morgon!
här mamma kommer en bild på datorn eftersom du inte tror mig när jag säger att skärmen var delad i 6!!



alltså jag ljuger inte! :P

tydligen säger då mamma iaf  att det inte var nå fel på skärmen utan det var moderkortet som va helt kört? jag fattar ingenting :P

nu sitter jag iaf här hemma i soffan på linds och har en ledig dag, det snöar på som attans utanför fönstret och det är väl fint =) vet inte vad jag ska hitta på idag. somnade som en stock igår vid halv 10. skräll att jag somnar tidigt?! fattar inte, innan jag flyttade hit kunde jag inte lägga mig innan 12. men det är nog bra på ett sätt =) så jag får sova ut!

alla mina kära sambos som nu är 4, jobbar :P kakan ligger inne i simons rum och sover, så vi har även haft en inneboende inatt ;) och det är bara jag som är vaken. tack och lov så har inte linds åkeri väsnats så mycket nu på morgonen, utan det är bara hundarna som har låtit. snacka om att man chockvaknar här ibland när dom sätter igång alla maskiner precis under mig klockan 6 på morgonen! PANG så flyger man ur sängen och undrar om jorden går under?

sitter och tittar på efter tio, finns det någon mer konstig människa än malou eller? hon är så jäkla knäpp?! fattar inte hur hon tänker. jag hade inte orkat med mig själv om jag va henne. jag hade inte ens velat träffa henne!! hon ställer så konstiga frågor och hittar på egna svar eller formar om personen som svarars svar så det blir helt vridet. gah.

appropå att träffa människor, hade inte ni velat träffa er själva någon gång? och typ känna efter hur och vad man skulle tycka om sig själv som person? det brukar jag tänka på ganska ofta. tänk att få träffa sig själv.. vad hade min första uppfattning varit? ganska coolt iaf, fan va vi skulle ha mycket saker att prata om ;D

om ni undrar varför jag skriver så mycket nu så fick jag klagomål från min kära mamma igår kväll för att jag bara lägger upp bilder och inte skriver någonting. hon ville att jag skulle skriva om mina känslor. haha jaha, vad känner jag? jag känner mig glad, jag känner mig lite morgonseg sådär, mätt nu efter frukosten, nyfiken på vad jag ska hitta på för nå idag, jag känner mig irriterad på malou på tv, jag känner förståelse för vad dom pratar om på tv. hmmmm mamma är du nöjd? ;D

har tänkt rätt mycket på daddy dom senaste dagarna. ibland kommer verkligheten ifatt en och man vet inte vad man ska göra. vad ska jag göra? kan jag göra någonting? borde jag ringa någon? det känns som ett måste men ändå som en börda. jag vill inte ringa, för jag vet inte vad jag ska säga. äsch.
var nära på att ringa corey igår men sen kom jag på mig där också, vad ska jag säga?
jag är hopplös jag vet :P


2010-03-21
00:25:38

gülf
tjing! nu har jag precis kört adina och sandy pandy till en fest i gubbmyren. körde sandys räsergolf! även kallad gülfen! gick snabbt som attans! vi hann knappt blinka innan vi va framme =) så jag lämnade av dom i tryggt (!?) förvar till en utstapplande, vinglande björn :P blir nog säkert skitbra!

hon powernappat i 2 timmar idag från halv 7 till halv 9 sen kom adina in och frågade om ja skulle me ut men neeeeej jag kände inte för det :P ska jobba långpass imorn så nää. så jag gick väl upp och lagade 4 matlådor! duktigt av mig va =)

adina har tömt in alla bilder från hennes mobil så här kommer nåra :P




peppar inför fest :P



jag och sandypandy i gävle =)



jag och sjutuuuuusen ankor mitt i vintern! vi fick svaret på vart alla ankor tar vägen på vintern... gävle city :P



haha uuuush! sandra glömde ett kaffefilter i några dagar :P (vill inte veta hur många) tur man inte dricker kaffe ;D



tekniker björk när han jobbar som mest! haha =) glidarjobb!



det är då jäääävligt fint på kläppen =)



tekniker björn chillar bara runt även han :P lägger sig i snön när han känner för de!



sandypandy fyllde 22 =) kalas!



och såhär såg det ut dagen efter :P



mikaela och jag peppar för fest =)



favoriter =)



haha björk och hans kompis berguven



lipmupp inne på toppstugan =)

ja kära vänner det va då adinas bilder =) fick nyss meddelande om att jag ska hämta mina kära sambos sen så det är bara att ställa upp :P hmm undra om jag ska slagga mig lite så länge så jag får någon sömn iaf? det återstår att se =) pratar iaf lite med min muppstefan så länge :D ♥

2010-03-20
22:00:26

linds =)

 

this is how we roll


2010-03-19
19:29:06

=)



fladdi och jag =)



haha simon är gravid i soffan!!

nu kommer lite bilder från igår =)



clas utanför bion!



och sandy pandy ville inte vänta längre! hon ville in och se filmen !!



johan OOOOOO =)




bruuuuuuno va lika spänd som jag på 3D bio!



eeelin me =)



haha! =)



söta sofia och emma :D



jocke och sandra :D

elin gillade sina brillor ;)



bruno med :P



petteeeer ;D



de gick inge bra för adina på bowlingen :P



gurra, nagge, johan h och ola =)



simon d, annis och anna :)



emmis gjorde strike ;P



erik, björn, oscar, elliot och angelina :)



me and my emmis :P



annis :)



hihi :)



haha stackars simon som körde ;D



elin och annis kramar kvällen hejdååå ;)


2010-03-18
19:29:14

alice i under... landet ;D
ja va trodde du då ;) haha underlivet kanske!! ikväll är det återigen dags för lite lifthäng =) världens bästa kollegor befinner sig kl 20 på experiums bio och ser alice i underlandet i 3D!! kära vänner!! 3D! förstår ni?! det har vi inte i mora inte! nej fiiifan :D

efter denna helt kingliga erfarenhet ska jag spöa alla i bowling ;D tjodafferittan alltså! har inte bestämt mig om jag ska dricka eller inte men det är sånt som märks! eventuellt kikar vi in en sväng på HC efteråt men det får vi allt se ;) annis har då ringt och hetsat om det iaf så vi kan ju kika iaf =)

nej det ska iaf bli kul ! bara en massa folk man tycker om! vilken tur jag har som har så underbart härliga, roliga och underbara kollegor :D jag giiiiiiillar er :D ♥



men seeee så söta =)


2010-03-17
22:34:23

ojojoj

snacka om att man inte har gjort många knop idag inte! jag och adina har bara såsat hela dagen och FAN va gött det har varit =)

imorn är det personalkväll och det ska bli kul =) våran chef bjuder på 3D bio, alice i underlandet, sen bjuder han även på bowling =) tjooooho va skoj =)

nu ska jag väl sova, har precis kollat på dating in the dark med 2 muppkompisar och det är ju världens pinsammaste program :D hahaha jag dör! hur faaaaaaa-aaaan kan man ställa upp i ett sådant program? VA? jag förstår ingenting, det är nästan så man blir lite småirriterad. vill man verkligen skämma ut sig själv så mycket, har man ingen självrespekt!? ;D

nej nu är mina 3 lediga dagar slut och imorn ska jag slita hårt i uven/ugglan =)


2010-03-16
17:31:40

tjingtjong!

idag har jag, adina och hennes mamma lotte åkt bräda och skidor på kläppen =) riktigt nice, det enda minuset var ju att det blåste som attan! usch. och haha! lotte tappade bort sin plånbok igår och det har varit eld och lågor över det där och imorse satt hon och ringde runt och spärrade alla kort, gjorde en polisanmälan och allt va de e. sen innan vi skulle åka till kläppen sa jag till henne;

- Du Lotte, du har säkert lagt plånboken på nått jätteosmart ställe, så brukar det alltid vara.

- Nej du det har jag då inte gjort!!

och sen idag när vi sitter på toppstugan ringer sandra....

- Du melina jag har hittat Lottes plånbok, den låg på frysen i tvättstugan!

jag säger bara HAHA vad va det jag saaaaaa? ;)

 

det verkar som det blir fest ikväll =)


2010-03-16
00:32:29

dagen i bilder (bara för att jag KAN!)
tjing =) dagen har varit helt underbar!!



jag, sandra, svante och jessica drog oss till kläppen för att chilla lite =)



simon stod i tranan =)



adina med =) hihi va glada liftvärdar det finns på kläppen ;)




svante och jocke var förundrade över ölen som bubbla över så mycket och tillslut kom det isöl ur den ;D




och även lille munken va med oss och grillade korv på baksidan =)



såhär såg det ur förresten =) grillmästarn!



MYYYS =)



hihi johan och annis =)



drog senare min färd mot tranan igen, där jag träffade jocke! som hade praktik med ingen annan än...



BRUNO den gamle räven! hahaha han stod och kollade på brudar med långa ben ;P

senare drog vi oss hemåt! vi skulle ju på experium en sväng =) så jag försökte väl skärpa till mig och göra någonting fint av det så kallade spektakel som jag är!




gick ju sådär ;D

haha kolla den här bilden förresten?!



fråga inte mig vad jag har för färg på ögonen?! :S för det vet jag inte själv, byter ju var 10de minut tydligen =)



haha adinas mamma lotte är på besök här på linds åkeri ;D



vi va till experium som sagt var =)




svante tappade tänderna? :P



världens sötaste toppstugetjejer =)



muppadina posar vid bowlarskorna :P



och vi avslutar mitt bildspel med lisa som visar hur det går till på en motorcykel =)


2010-03-15
08:38:12

linds åkeri
ja där bor man, vilket ställe alltså ;D har så sjukt kul med mina sambos så det borde vara olagligt!
igår har jag och simon garvat så vi höll på att kissa på oss, i förrgår låg jag och adina och kramades i min säng och garvade så vi höll på å kissa på oss, sandra garvar jag också med när man minst anar det :D haha!





hahaha bara en sån här sak! simons fot är ett russin efter en dag på jobbet!! ser ju helt sjukt ut!! hahahaha




fladdi ligger i soffan och är cooool :D



haha simon sitter och hetsar adina vid tradera! dom köpte nå grejer på fyllan som adina numera ångrar och inte vill köpa :D hahah!!

nej fy tusingen! idag blir det bräda. bara sandra kommer hem någon gång? om hon nu kommer hem vill säga! förhoppningsvis blir det några goa kalla i backen ! :) inte öl alltså! för de dricker jag inte ;)

2010-03-13
18:41:07

mora visit =)



suddigt gos med älsklingen =) ♥



prinsen vid parkeringen =)



världens sötaste mamma kom in som en ängel och dammsög mitt rum =)



sen åkte jag och stefan ut på en skotertur till ätjärn =)



jag fanns med i backspegeln =)



GRRR ;D





jag älskar dig =)



och molle va nöjd han med som fick sig ett ben =) sötisen


2010-03-11
18:05:22

ääääntligen!!
jag har köpt mig en kameraaaaaaaa =) =) =)
känner mig riktigt lycklig! nu behöver jag bara en dator sen är mitt liv perfekt igen ;D

idag har jag och mammsen tränat ZOMBA! haha fan vilken sjuk grej! men fan va swettun man blir!!

2010-03-11
09:49:33

hej allihopa =)
nu sitter jag í soffan hemma hos mammsen i mora =) känns riktigt gött faktiskt! åkte hem fort utav bara faan igår :P och det är alltid precis lika underbart att se stefans stora leende när man ses =) mums! och bara känslan av att kyssa honom igen =) nästan så man glömt hur han smakar! men han är fortfarande god för er som vill veta :P

jaja, länge kan jag tydligen inte sova längre, eftersom vi går upp så tidigt när vi jobbar och så =)
idag hörrni kära kompisar ska jag köpa en ny kamera eftersom jag är bäst i världen på att ha sönder den andra som jag köpte för 2 månader sen.. :( BLÄ på mig! jag är så jävulusiskt klantig!!!


2010-03-09
09:59:18

hej på er alla vänner och er som jag inte känner
idag = jobb

igår = jobb, däckade sen vid 9 pga extrem trötthet! :P det sjuka är ju att man känner sig fortfarande hur trött som helst fastän man sovit så länge! 

helgen har iaf varit sjukt rolig och riktigt välbehövlig! har varit ledig lördag söndag och det innebar ju stor fest =)
massa tok har hänt och jag är så glad för det! om ett gott skratt förlänger livet så lär jag vara odödlig ! =)

2010-03-04
18:55:03

4 mars
heey! idag är det torsdag den 4 mars och sandra fyller 22 år gammal idag :P nu står hon och flummar och gör kladdkaka =) så ikväll är de födelsedagsfika på linds! göttit!

imorn är det alltså fest ! tjihooo =) men först ska jag jobba :P äntligen, imorn är det alltså dag 8 av 8 i rad ;D

2010-03-03
19:55:10

en mupp!



godkväll =) såhär ser jag ut osminkad och förjävlig förresten :P


2010-03-03
18:21:41

wööhoooo solen :D

yo! idag har jag och min bästa vän (solen) stått och hängt i örnens lift, alltså med musik, hela dagen! heeeelt underbart! och nu ser det ut som om jag har spottat snus i motvind. mina fräknar attackerar mitt ansikte bara pang!!! jaja, inget jag kan göra åt så det är ingen idé att gå och grina någonstans heller :P

och missförstånd har skett, jag åker alltså hem nästa onsdag, inte idag! muppar! jag kan ju inte missa sandys födelsedagsfest, för alla kommer väl ihåg att hon fyller hela 22 år GAMMAL imorgon torsdag! wööö snart är hon 40 :P

vet inte vad mer jag ska skriva, är lite småtrött har varit riktigt krävande att stå i solen hela dagen.... eller inte ;D tjo va de va livat. hände ju värsta olyckan där i sista svarta hoppet idag också så jag fick ju agera superhjälte som vanligt! stackars pojke! petter kom dit och styrde upp de där! så det vart bra.

over and out


2010-03-03
00:53:20

tjing
nu ligger jag här i sängen, riktigt skönt faktiskt. var på förfesten på fiskarheden. "bratfest" :P spelade stockholmare ett tag, de va skojsi, men sen kände jag att neej melina, nu räcker det. du ska upp och jobba dag 6 av 8 imorn. gok o lägg di! så nu ligger jag här i sängen med borstade gaddar och inget smink, dessutom kommer jag må finemang imorn! precis som mamma sa åt mig när hon ringde mig idag(!?) nu har hon alltså ringt mig 2 dagar i rad, jag blir lite orolig! hon har inte ringt mig på typ 2 veckor, sen ringer hon 2 dagar i rad och vill inge spec?

fattar nada mammen =) kul att du kommer ihåg din dotter iaf! även om det bara slår dig att du har en till dotter när du ligger i badkaret :P haha! knäppmorsan.

imorn står jag iaf i örnen och jag hoppas hoppas HOPPAS att solen är med oss imorn igen för där är de guldläge att sola =) jäklar va jag va röd i fejset när jag kom hem idag :P och sussi sa att jag fått ännumer fräknar nu, så jag kollade, och jo. det ser  ut som jag spottat snus i motvind :P typiskt!

planerna är ändrade iaf och jag åker hem till mora på onsdag kväll och sen får vi se när jag kommer tillbaka :P verkar som att stefan är i akutbehov av sin mellis =) sötisen

ja vi får väl se hur lång tid det tar innan slafs-adinagidlund ramlar in här i huset och in i vårt rum och ramlar över alla våra miljoner kläder som av okänd anledning ligger på golvet för tillfället. jag har tyvärr inget svar på hur det kommer sig. men får väl ta tag i det där nu då när det kommer folk på fredag =)

2010-03-02
18:46:27

BRATFEST PÅ G
tjing! idag har det varit kaos på jobbet! snacka om att stockholmarna invarderar kläppen! och tro det eller ej men det verkar som om dom är VÄRRE än danskarna?! OCH DÅ ÄR DET RIKTIGT ILLA!

shit

nu ska jag bokstavligen talat SLÄNGA mig in i duschen och se om de kan bli någon ordning på torpet :P se om vi kan göra någonting vackert utav mig! (högst troligt........)

2010-03-01
19:54:53

lommin
tjing! idag har jag stått i beckasin/lommen. har varit helt ok ändå. 08.30-18.15 kändes knappt! har nu gjort dag 4 utav 8 i sträck, meet me halfway?

har riiiktigt ont i huvudet nu, bara jag inte råkar ut för nån sjuka nu. är ju fetingfest på fredag! can't wait!! ska bli så skoj! sen drar jag nog till mora dagen efter =) verkar ju som om stefan inte ville komma upp nå så jag får ju ta och pallra mig jemat!

imorn står jag iaf i uven och då ska minsann solen återigen lysa upp min vardag!!!!! som jag har LÄNGTAT efter VÅRSOLEN