melinadavideit

2011-08-31
07:17:56

6.00
Fattar egentligen inte varför jag går upp kl 6. Men Stefan vill ha frukostsällskap så jag ställer väl upp då =) Hoppade in i duschen och sen finns de väl inge skönare än att krypa ner under täcket igen efter att man duschat och kommer ut i kylan igen?
Sen för övrigt har vi inga element på här än, jag funderar skarpt på att åtgärda det ;P
Nu har jag precis betalat boken som jag beställt då, hoppas den kommer snabbt!
här är en lite ösig bild från när vi lyssnar på bad romance i juli någon gång på strand =)
nu ska jag alldeles alldeles strax göra mig i ordning!
ha en bra dag!

2011-08-30
21:26:54

Ängesgårdarna!
Hej på er godingar! Nu sitter jag här med min käre sambo Stefan! Vi har nu flyttat ihop för första gången! Och då har vi varit tillsammans i snaaart 4 år =) Vi bor mellan Falun och Borlänge och jag trivs!
Skolan började jag igår och det var en dag med mycket nya intryck. Träffat lite nya människor fast det är hur mycket folk som helst på skolan.
Idag har jag varit ledig och fixat lite här hemma, varit till borlänge och handlat lite som behövdes. Sen har jag även varit in till Falun och köpt en kursbok som jag ska ha! Kostar 270:- i butik men fick den för 80:-!!! Min nya favoritsida som alla studenter bör kika in är KURSLITTERATUR.SE.
Haha vill ni veta en rolig sak som hände när jag och Stefan var och handlade igår på Ica Maxi?! :P
Hahahaha, vi hade typ plockat i allt i korgen som vi skulle ha, sen så kom jag på att vi skulle ha toapapper (som vi egentligen inte alls behövde) men iallafall så var toapappret på en hylla som var ungefär ifrån mina axlar och uppåt, så toarullepackena var ju ganska högt staplade!! Då stod det en ensam längst fram bredvid en hög på 5 st. Så när jag ställer mig på tå och ska ta tag i den ensamma toarullepacken så får jag framsvikt och tippar framåt och skallar stapeln med 5 !! hahahahaha så sår står jag på tå med en toapapperspacke i min hand samtidigt som jag får en hel stapel över mig!! Behöver jag ens nämna Stefans reaktion?! haha jag gör de för de e kul, han ställde bestämt upp packena på hyllan igen och gick ifrån mig samtidigt som han argt säger; Jag känner inte dig.
Hehehehehehhe han är van ;)
Det var roligt iaf ! :P
Imorgon är det skola igen! Jag har redan fått en hemuppgift! Vaaa :P Inte så allvarlig men ändå :P har precis kommit på att jag kan använda min mobil som dong till min telefon så nu ska stefan snatta min dator för han tänker köpa en imorgon tydligen ? =)

2011-08-10
16:27:53

10 augusti
Hej på er! =) Idag är det den 10 augusti som sagt och idag fyller Stefan 22 år! Grattis baby! Jag köpte en perkulator till honom från OBH Nordica, för han hade ingenting att göra kaffe med i sitt nya crib
=) Men nu har han =)
såhär ser den ut, och han blev glaad =)
Snart ska jag slänga in honom i duschen för det kommer folk hit på fika runt 18 och han sitter just nu i mjukisbyxor och spelar bilspel på playstationet. haha lillmuppen, nog för att han blir äldre men innerst inne kommer han alltid vara en liten pojke !
Nu har jag varit ledig i tre dagar, och för er som inte vet det så håller vi på å flyttar för mamma har köpt hus! Och det ger vi en riktig facelift innuti nu dom här veckorna. Riktigt roligt och snyggt blir det! Jag tänkte sen att jag ska lägga in bilder på före och efter, men eftersom att det inte går att blogga med bilder från iphone så får det vänta tills jag hinner lägga in bilderna på en dator.
Nu har jag bara 7 dagar kvar på fryksås hotell, sen ska jag ha semester en vecka och sen är det dags.
Melina Davideit ska börja skolan. Spännande ska det bli!  Jag är såå nyfiken på vad de blir för klasskamrater och allt vad de nya kurserna innebär!!
Nu är Stefan så nyfiken på vad jag gör här så nu måste jag nog ta och avsluta!