melinadavideit

2011-07-14
11:10:23

Nyfiken?
Jag vet allt att ni är lite små nyfikna nu Vaa.. Speciellt du Ingrid ;) det har även jag varit! Har loggat in mig på studera.nu en gång i halvtimmen sen klockan 6 imorse... och här kommer avslöjandet som ett brev på posten! JAG KOM IN! på personal- och arbetslivsprogrammet!!! I Falun! Happy me :)

2011-07-11
17:56:53

Ny dag, ny vecka tammefan!
Hej på er! Här sitter jag i, vad som snart inte längre, är mitt hem! Om 3 veckor ska vi börja flytta.. IGEN! Men nu hoppas jag då att det blir sista flytten för mamma och att hon inte får nå spel å helt plötsligt vill flytta en gång till!! för nu har tanta köpt hus så då ska de minsann bli hus!
Jag jobbar på som vanligt jag ! Kom alldeles nyss hem från jobbet här och nu sitter jag och stinker matos och annat kroppsos? :P usch va äckligt de lät. hehe. vädret är konstigt, ena sekunden regnar det och andra sekunden skiner solen som aldrig förr!!
Jobbar imorn igen sen är jag ledig i 2 dagar! tro vad jag ska hitta på då? nån som har nå förslag?
karln min har flyttat. tråkigt! men skönt för honom så han slipper köra bil till borlänge kl 5 varje morgon.
nu kommer lite bilder från mitt senaste liv :P
stefan kan inte ge fan i min onepiece fast han har en egen!! :P
jag fick glatt sitta och bli myggbiten :P (utan onepiece :P)
här har han sin egen! grattis steffo du tog inte min :P
stefan hade sin examensfest och då ville cissi ha lite lockar så de gav jag henne ;)
fideli va så grann så =)
kolla snyggingen!! =) vilka snygga kompisar jag har =) (POJKVÄN MED) =)
nu kan jag tydligen inte lägga upp fler bilder för en annan snygg kompis kommer strax och hämtar upp mig! vi ska åka och fiska =)

2011-07-08
21:26:47

bla bla bla
haha det är väl inte mer än de som kommer ur min käft egentligen =) hihi. det är fredagkväll! igår var det torsdag och den kvällen spenderades på strand kök & bar med woodpjucks som underhållning =) kom hem vid halv 3 eller nå inatt? =) riktigt trevligt och mysigt med uteserveringar !! hihi.
i övrigt då? jag börjar känna mig nervös inför högskolebeskedet som kommer nästa vecka. tänk att så mycket kan hänga på nå sånt som ett sketet litet besked =)

2011-07-06
18:39:09

Wow
Ofta man är så grym på å köra gräsklippare så man kör sönder?? :P

2011-07-02
12:20:00

Lördag!
okej, idag inleds dag 4 av 7 i rad. alltså 3 arbetspass plus idag kvar tills jag får lite ledigt! det ska bli himla skönt, men det är även helt ok att jobba lite =) hade blivit galen om jag inte haft något jobb!!
igår var jag ut och sprang en vända och sen for jag iväg till jobbet, slutade halv 12 inatt. inatt lär jag sluta runt 3 tiden?? bröllop är det på schemat idag! är så spänd på va bruden har för klänning =) jag börjar kl 15 så jag ska väl snart ta och börja göra mig i ordning. sitter just nu ensam hemma i mammas fotölj, har ätit en skål med jordgubbar och lite glass, muuuums.
om 2 veckor förresten får jag veta hur min framtid ser ut! då får jag svar ifrån högskolan. späääännande =)
här är en bild på mig och mamma sen dom kom upp en weekend till sälen =)