melinadavideit

2011-06-30
23:17:23

Torsdag kväll!
Hej å di. Här sitter jag nu ensam hemma i ett hus. Snart flyttar vi, för er som inte vet det =)
Idag har jag jobbat.. Igen :P En timme övertid dessutom! Kändes lite sådär när de va så fint väder men vatusingen jag får ju lite mer penge då iaf! Vahettereeee nu är jag fan lite hajj på bokningssystemet, det är ju egentligen inte ens svårt =)
Direkt efter jobbet åkte jag till min söta vän Rebecka, vi och Filippa åkte iväg och badade lite granna, himla skööönt, nu har jag doppat mig nåra gånger till senniiii =) Jätteskönt när de e så himla himla varmt att få svalka sig lite, sen har det ju regnat nu på kvällskvisten. Va iväg och hämtade upp gofisen Anna i utmeland nyss å så sen har jag umgåtts med mina fina vänner lite nu och kom hem för bara en 10 minuter sen.
Imorgon börjar jag inte förrän kl 17, skönt tycker jag nu som har haft frukost i två dagar nu då man får gå upp så jättetidigt :P Gött me lite variation. Jag jobbar ju 7 dagar i sträck nu så någon helg får jag inte veta av denna vecka inte. Det är äta, sova, skita fryksås som gäller!
Jag vet inte vad mer jag ska skriva, Tingeling hälsar här bakom mig :P
jo förresten, här kommer lite bilder....
ser ni vem som fortfarande kommer i sin balklänning?! DEN NI =) stängd dragkedja å allt =) glad tjej.
här har vi årets badbrud 1997!
hehe anna färgade ögonfransarna på camilla idag :P
mina kompisar anna och rebecka! =) dom är så vilda så man inte riktigt kan få till nå ordentliga bilder på dom :P

2011-06-29
20:49:35

Kojt
Heej på er! Har precis kommit in efter en härlig springtur med Stefan!Det gick faktiskt helt okej bra =) Idag har det varit finväder hela hela dagen. Och jag har även tagit mig årets första dopp!!
Jobbade frukost imorse så slutade jag vid halv 1! Så där har jag redan gjort nästan 7 timmar och dagen har knappt börjat!! I love it. Imorgon är de frukost för mig igen fast då är jag schemalagd ända till kl 15. Kom och ät hos oss?? =)
Nej nu har stefan bajsat klart så nu ska vi duscha i hans stank :P UUUH

2011-06-22
19:15:05

skriver en liten rad
heej, kul klipp jag la upp nedanför va?? Wierd Al Yancovic eller hur han nu stavas! Gör lite olika roliga parodier på låtar! hihi. Nu har jag varit ledig i 3(!!!!) dagar! shit så skönt, känner mig nu redo att jobba lite. jobbar ju hela midsommar här nu så ingen fylla för mig inte, känner inte att jag behöver någon sådan heller!!!
Har nyss varit nere på stan med släkten och precis kommit hem. var även å kollade på huset som mamma håller på å köper! Spännande va ! ööh, vad meeer??
va ute och fiskade uppe i bösjötrakterna häromdagarna vaa =)
se så fint de va =)

2011-06-22
19:01:16

humor

2011-06-14
15:11:37

Kort dag
heejsan! idag har jag jobbat det kortaste passet hittills! 9-12.15. hehe, imorgon börjar jag kl 6! hur ska det här gå alltså :P det blir till att lägga sig tidigt ikväll ! har hämtat ut linser idag så nu ser jag igen! sen så har jag betalat lite räkningar å såå =) På torsdag ska jag få en ny kamrem isatt till min bil =)  gött.
tur jag har min nya onepiece som är så skön!!

2011-06-09
13:44:56

Paintball!
Hej på er! Här ligger jag och vilar lite innan jag ska iväg på jobb kl 15-stängning. Har varit ledig i 2 dagar nu, bortskämd man blev! =) Sen på lördag är jag ledig igen, då är det Stefans examensfest ! Hans present kom med leverans idag! Hehe, han vet redan vad det är och åå vad han har tjatat på att den ska komma! Hans älskade lilla (stora) OnePiece! Och, okej, jag erkänner, jag beställde en till mig också, störtsköna är dom!!
Igår va jag och frissade mig lite hos Anna, då när vi höll på där så tyckte vi att, fan vi gör ju aldrig någonting roligt förutom att sitta och dricka vin (massa vin), så vi ringde runt till massa folk och drog och spelade paintball på kvällen! Det var skitkul förutom en gång då jag vart så jäääävla sur på Stefan. Han sköt mig rätt i sidfläsket på någon centimeters avstånd fastän reglerna var 5 meters avstånd. Och FAAN va ont det gjorde. Men men, jag är inte långtjurig, bara nån timme :P Jag ska väl ta ut min hämnd någon gång här framöver ;)
Tycker ju faktiskt om honom ändå =)

2011-06-02
01:08:00

Viiiin!
Heeej tänk så gott det kan vara med några glas vin! I like! fan alla borde unna sig ett par glas vin nån dag i veckan. Himla gott,  jag har tillochmed fått ett myggbett i tinningen utan att jag märkte det. Men nu känns det minsann mina goda vänner!
Förresten har jag fått höra att det är många som undrar varför jag har så få vänner på facebook, jo det är såhär att jag ser inte facebook som en bok där "är du inte vän med mig på facebook så är vi inte vänner IRL (in real life)". Utan jag ser det mer som att varför ha en massa folk som man inte känner och som man aldrig pratar med? =) Inte elakt eller någonting sådant utan mer en säkerhet också. Jag tycker det är himla himla skönt att veta att det är bara folk jag känner som jag har på min lista! =) Så var det med det.
nu ska filosofen gå och lägga sig =)
Stefan, jag älskar dig! Det är du och ingen annan!! Min lilla busekråka! ♥

2011-06-01
20:02:05

I'm alive!
Tjing! skulle bara kika in å säga att jag lever! =)