melinadavideit

2011-05-24
12:02:57

Ledighetens tecken!
hej på er! här sitter jag och är så ledig man kan bli!! igår tvättade jag min bil med mina bara händer! det ni! och idag är de pollenstänk överallt :( buhu, tur jag åker så fort så det kommer flyga av =)
på kvällen igår hade jag och mamma räkfrossarkväll! fasen så gött det var, jag bara lääääängtar tills det är dags för kräftskivor! mums.
nu ska ni få höra vad som hände imorse! (alltså imorse som i klockan 5) Stefan sätter alltid alarmet på 4.45 och det ringde ju som man väntat sig, sen snozar han lite, men glömmer att ställa klockan och stänger alltså av den istället. Klockan 05.05 säger det PANG och jag får ur mig nåt så kallat skrik (går inte så bra att skrika med morgonrösten) och det flyger alltså 3 st böcker i huvudet på Stefan! Haha, nu va de ju tur att han inte gjorde illa sig men hahahha ni skulle sett våra miner och jag tror inte Stefan har sett så pigg ut klockan 5 någonsin!! det roliga är  ju att när han snoozar så ringer klockan alltid den andra gången kl 05.05! Skumt va! Hahaha! Så vaknade vi idag iaf :P
Nu är jag hemma och plockar lite,  har slängt i en tvätt å nu tänkte jag måla mina naglar på nå coolt sätt =)

2011-05-22
00:06:16

hej
jag är fortfarande ledsen. har jobbat ett 11timmarspass med den där dåliga känslan i magen så det känns som om man vill spy!!!!!
nu är jag iaf hemma, har min katt snusandes på min arm iaf =) sötis!
jag just nu...
höll för övrigt på att köra över en hare på vägen hem! ett tecken på jordens undergång?
verkar som den där Mr. Camping kanske ska starta ett nytt kall, och inte sitta och "förutspå" jordens undergång kanske nu när han haft fel 2 gånger =) ett litet tips från mig i morkarlby.
för övrigt så trivs jag på mitt nya jobb, känns som att det inte alls är helt omöjligt att komma in i det! och det är trevliga arbetskamrater! tack å lov för dä!

2011-05-21
11:17:24

Jordens undergång tydligen..
HA! Hej på er, idag är det jordens undergång.. för femtioelfte gången?? Kan dom inte fatta att det bara är såna där påhitt va? Någon som kommer på någonting så tokigt så han i själva verket tillochmed börjar tro på sig själv? Hihi, jag är iaf glad att vi inte dör idag.
Nu sitter jag ute i våmhus, har vaknat till det underbara ljudet av vapen, det är inskjutning på skjutbanorna överatllt här i krokarna idag. Kul för dom! =) Nu är jag vaken iaf, ska snart bege mig iväg till mitt jobb! Jag känner mig alltid lite nervös innan jag kommer dit, är väl för jag är lite osäker på allt men det kommer väl till en såsmåning om =)
Förresten så fick jag en kommentar här om Sussi ! För det första HENRIK BJÖRK så heter jag Davideit inte DavidIET och för det andra så vet jag ingenting som helst om någonting om att hetsa någon. Så var det med det! :P
Nu blev jag ledsen ..

2011-05-17
07:54:49

fryksås!
Hej på er! klockan är 10 i 8 och nu är jag återigen hemma i selbäck! kl 3 ska jag börja min första dag på nya jobbet! spännande =)
för övrigt är det 17 maj idag, vilket innebär ett jäävla ös. om man är i norge! ha, tro om man ska åka dit nån gång =)
i övrigt så har jag inte överdrivet mycket att skriva idag heller. kan uppdatera lite senare om hur det gått på jobbet! jag ska nog ner och lägga mig nu en sväng till och sen ska jag ta tag i min kropp å slänga mig in i duschen och sen göra mig klar och i ordning för att åka iväg då =)

2011-05-12
13:34:46

Sussi
hej igen! medans det ändå är så tråkigt väder så kan jag ju passa på att lägga upp en liten film på min kompis sussi! =)

2011-05-12
12:23:38

ja!
hej på er ! nu ligger jag i mina sköna soffa! vädret är ju sådär så det känns inte som att man har bråttom upp för att göra någonting. hela veckan har jag sovit hos stefan och sen gått upp med honom 05.30 för att äta frukost och sen åka hem till mora. snacka om morgontrött, så jag har direkt gått och lagt mig när jag kommit hem igen, å så även idag! det är skönt tycker jag ! ligger här och funderar lite över vad jag ska hitta på idag samtidigt som jag läser lite ur jenna jamesons "Att älska som en porrstjärna". Stefan slutar sent idag så jag får helt enkelt underhålla mig själv! Ska ta mig ut på en promenix senare iaf.
igår solade jag i flera timmar! såå gött! så nu har jag fått årets första riktiga bränna på ryggen och under skinkorna!! så kan det gå när man är soldyrkare =)
¨
här är en bild från nån av dom sista dagarna i kläppen då de va så varmt att man helst hade stått naken!! (kanske inte hade varit så populärt i barnliften som sparven är) ELLER??

2011-05-11
20:54:48

promenaderna tar över mitt liv
hej på er! nu sitter jag hemma i stefans korgstol i våmhus! har precis kommit hem från en mysig kvällspromenad till musi med min mupp! det var mysigt och perfekt temp!
här e vi =) det va bara de jag ville! säga hej å så =) på tisdag börjar jag jobba! hoppas det är fint väder tills dess =)

2011-05-09
11:47:01

Hemma igen!
Jag vet, jag vet, det var 100 år sen jag skrev i min kära lilla blogg, men nu är jag väl "back on track"!
Vintern gick fortare än vinden och nu är mitt säsongsliv i Sälen slut! Känns både bra å dåligt vettja! men så är det ju med allt man håller på med i livet som tar slut gissar jag på!
Idag är det hela 17 grader varmt, i skuggan! Fasiken så gött! Jag och Stefan ska ta oss en tur ut till hans stuga idag i Vallsjön, där är så fint å mysigt =) Han fick ledigt idag så vi ska ha lite tid för oss själva!
I lördags var det kalas! Och fasen så roligt det var! Alla var glada och tjoade och stimmade! åldern var mellan 17-70! Så kul när det är blandat =)
Ja, nu vet jag inte mer vad jag ska skriva förutom ett litet visdomsord!
"Du ska aldrig ångra någonting som fått dig att le"