melinadavideit

2011-11-28
11:06:46

:)


2011-11-28
11:05:38

Morgonstund

Hej på er! Det är en underbar morgon! Igår var första advent och även första snön släpptes från himlen! Det var jobbigt att köra i regn/snö attack men det gick och nu är vi äntligen hemma! Vi trivs så bra här!!

Min nya tvättmaskin fungerar kanon å jag går in och lyssnar på den flera fånge för att höra att det är sant att jag äntligen här den här!

Nu på morgonen hade jag ju såklart glömt bort sovmorgonen! Shit va arg jag hade blivit om jag åkt till skolan en timme för tidigt :) så nu har jag krupit ner i sängen igen :) härliga snöiga morgon <3


2011-11-11
18:57:05

Glöm det jag sa..

Jag är inte ett dugg fri! Fast det har jag ju bara mig själv att skylla! Jag är nu en anställd (bara jag har skrivit på avtalet) på bahnhof! Det känns bra å det är trevliga arbetskamrater! :) känns riktigt bra! Så nu jobbar jag där de dagar jag inte går i skolan! Tur är att det inte är nå fakturakundtjänst på helgerna! Det lilla dumma nu bara är att jag har ett till jobb de nästkommande 5 helgerna :P snacka om att jag kommer vara slut efter jul!! Men jag gillar ju att jobba och det är alltid kul att lära känna lite nya människor på min nya bostadsort!

Nu sitter vi i bilen jag och Stefan å är påväg hem till Mora över helgen. Ska bli skönt å träffa mamsen lite <3

Här kommer en bild på mitt å Annas pluggkaos!


2011-11-04
13:01:14

Fredag!

Hejsan! Är nu helt fri från skoluppgifter, det känns lite konstigt att inte ha nånting som jag MÅSTE läsa fast man inte har nån lust! För på måndag börjar en ny kurs! Spännande.

Och i den här helgen blir den första då vi båda stannar kvar i Ängesgårdarna! Alltså sovmorgon tillsammans!! Ska bli skönt de!!

Nu tror jag att min tå håller på å bli bättre iaf :) lääängtar! Så jag kan börja träna igen, känner mig som en pluffs då min tå blir helt äcklig när jag rör mig! Så tån ska få vila ut ordentligt den här helgen :)


2011-11-03
16:19:47

Det går bra nu
Hej på er! Här sitter jag i soffan, har inte gjort så mycket mer idag :P Va ut på krogrunda igår i falun de va skoj =) Firade lite med nåra i klassen att seminariet var över och att tentan bara ska finslipas lite och sen lämnas in! På måndag börjar nästa kurs!
I tisdags hade jag och stefan 4 år tillsammans! Gjorde en pangmiddag med älgfilé å potatisgratäng ! Mycket gott ska ni veta =) Älskar dig kråkan
Sen har jag ju sökt ett jobb så jag va på intervju i fredags, å sen ringde dom i måndags å vill att jag kommer igen på tisdag! Det bådar ju gott =) Så dit ska jag på tisdag. Wihoo, hade varit toppen å ha ett jobb här nere då jag bara har skola 2 dagar i veckan =)
Just nu sitter jag och försöker få kontakt med min karl? Vet ju inte när han slutar å då är de svårt å planera när man ska börja med maten....