melinadavideit

2011-10-31
08:06:41

Nervös

Hej på er ! Här ligger jag å är lite nervös. Idag har jag och Anna försökt sätta våran deadline på tentan, så den ska skrivas klart, tror inte de är några problem :) men idag ska jag också få svar från ett jobb jag har sökt! Så spännande!! Hoppas jag får det!!!

Å på tisdag mina vänner, har jag å Stefan varit tillsammans i 4 år! Helt fantastiskt! :) <3 jag älskar dig stefan !!


2011-10-27
19:26:35

Spännande!

Jag har en packad och spännande dag framför mig imorgon!! Ojojoj!


2011-10-24
21:01:49

Mysigt

Heej! Här ligger jag i stefans knä å han pillar mig i håret :) vi har idag storhandlat sen ätit sen god middag :) myyycket gott!

Idag va de skola! Gick bra! Fick även hemtentan som ska göras.. FUCK, tänk om man kunde få göra någonting lätt någon gång?!


2011-10-18
15:15:54

Regn!

Hej på er! Här ligger jag i soffan å lyssnar på radio å försöker plugga :P just nu är radion fan så mycket roligare än mina böcker... Blää! Ge mig ork till att läsa!!!

Nu är Stefan äntligen tillbaka i cribbet å de känns mycket bra :)

Han har plåstrat om min tå igår som jag har haft nageltrång på i en månad snart... :P ni får inte skratta nu men här kommer den!


2011-10-14
01:23:08

Kort inlägg!

Haha shit asså de fungerar å blogga från telen igen! Härligt!! Idag har man inte gjort så många barn inte! Vaknade faktiskt sent idag, eller ja, runt 11. Sen har jag kikat klart första å nästan andra säsongen av greys anatomy! Det som är synd är att det är nå fel, det fattas några avsnitt!! Måste se om jag kan hitta dom !! :)

Sen skulle jag vilja uppdatera telefonen till det nya iOS5!! Fast vad jag läst om den så är den väldigt VÄLDIGT lik android till utseendet! Jaadu orginellitet?

Sen har jag fått besök idag faktiskt! Hör å häpna! Mamma har varit å hälsat på mig :) det var kul! Vi va upp å hälsade på Karin å och hon sa till mig sen att min mamma va hemskt vacker och inte alls kan vara så gammal! Hehe sa jag hon är 46! Oooj men då är hon välbevarad sa Karin då!! Haha :)

Mamma å jag möblerade om här hemma också! Vart faktiskt asbra!! Mycket mer plats fick man :) får se vad Stefan säger om de sen då :) jag är nöjd iaf! Sen har jag diskat nåra gånger idag och avslutat dagen med att baka havreflarn (måste vara det lättaste jag någonsin bakat) å sen kikat på Just go With it med adam Sandler å Jennifer aniston :) bra va den :)

Imorn blir de slumberparty hos mellis!! Wiiihooo (behöver jag säga att vi kommer dricka vin?!)


2011-10-14
01:14:20

Hej

Hej


2011-10-10
19:50:34

Fuckit
Hejsan! Jo jag var ju så glad över att jag kunde mobilblogga men nu har den appen fuckat ur helt så jag vet inte riktigt när den kommer igång igen?? Kasst iaf...
Nu ligger jag i ängesgårdarna igen! Kikar lite på tv, har bakat en kladdkaka här idag! Skolan va mer givande idag än förra veckan iaf!! Då vad jag galet förvirrad iaf...
Jag är supernöjd med sminket jag beställde med helene och anna! Redan nu är ett nytt paket påväg hem till mig =) Wihooo!

Stefan sköt en 15 taggare idag min älskade jägare!!
Grattissss!!
Det betyder alltså att jag är ensam... längtar till nästa vecka!!!

2011-10-07
08:04:49

Morning!

Ännu en dag som ser ut att bli fin!! :) idag är det hemgång på ingång. Kväll väntas en tjejmiddag med mina morabrudar! Ska bli kul att träffa alla igen. :)

Fast innan jag tar mig till Mora så ska jag förbi mormor & morfar å hjälpa dom lägga ut en annons på blocket.


2011-10-06
23:05:04

Älskar dig

Puss baby :)


2011-10-06
09:39:40

Ledig!

God morgooon!! Här ligger skönheten själv i sängen å njuter av att inte behöva gå upp så jäkla tidigt :) ska in till Falun å gå på mässa med helene om nån timme bara :) älskar att ligga kvar i sängen länge :) stefan me för den delen han hade stängt av sin väckarklocka i sömnen han! Men han kom i tid iaf fast fick ta med sig sin frukost till jobbet. Tur för han att han inte behöver sminka sig på morgonen :) elleeeeer?? ;) haha!!



2011-10-05
09:59:24

Skolan!

Hej! Nu sitter jag på rast :) helene har inte förgyllt oss med sin närvaro idag för hon har oooont i ryggen. Tur jag har anna ;)


2011-10-04
09:16:14

Täppt

Jävlar va svårt det är att sova när man inte kan andas? Hur kommer det sig att på dagarna är det som ingenting men så fort jag började borsta tänderna å la mig i sängen igår så täpptes min näsa igen?? Varför just då?! sjukt konstigt.

Jag lovar att bara jag ställt mig upp så kommer jag kunna andas igen.

Idag är det tisdag å jag är ledig, sköönt! Hade varit ännu skönare om jag hade kunnat sova :P men men. Bara så ni vet så tänker jag sminka mig fastän jag är ledig för jag har fått mitt nya smink!!! :D 16 grejer för 300 kr! Den ni, köp de på åhléns om ni kan ;)

Jag, anna å helene beställde tillsammans 50 grejer, man fattr inte hur mycket det är egentligen, men vi fick betala 1000 kr tillsammans för 50 saker!!! Om du snittar på att en sak på Åhléns kostar 100 kr för det gör de lätt aa 100 x 50=5000! gött för oss va ? :)



Haha här är helene överlycklig när hon öppnade vårat sminkpaket!


2011-10-03
08:41:14

Högskolan dalarna

Hej på er! Nu sitter jag på skolan och väntar in dagens lektioner. Har haft en mysig frukost med Stefan! Sover bättre i Ängesgårdarna än i Mora! Konstigt..

Haha nu är anna här så vi hörs sen!!


2011-10-02
22:43:39

Ängesgårdarna

Hejsan! Nu är jag och Stefan äntligen hemma igen i vårat gulliga lilla crib :) har packat in lite grejer å så sen har stefan fått inviga Wii här hos oss å de fick bra betyg ! :) haha han låg här å sprattlade på golvet med allt va kontroll å nunchuck eller va de heter! :p kul ! Nu har vi krupit till kojs å ska sova!

Imorn är de dags för skola igen å jag har fått höra att anna ska visa mig en film från deras fest i fredags ! Å sen hoppas jag att våran sminkbeställning kommer så fort det bara kan!! Kan inte fatta att det finns så billigt smink!! :) hoppas det är bra! Helene sa att de va de iaf :)

Fick förresten prata en snabbis me cisen ikväll! De va inte igår!! Hihi så här får ni en bild på henne ;)


2011-10-02
15:55:51

Yo

Höj! Snart är det dags för avfärd hemåt till änges igen! Mormor och morfar blev de inget av idag för mamma tyckte jag va för seg. Så nu sitter jag å käkar ur en låda som mormor skickade med!

Idag är det mycket tråkigare väder än det varit den här veckan, alldeles grått. Å alla björkar är gula :P marken täcks av alla höstlöv.

Å här brevid mig ligger svampen som jag rensade i sällskap av en sovande mamma å en öl. :)


2011-10-02
02:37:33

Rädd

Så jäkla rädd å feg man är då!!! Bara för att vi, efter tentan i onsdags satt å snackade massa spöken å grejs så är jag nu, återigen svinrädd när jag ska gå å lägga mig alldeles själv!!! Hur kommer det sig att man blir så sjukt rädd för någonting man inte vet någonting om? Är det just därför? För man inte vet och inte kan förklara? Jag vill att det ska försvinna iaf. Vågar inte kika i speglarna när de är kväll, när jag släcker ett rum vänder jag bort ansiktet ifrån rummet! Usch så äckligt det är!!

Kvällen har jag iaf tillbringat här hemma på dössvägen med mamma (lite Kimberly & Emil) jag har rensat svamp å hon har kollat på :p innan de så åt vi tacos och kikade på fångarna på fortet! Sen somnade alla så då har jag spelat lite på mitt alldeles egna Wii som jag fick hem igår!! Känner mig lite smånördig och beroende just nu men de är ju sjukt kul!

Imorn ska vi hälsa på mormor & morfar en vända! Jag tycker så mycket om min mormor & morfar så ni anar inte!

Sen ska jag å min babe åka hem till oss igen :) mysigt! Idag (igår) har vi 3 år + 11 månader!! Inte klokt va tiden går !!!! :) jag älskar dig grisen!!


Haha nu är kl. 02.34!!
Skickar med en bild på min lilla mupp å min kära mamma å mormor ifrån förra helgen när vi va i Trosa :) <3


2011-10-01
17:40:03

Tingeling :)

Tjinnaaa!!

Här sitter jag nu efter ett arbetspass på Tomteland! Har även hunnit plocka svamp med mamsen! Vi fick i ganska mycke så nu blir de svampsås nåra gånger till :) hehe

Nu ligger tingeling å gosar i mitt knä! Önskar jag kunde ha me henne till änges! Hon är så mysig!! :)