melinadavideit

2012-08-31
21:26:26

Mmmmm 👍

Minttu + oboy !

Say no more


2012-08-31
10:03:14

Jaha?

Och varför var inte jag på lady gaga igår? Varför ska jag inte heller dit idag?? Det är någonting jag inte förstår. Hmm, får ta det nästa gång då helt enkelt!

Idag är det fredag! Wiho! Jag har haft helg sen i onsdags!
Fick lov att åka hem från skolan tidigare på grund av ångest över att jag inte kunde minnas om jag stängt av min plattång eller inte, så jag kör väl inte helt lagligt hem från Falun till Ängesgårdarna, och när jag kommer ner för sista backen mot Ängesgårdarn tänker jag att "finns det inget stort rökmoln så brinner det ju inte" så jag tittar på himlen över där vårt hus står, vad ser jag??

ETT HUR STORT SVART RÖKMOLN SOM HELST!!!!!

Jag skriker FAAAAAN!!! i bilen och gasar ännu mer. När jag kommer i sista kurvan ser jag sen att rökmolnet är på andra sidan älven. Puuuuuh! Ni fattar inte vilken puls jag hade som var beredd på att gå in i rökdykningsmode för att rädde det som räddas kan!
Så där tappade jag stenen jag haft i bröstet hela dagen, sprang in och kollade plattången, det är väl klar att den var avstängd!

Jag sprang sen upp till min 85åriga hyresvärd och skrek att det brinner på andra sidan älven, för lågorna slog uppe i trädtopparna där.

Carin säger "ja det är en brandövningsplats" puuuuuuuh!!

Det var mitt onsdagsäventyr det!


2012-08-28
11:20:17

År 2!

Hej på er! Igår har jag börjat mitt andra år på högskolan Dalarna! Wow, coolt! Har alltså gått 1/3 av min utbildning redan! Hoppas bara tiden rullar på likadant resten av utbildningen :)

Idag är jag ledig och gör inte så mycket, ska försöka sätta mig in i en bok senare!

I övrigt så har jag inte så mycket att säga :)