melinadavideit

2012-01-27
10:16:28

Jobb

Sitter nu på jobbet på dagens första rast, hoppas dagen går fort, de hade varit nice! Ikväll ska vi ut och äta jag och tjejerna ! Sen ska jag nog bara hem å kramas med min älskling :)


2012-01-14
11:38:12

Kidscamp

Idag är det kidscamp här på gården. Vår hyresvärd Carin har fått hit alla barn som finns i släkten under 10 år och dom har ett läger här nu å ska sova hos henne inatt! Kul grej :)

Jag har precis fått upp Stefan ur sängen, har gjort transkriberingen så nu ska vi snart äta äggmackor och se om vi kan komma igång med dagen :)


2012-01-13
17:36:32

Fredagen den 13de

Hej på er! Jag har varit riktigt totalt värdelös på att skriva här!! Kasst alltså!

Hur ser livet ut nu?

Det är 2012
Jag bor i en utby i Borlänge
Sambo är jag
Kär i min Stefan
Har endast 1 jobb
Pluggar på

Gillar helt enkelt hur läget ser ut i mitt liv just nu!

Det enda som inte är bra är väl min tå som aldrig verkar vilja bli bra och alla arga kunder på jobbet som jag helst hade slängt en kastspya på.

Ed had we någe ed!!

Det är äntligen helg och det behövs känner jag! Det tråkiga är att jag har ett PM och en powerpoint som ska göras innan tisdag så jag ska väl se om jag kan knapa ihop det. Vet att jag jobbar bättre med plugg när det är lite press. Så jag tar nog det imorn tror jag.

Fredag den 13de är det idag. Min mamma ska flyga till Finland. Det är storm ute på Östersjön.. Hmm.. Vart är dislike-knappen?

Nåja hoppas hon får det kul i alla fall.

Vet inte riktigt vad jag och Stefan ska göra i helgen i övrigt.. Det återstår att se :)