melinadavideit

2013-08-30
17:00:42

Dyr :)

Om Hades var billig igår så är han dyr idag :) han kan nu sitt, ligg, tass, kom (så länge de inte är någon annan hund i närheten) och tar inte sin mat innan ögonkontakt och ett varsågod! Han börjar även fatta vad nej innebär!!! Tänk vad det kan svänga! :)

Egentligen älskar han att bli kliad på magen men det är som om han inte vill erkänna det och ska busa varje gång man kliar honom på magen :P min buse!

Nu börjar även jag se att han växer!
Han har också blivit mycket ljusare runt nosen och ögonfärgen känns nu lite ljust grönbrun? Ska bli så spännande att se hur han ändras i färg och form :)


2013-08-29
21:17:33

Hundrackare!

Idag har Hades varit en billig hund!! Han har verkligen hamnat i en trots och gör allt han inte får och så fort man närmar sig honom springer han iväg så fort han kan.

Det handlar om att konstant hämta/bita på skor, äta diverse bajs som ligger ute i diken, bitas i armar, händer och byxben... Ååå så dryg han varit!!!!

Hoppas det bara var idag och att han är snäll å go igen som han brukar vara :)


2013-08-27
21:03:00

Skön dag!

Trodde man igår att man skulle få sovmorgon när man hade en dag off så kan man ju glömma det när man numer har Hades :) bus å stoj och skutt hela morgonen!

Var ut vid 4 då killen vart nödig och han fick då göra ifrån sig sen somna vi om till när Stefan å Adina åkte till skola/jobb var vi ut igen och sen gick vi in å busade och somnade om från ca 8-11!! Skönt, det behövdes verkligen både för mig å valpen :)

Imorgon ska Adina vara lite barnvakt åt Hades tills Stefan kommer hem :) det kommer gå skitbra :)


2013-08-23
13:30:00

Picknick

Halloj!

Idag är det inte många knop gjorda. Skönt, vi är ute och ska hitta en bra klotång, en bur å mat som är slut!

Just nu är vi ute på en myspicknick vid fotbollsplanen i Färnäs. Hades har även provat att ha koppel för första gången idag, gick över förväntan!


2013-08-22
23:36:00

Presentation

Hej alla gamla goa fans!

Tillåt mig att presentera tillskottet i familjen som består av mig å Stefanos - Hades! En go och glad liten finsk lapphund med hjärtat på rätt ställe! Han kommer från Samejäntans kennel i C3 kullen - Samejäntans Charm, och nog är han charmig! En riktig prince charming.
Idag blev han hela 9 veckor gammal och vi har nu haft honom i 6 dagar fast det känns som att han varit här längre :)

Han kan redan sitt och han har börjat förstå att han numer heter Hades. Han kommer även på inkallning (oftast) vi jobbar fortfarande på den och snart kan han tass! Rumsrenheten går över förväntan. Han har bara kuckat inne en gång och det var direkt när han kom hem från kenneln och bilresan, jag hann bara komma innanför dörren med busen så klämde han ur världens rackabajsare i syrrans foppatoffel :D som han för övrigt har fetischer för, han bär runt på allas foppatofflor här hemma :) tur att det är dom i alla fall å inga dyrgripar!
Han säger numer till när han behöver kissa genom att gå mot dörren.

Inatt var första natten jag fick sova ända till 06.30! Mycket stolt matte var glad som slapp gå upp vid 03 som hon gjort de senaste nätterna :) första natten var vi upp 3 gånger, sen har det varit 2, sen 1 och inatt ingen! (Bara för det kommer det bli 5 inatt?!)

Han är duktig och vill ha alla sina leksaker i bädden, om vi busar med honom och slänger ur någon leksak så går han och hämtar den och lägger tillbaka den i bädden :) gofisen!