melinadavideit

2013-10-17
14:49:30

Ber om ursäkt!
Har helt enkelt haft alldeles för fullt upp för att hinna skriva här. 
 
Min hund kallas numera gluggen då han tappar tänder för fullt!
 
 
Det har redan börjat växa upp nya tänder där denna glugg är! Nu har han tappat två uppe också - alltså har han två i mitten som är kvar och dom utanför är borta så han ser ut lite som en råtta i munnen just nu lillen!
 
Hades är så ledsen för Tingeling vill inte leka med honom, men idag - hör och häpna - lät hon honom sniffa på henne!!!
 
 
 
haha här ser man hur han vill leka med henne.. bitchen =)
 
 

2013-10-11
11:56:00

Mora
Mora mora kära mora.

Jag trivs så mycket bättre i Mora!
Det är här jag har mitt liv!! Skööönt.

Blir i Mora tills nästa söndag nu! Med undantag för måndag och onsdag då jag planerar att åka tåg till skolan! Får se hur det fungerar för mig :)

Hades har haft rådamp här under morgonkvisten och sprungit runtruntrunt i ringar :P Nu har han äntligen somnat! Får se vad dagen har att bjuder på!

Nu är min kära mormor här =)

2013-10-05
10:39:51

Mora
Hej!
 
Nu är jag hemma i Mora igen!
Igår var vi hos Podde och kikade på hockey och idol. Mora fick storstryk så de va inte så roligt men Leksand fick också stryk så då är de lugnt ;) Hades var med och det gick jättebra, han är så följsam och självständig!
 
Efter idol åkte vi hem och lade oss, åkte iväg en snabbvända och hämtade mamma halv 2 och Hades ville inte följa så då fick han vara hemma själv och det gick jättebra det också, han låg på samma ställe hela tiden =)
 
Vi har nu varit uppe 2 timmar, älskar att han är morgontrött =) fantastiskt! Kan bara tacka Eliana och Erik som kom med tipset att göra hunden morgontrött så det inte blir panik med att gå ut på mornarna. 
 
Vi får se vad som händer idag nu då, vill åka till Rättviksmarknaden! Tänker att det kan vara ett träningstillfälle för Hades att vara på ett ställe där det är sjukt mycket folk. Har inte bestämt mig än! Vill dit iaf och köpa strumpor och se vad dom har i djurstånden =) Får helt enkelt våga mig ut i höststormen =)
 
 
älskar min lilla prins!
 
 
 
Haha lilla Tingeling blir så lycklig när man kommer hem, mamma ger henne inte den uppmärksamhet hon vill ha (alltså konstant uppmärksamhet) :P
 
 
 

2013-10-02
21:39:21

Tjingeling!
Mamma tror att det har hänt någonting då jag inte skrivit på några dagar! Har väl inte haft någonting att skriva om kanske?
 
  • Lämnade ju in mitt arbete i fredags och kan bara hoppas på att det blir godkänt.
  • Ny kurs har startat, ingen rast ingen ro. 
  • Hades har varit lite hängig och dålig i magen, inatt var vi ut varje timme för han behövde det, så idag va vi till vet. och kollade, var inget dom kunde se och nu är han redan mycket piggare. Han ville väl bara ha lite extra uppmärksamhet kanske? Lillgubben <3 Nu har han fått en gris som grymtar och livet är härligt. 
 
haha här är Stefan när vi väntade på att veterinären skulle direktreglera med försäkringsbolaget idag, det tog en väldans tid då dom gjorde fel först :P så vi satt och skickade bilder till varandra och kompisar på snapchat!
 
 
passade även på att göra en spikfrisyr på Hades hyenasträng över ryggraden =)