melinadavideit

2011-02-26
15:58:02

busig!
hehehehehej på er! nu har mellis varit busig! =)

åå så gött de va att vara hemma! men nu är man tillbaka i sälen och det inveg jag me en karatefylla igår =) hohoho de va skoj! men idag jobbar jag och det går görbra! var meningen att jag skulle sovit hemma i mora inatt också å åkt upp hit imorse men det är ju som bekant vasaloppsvecka vilket gör det helt omöjligt för en vanlig morabo att ta sig fram och att på vägen mellan sälen och mora! så då åkte jag upp igår kväll så jag va säker på att komma till jobbet =)

sen var det ju bara "our" att det var club crane igår också ;)

STORT GRATTIS till Cecilia "Cizen/Timon" Andersson som förbättrat sin tid i tjejvasan idag =) duktig tjej!!

2011-02-14
20:00:02

imorn!!
heeej, jag är såå glad att jag ska åka hem imorn! jag längtar till min prins! jag längtar till min familj på 2 pers + katt =)

har jobbat långpass idag i stolen! imorn blir det kortaste passet! 11-16 gött! sen ska jag hoppa in i bilen och brumma hemöver =) ÄNTLIGEN

Sussi gjorde mig ju inte lite avundsjuk när hon åkte till Bonäs idag.. jag hade också velat åka hem idag. :( men jag får ju komma hem imorn iaf och det ska bli helt underbart!!!! MUMS! stefan du får passa dig så jag inte äter upp dig =)

just nu sitter jag i min fotölj här i källan och luktar makrill för de har jag ätit =) (man får ju passa på när man är här uppe för äter jag makrill hemma så vill stefan knappt titta på mig) :P makrill är SÅ gott!!

om 11 dagar händer det en busig liten grej!

2011-02-13
19:07:50

hemgång på ingång
tjingtjong! idag är det söndag, snart är denna dagen över! om en timme är det solsidan! nice!

jag har alldeles nyss agerat mästerkock, det blev gott sa sandra =) och de är väl tur det för har man MVG i matlagning borde det vara gott! så nu har jag press på mig för resten av livet! (lyckos stefan)

imorn ska jag sitta i stolen och på tisdag ska jag vara extra i tranan/falken, slutar kl 16.. sen då?? JO JAG ÅKER ÄNTLIGEN HEM!!! till min älskade! oj så jag längtar! jag ska pussa sönder honom =)

2011-02-10
18:11:06

roligt!
nej det vill jag då inte påstå! dom senaste dagarna har jag verkligen funderat på vad jag gör här. är så trött på TRÖTTA människor, och då menar jag inte såna som behöver sova utan såna som man blir riktigt trött på.

dock var det jävligt roligt att åka bräda i tisdags! och tur är väl det att man kan hitta på vissa saker som kan göra en pepp igen. på lördag är jag ledig och det ska bli fint väder! då ska jag se om jag inte kan hitta en kompis å dra ut en vända =)

fast ja, egentligen finns det ju människor härikring som värmer en gott om hjärtat! tack och lov för det!

mannen i mitt liv är för tillfället på kryssning han =) Wheelskryssning! med halva våmhus =) haha det blir nog riktigt roligt för honom och alla de andra! åå så jag längtar efter honom ! om allt går som jag vill så åker jag hem på tisdag =)

2011-02-04
10:00:19

Kläpp
Hej alla gofisar!! Jag sitter på min förmiddagsrast just nu! Har en minut kvar så jag tänkte skriva en rad :) ikväll blir det bio!! Svinalängorna! Sen club crane och jag är faktiskt taggad!!! :) nu ska jag ut och hoa vidare!! (står i ugglan) PUSS

2011-02-03
20:32:29

källis
hallådär kött och blåbär! imorse när jag och sandra tittade ut genom dörren trodde vi knappt våra ögon! snöade som bara den och det verkade som att det aldrig skulle sluta! det slutade ungefär vid mitten på arbetsdagen! det snöade och va 0gradigt så det va tung snö! gud va jag har skrattat åt folk som har fått snöplatåer under pjäxorna för snön va så kletig =)


har haft lite besök här i hemmet nu av grannarna + sussi =) riktigt trevligt! nu sitter jag och sandra och kikar på sveriges värsta bilförare =) hihi sen ska vi över till sarorna och kika på kommisarie späck =)

haha!


imorgon är det jag som står i ugglan och orren :P wiho! sen imorn ska jag på bio med sussi och angelina innan det blir club crane =) jag längtar!!

haha skulle precis starta min gamla dator som inte varit igång på en månad. va så de damma om den =) men de jag skulle göra på den fungerade inte så då stängde jag av den igen :P den kan få stå där och ruttna!!!




2011-02-02
23:19:58

Dragon DX
Hej på er! Idag har jag äntligen fått mina nya googlar! Mattsvarta Dragon! Är mycket nöjd hittills =)


Goggles "DX" - Coal/Pink Ionized



här har vi dom! nu återstår bara att prova dom!

idag var det jobbdags igen efter 4 dagars ledighet! efter jag jobbat fredagen kom stefan hit till sälen och va med mig här till på söndagen, då följde jag med honom hem till våmhus och så åkte jag tilbaka hit med sussi imorse onsdag! så jag har fått vara med stefan i nästan 5 dygn! =) underbart har det varit och ååå vad jag redan saknar honom =) min lilla älsklingsgris <3

nu dröjer det ett tag tills vi ses igen, men det går fort!! har lite grejer framöver här som kommer få tiden att rusa!

jobbar nu 6 dagar i sträck, sen på måndag efter jobbet är det personalfondue! ÅÅ så gott det ska bli! ledig är jag dagen efter och sussi med för den delen! så vi kanske tillochmed tar oss en stänkare måndag kväll och sen drar ut och åker på tisdagen =) då får jag inviga nya googlarna!  sen blir det säkert nån club crane på fredagen och sen den 18 ska jag iväg till stockholm, lär säkert åka hem till mora på torsdagen där så jag slipper åka sälen-mora-stockholm och sen tvärtom på samma dag!! humpf! då är det begravning! usch, den 25e händer det någonting annat skoj ska ni veta =) hemligt är de dock =)

nu har sandra lagt sig för att sova och det ska jag också göra nu =) borsta tänderna först bara! =)