melinadavideit

2010-11-25
00:05:57

Sängen min bäste vän!
Tjing på er! har precis tittat på avsnitt 27 av paradise hotel som jag såklart följer i år igen! tycker det är ett riktigt underhållande program! Längtar tills imorn kväll då det är parceremoni! Värsta cliffhangern där på slutet nu då så det är spännande som fan!
nu ligger jag i min sköna säng och försöker fortfarande uppdatera min fucking iphone men jag fattar inte hur man gör!??!? nån som kan berätta det för mig??
jajaa..

2010-11-24
16:15:09

Jobb!
Hej på er :) Mellis har precis ätit en riktigt god wok som mammsen slängde ihop igår mmmmmums!! Riktigt gott var det !för ett tag sen kom Hasse och startade igång min bil med kablar, jävla skitbil!! Funderar på att fixa nytt batteri men Åå va de är tråkigt att lägga pengar på det!! Efter det så har jag gjort ett litet jobbärende på stan! Nu stär bilen där ute med sladden i för jag ska snart iväg till Tomteland. Känner mig inte så pepp, hade hellre fortsatt packa inför kläppen, vilket jag börjat med nu idag. Jag har inte fattat att jag flyttar upp om en vecka!! Helt galet :) ska bli riktigt roligt att träffa alla igen iaf :) speciellt mina godingar från förra året <3 kaaaanon ska det bli ! Nej nu har jag väl inte tid att skriva här nå mer! Ikväll ska jag försöka uppdatera min iphone, hur man nu gör det :P

2010-11-24
01:24:46

night
klockan är 1 och jag är fortfarande vaken, ligger i min säng och tänker på allt och inget. egentligen så går ingenting igenom mina tankar för tillfället. känner mig rätt tom i huvudet och det kan ju vara skönt det också! usch, har tänkt en del på den där killen i lima som dog i helgen, fyfan va hemskt och tragiskt! mina tankar ändras då direkt till - tänk om det hänt stefan. Vad fan skulle man gjort?! nej USCH det vill jag inte ens tänka på fyfan va sjukt!

Jag har sagt det till honom att jag vill inte att han är ute och åker skoter eller nå sånt när han känner att han inte har kontroll! Och det spelar INGEN roll om det inte är  han som kör för det händer så lätt olyckor och jag har inte råd att förlora människor som står mig så nära. Jag har förlorat en, och det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Verkligen verkligen det värsta som hänt mig. Ibland undrar man vad man gjort för att förtjäna det.
usch.
här har ni en riktigt bra låt!! =)
ikväll sover stefan hemma hos sig för imorn ska han åka med 20 över 6 tåget = han går upp halv 5 = komamellis. fungerar inte för mig :P

2010-11-23
23:35:08

jävlar i min låda!
nu har mellis varit kreativ här på kvällskvisten (efter lite tjat av min kära mor). Jag har nämligen agerat bagare!
kan erkänna att jag tog mig en liten en för att smaka av så dom vart okej! man kan ju faktiskt inte bjuda folk på någonting man själv inte vet hur det smakar!
hihi =)
Här hemma är det julpyntat nu! Haha våran familj är tomteskadad! Inte så konstigt när man är born&raised på tomteland =) så mamma dricker glögg, jag bakar saffransbullar och vi lyssnar på julmusik, julgardiner är uppe och tillochmed små tomtar! julstjärnan ser ni lite längre ner =) en lite modernare variant! =)
aah det är en härlig tid som är i intågande! blir ni inte riktigt glada i hela själen? det blir jag =)
på tisdag nästa vecka är det dags för det numera årliga julbakandet! min familj + adinas halva familj! =) I år har vi en till som ska vara med å baka och dricka glögg och det är ingen mindre än Björn Reinholdsson! Wiho! Om 5 år kanske vi är 20 pers vad vet man =) Ska bli riktigt mysigt! jag lägger upp bilder från det senare! Och som jag sa tidigare så flyttar jag upp mina grejer till Kläppen dagen efter och det gör även min blivande sambo (igen) Sandra "Sandy Pandy" Strömberg! Som jag saknat den tjejen! Wihoo! Kommer ta massa bilder då med =) Kanske dags att ladda kameran? Man glömmer ju bort den nu när man har en cool iPhone ;)
imorgon ska jag jobba på tomteland!

2010-11-23
21:28:05

all i want for christmas is you!
Bager Stefan Anders Andersson! ♥
bild från balen 2009.
Jag älskar dig Stefan.

Världens finaste kille! Du gör mig så glad varenda dag!
Tänk att man kan må så bra i någons sällskap! Världens goaste bit! Mitt lilla lammkött!
Nu har jag precis pratat med Adina och mitt flyttlass till källan går på onsdag nästa vecka! den 1/12! spännande!
Hur fan ska man veta vad man ska packa ner???

2010-11-22
18:29:14

Julpynt!
Hej godingar! Nu vet jag igen att det va längesen jag skrev, men attans vad dagarna går! Det är ju helt sjukt det känns som om det va igår jag satt här och knapprade på datorn, men nu visar det sig att det var 5 dagar sen! Hoppsan hejsan! vad har jag gjort sen dess då? Jadu, i helgen var det premiär av midvinterblot! Dalarnas tidningar var där i fredags och dom tycker såhär;
haha tack och lov för det, för fredagen den 19 november var det värsta midvinterblotet jag varit med om i mitt liv!
när showen var slut satt jag och berit på en varsin toalett vägg i vägg med varandra och försökte skita, men vi va så uppstressade så vi kunde inte! ingen av oss! haha det roliga va att vi inte visste om att den andre satt och gjorde samma sak utan vi kom fram till det när vi kom ut :P
här är jag och adina intet ont vetande om vad som väntar oss!
i bilen på väg upp!

blotet iaf, fyfan, det startade dåligt från början!! vi hade 4-5 nya som inte alls hade varit med någon gång och verkligen inte hade någon aning om vad dom skulle göra, bara där krävs det att man gör deras uppgifter för att spara in på tid, midvinterblotet börjar kl 19. kl 17.30 kommer det in ca 20 gäster för dom ville vara ute i god tid?! vafan är de om? man har ju sina platser och showen börjar inte förrän runt 20! vilka muppar! så där tog dom ännu mer arbetskraft ifrån oss för dom gick ju till baren på en gång! där förlorade vi adina som vet vad som ska göras. adina hade ett helvete i att neka folk och dom blev arga för hon neka dom. speciellt en CHEF som eliana får lov att ta åt sidan och prata med, det slutar med att han kallar henne fitta och jävla kärring ! samma karl är sedan på väg in i vårat diskrum och då springer linda efter för att stoppa honom och fråga om han letar efter toaletten, VET NI VAD HAN SÄGER?! nej jag skiter hellre dig i huvudet. ?!?!?!?
vi sitter ner och andas ett tag när alla gått innan vi börjar städa och plocka rent. vet ni när vi är klara?! kl 06.00.
vi möter alltså morgonvaktmästaren när hon ska börja jobba, och vi har inte gått hem än!! ni skulle sett hennes chock när hon fattade att vi fortfarande var kvar! detta har ALDRIG i historien hänt efter ett midvinterblot!
haha adina med ett homemade förkläde! fiffig tjej =)

kl halv 7 på morgonen däckade jag i min säng och vaknade kl 12 av att mamma kom in och frågade vafan som hände igår :P jag sov fortfarande samtidigt som jag pratade med mamma, sen sa hon att klockan va 12 och jag kom på att; fan, jag måste åka till tomteland igen om 2.5 timmar. så det var bara gå upp och klä på sig, sen dra och hämta upp rudina och adina och åka tillbaka till tomteland!
TURLIGT NOG var vi vaccinerade från förra kvällen, och diskpersonal var fixad, precis som att vi tagit in 2 till i personal så kvällen gick hur smidigt som helst och vi har aldrig haft en så bra publik som vi hade på lördagen! riktigt roligt och trevligt! kl 2 stämplade vi ut, kablade igång min fucking jävla ¤¤%&/#"#¤%&%¤#¤% ford och åkte hem! då ringde mamma och ville jag skulle hämta henne, kl kvart i 4 skjutsade jag hem mamma och hennes kompisar, därefter åkte ja till stefan som däckat hemma i sin säng med mobilen i handen, gulleplutten höll på att skriva ett meddelande till mig =) jag la bort mobilen och försökte varva ner min kropp sen somnade jag =)
igår, söndag var man lagomt sliten, fast inte så sliten som stefan var! hehe =) skönt att man slipper vara bakis, fastän det kändes som om man va det! vi sov i stort sett hela dagen och det behövdes verkligen!
idag har jag varit ute och sprungit efter att ha slappat i soffan en stund med mamma =) nu har hon kommit hem med en jättefin svart julstjärna som ska vara i mitt rum =) tack mami =)

2010-11-17
13:28:03

timon!
hej på er kära godingar! nu har jag fått order av min coola lilla svägerska om att jag uppdaterar för dåligt så det är väl bara göra någonting åt det då! här får ni förresten se min svägerska timon.

ni ser likheten va??
om inte så är ni blinda. :D ni ska se hur hon skuttar runt hela tiden!! precis som timon! därför passar det alldeles ypperligt att hon har blivit omdöpt till timon! det är jag väldigt tillfreds med! jag känner mig tillfreds med mig själv när jag ser bilden jag gjort där uppe =)


idag ska jag jobba, kl 16.30 åker jag och plockar upp min kära vän Rudy =) hon ville åka med mig upp till tomtens land och det får hon alldeles självklart göra =) så jag undrar lite vad jag ska göra tills dess! har städat rent hela köket, tillochmed fixat insidan av micron! det va ofräsht där vill jag lova! snälla människor gör rent eran micro senast idag!!


sen har jag även torkat av alla köksskåp! man blir lite fixerad vid de där när man håller på å flyttstäda och ser allt man missat förr! men nu så! nu e de fiiint =)

2010-11-15
13:11:34

dagens i-landsproblem!
hej på er! här sitter jag hemma vid köksbordet och luktar rök! har sovit hos stefan inatt och dom har nu kopplat in en ny kamin nere i hallen, i en jättegammal skorsten och nu då eldat där för första gången på kanske 1000 år, nej då man kanske 50? och den skorstenen går vägg i vägg med stefans rum, och det har luktat rök hela gårdagen, luktade även imorse och nu sitter jag här i mina rökstinkande kläder :P  ett rivsår har jag fått på nacken också men det vet jag då inte vart det kommer ifrån :S kan det ha någonting med att jag va SÅ JÄVLA FULL i lördags? vi va ju och firade agge som fyllde 20 år skruttan =)
här kommer lite bilder då, som tur är finns inga bilder på mig från när det barka utför!!
här har vi tina och födelsedagsbarnet!
lite karlfook.
hmm inte konstigt att mellis blev som hon blev sen :P jag ser allt hur förtjust jag ser ut i de där vinet :P
tina va glad :)
haha fyfan!! titta bara!!!
vilken snygging =)
kjille och tina =)
wihoooo
=)
grattis igen sötisagge =)

nu sitter jag iaf som sagt här i köket och åmar mig för att dra ut och springa! tänk att det ska vara så svårt att bara bestämma sig för att göra det, men när man väl är ute så är de ju ingen fara :O hmm känns väl så för att det snöar också så det ser kallt ut, och sen är det snorhalt på vägarna här ute! nåja det är bara sparka sig själv i röven och få det gjort =)

2010-11-10
11:21:32

mötley
här ska ni få mina favvo =)


2010-11-05
17:45:51

fröken entré till er servis
hej på er! idag är det jag som är duktig! vaknade relativt tidigt idag, då hoppade jag upp och tog tag i mitt nya träningsschema som stefan gjort åt mig! så jag va upp och tränade medans stefan låg kvar och sov fastän han sa att han skulle följa med mig upp och träna på kvällen :/ snacka om mupp!!

sen duschade vi och åt lunch med mormor, mamma och kimberly! sen for vi ut på gården och fixade min bil som jag och kimberly fick putta hem 2 km igår efter att den la av! vilken grej! hihi. jag va busig och lär kimberly pröva å starta en manuell bil, men hon fick typ 10 kärringstopp på raken så hon kopplade ur all ström ur hela bilen!! och det fanns ingen som kunde komma och hjälpa oss kabla igång den! och VET ni vad det värsta är?! när vi går där och puttar min bil alldeles själva i skogen, på en ändå relativt trafikerad väg, det värsta är att det åker förbi kanske 10 st bilar med gubbar som SKRATTAR!! Vad är det för jävla stil!! :P Sen när slutar man inse att folk kanske skulle behöva lite hjälp? jaja, tur att man är stark som en oxe då! för bilen fick vi hem på gården alldeles själva jag och kimberly!  Stefan kablade iaf igång den idag och nu går den lika bra som den alltid gjort ;)

Direkt efter det var det bara för mig att slänga sig i bilen, och tur va väl de för nu jobbar jag på tomteland! här är det spöklovsöppet! Jättefränt är det! Vem vill inte gå på disco där det är ett troll som är DJ?? as fränt! ta hit alla era barn! öppet hela helgen!! 15-19!

när jag slutar ska jag hem snabbt som ögat så jag inte missar så mycket av idol! plus att fondue väntar !! can't wait!!

2010-11-03
14:40:22

wööö!
Öj! Hej på er!
Här sitter jag som värsta telefonsekreteraren! Har bokat boende i kläppen nu till min släkt som ska komma upp och hälsa på i vår :D Fasen så skoj det ska bli! Nu längtar jag tills dess! Ska se till så jag kan vara ledig då när dom är där =) Det va ju ingen av dom som kom upp förra året :( Men nu jävlar! Det ser jag verkligen fram emot! Fast det är ju mars/april de kommer så det kommer ju dröja men den som väntar på nå gott!!
Boka boende du med så ses vi där!!!

Annars då? Vad gör jag om dagarna då som inte ens har tid att uppdatera blögga?? Ja det vet jag då int men dagarna bara säger swooosch så är dom slut!
Den 21 oktober fyllde iaf min svärmor år och då var det lite kalajs! haha här ska ni få se en kul bild hur karlarna i våmhus är lite muppiga, och dom tänkte inte ens på det!! haha!
hahaha, alla karlarna sätter sig alltså på samma sida av bordet? fastän det finns minst lika många på andra sidan!
puss på baben =)
cizen, johan och fidde =) kusinerna andersson =)
syskonen johan och niklas =)
hihi ja nu fick det vara nog med bilder från den festen =)

stefan har nu som jag sagt tidigare börjat läsa min mötley crue bok =) han gillar den! och katten gillar han inte men hon gillar då honom, det syns =)
okej, bara för att jag inte har någonting att göra så tänker jag ladda upp massa bilder här nu =)
haha här är en bild på adina och mig från sjuan :P haha!! tänka sig!
i helgen var det ju kalajs! skoterns dag och efter det, fest på parken! här kommer lite bilder =)
anna kans rockade på bowlingen =)
hihi söta cizen ska kasta klotet =)
me and anabanana =)
helena och anna öser på!
hahahahahaha!!!

stefan däremot, han älskar att visa vädret tillsammans med tone bäckestad
haha sötis =)
kimberly fyllde 18 år igår!! =)
mammsen tidigt på morgonen =) vi är inne och sjunger för kimbis!
stefan va också med =) =)
kimberly fick en jättedildo ;)
hihi
sen gick jag och mamma ut i skogen och plockade massa kvistar och granris att ha i blomlådorna!
sötismammsen! ♥
världens bästa mormor =) ♥
ooch moffin =) ♥
sötaste kusin emma =)
mama =)
sötisarna firar kimban!
oj melllis va där med! :P
tårtadags!
hehe morfar i sitt snyggaste jag! han får avsluta detta inlägg =)