melinadavideit

2011-09-30
22:18:43

Mora

Tjingtjing, här sitter jag på arslet när jag vet att mina homieZ i Falun festar! Känns sådär. Hade gärna varit med!!!! Hoppas vi tar igen de senare!

Inatt sover jag solokvist för jag ska jobba imorn å Stefan ska hålla på me nå i skogen imorn.

Här kommer en bild på mina falukompisar :)


2011-09-30
17:12:42

Ääääntligen!!!

Gud har hört mina böner!!! Äntligen finns det en blogg-app!!! Jag har varit lite opepp på att blogga för man måste in på datorn å krångla men nu är de ju busenkelt!!!!!


2011-09-20
12:20:47

Hur lång tid tar de här då??
Haha skämt å sido. Nu sitter jag och Anna hemma hos Helene, vi tänkte plugga lite då =)
ska se om vi kan komma igång nån gång istället för att diskutera hur högt Anna fes igår :P

2011-09-16
09:16:08

Det hemskaste datumet..
15 septemer.. det är så tråkigt. inte nog med att man redan är slittrad över det datumet, morfar fyller år och nu är en tremänning född igår, sen är det ju daddys dödsdag och nu igår, på exakt samma tidpunkt så ringer min telefon och då är de matilda som ringer och berättar att hennes pappa beja (mammas kille) har voltat med bilen... det här datumet blir ju knappast bättre alltså...

2011-09-15
14:23:59

Kära rakapparat
Hej på er, här ligger jag i sängen och klockan är 14.12 nu när jag tittar på klockan. Varför ligger du där undra ni?
Jo för att jag har precis duschat och det är så himla skönt att lägga sig under täcket efter en dusch =)
Dock hade jag en mindre skön upplevelse i  duschen då jag fick den brillianta idén att raka mufflonfåret med min rakapparat för att det skulle gå fortare, får jag tycker det är så SJUKT tråkigt att raka sig. Och vad händer?? Jag kör fast på nå vis och apparaten byter skepnad till en fucking jävla epilator???? Jag har stått och hoppat och skrikit i duschen ska ni veta, fy faaan va ont de gjorde och jag är helt röööd. And I thought to myself, what the fuck?! Hur gick det där till??? För efter diverse mordhot åt apparaten fungerade den ju??
I övrigt har jag haft en lugn och skön morgon här hemma, stefan åkte till jobbet kvart i 7. Jag gick upp vid 20 ungefär tror jag? Gjorde mig en god frukost med toast och stekta ägg ett glas juice och ett glas o'boy! gött va de.
Nu har jag läst ett kapitel i PAOU och har ett kvar att läsa till på måndag sen har vi ett fett jäkla kompendie vi ska läsa om arbetsrätt. Kapitlet jag läste i boken fattade jag ärligt inte så mycket av, det tog typ 2 timmar att läsa ett kapitel på 30 sidor. Det var rent utsagt 30 sidor med lagar. MBL och TCO och MBL §11-32... MBA också förresten. och DEFF.. Fattar ni någonting av det här så kan ni ju skicka ett mail till mig.
Så jag tänkte att jag ska smälta det här kapitlet under dagen. Ikväll ska vi till mormor och morfar för moffen fyller år =) Sen åker jag med mamma och kimberly hem och imorn åker vi till trosa! jäklar va jag far :P hoppas hoppas hoppas jag hinner få hem  någon bok så jag kan ta med mig den hit!!!! :P

Idag är det 3 år sen min Daddy dog. Det är sjukt.. JAG SAKNAR DIG!

2011-09-13
12:25:26

13 september
Hej! Här sitter jag i soffan i mitt & stefans crib!
Jag har nyss varit in till Ingarvet i falun för att åka till posten och skicka iväg en bok jag fått sålt. Äntligen. Jag beställde ju hem en bok från en kurslitteratursida, det visade sig vara fel bok och det sög ju. Men nu har jag fått den såld iaf och jag har inte förlorat ett öre på det!
Däremot har jag förlorat 556 kr på en annan bok nu. Jag gjorde ju ungefär samma sak med en annan bok jag har. PAOU heter den och jag fick hem den för 250 kr! MEN det är en gammal verision och det saknas grejer i den. Så nu efter ett samtal med mormor har jag beställt den nya verisionen, så nu ska jag lägga ut den gamla till försäljning sen så fort jag får den nya =) Känns dock suuurt att köpa så dyra böcker..
Å nu är det ju meningen att jag ska plugga då. Och betala för ännu en bok jag fått napp på idag. Den kostar egentligen 370 kr men jag får den för 140!! =) GÖTT, så nu ska jag bara betala så skickas dom nog så snart det går! =) Sen fattas det bara en bok. Hoppas jag får tag i den........

Och appropå mormor! På torsdag fyller morfar år så då ska vi(förhoppningsvis), iaf jag åka dit på middag! Det tråkiga med den dagen är att det är Daddys dödsdag. 3 år sen han dog. Helt sjukt och jag tror fortfarande inte att jag har fattat? Hur ska man kunna förstå nå sånt?
Iaf så ska jag fira min käre morfar =)
I helgen! Blir det att åka till Trosa och hälsa på min släkt. Det ska faktiskt bli skönt, det är alltid kul att träffas allihopa =)
NEJ nu ska jag läsa i nån smart bok här hemma. Tjingeling!

2011-09-09
15:33:35

What the fuck!
Det knackade så fasligt i väggen här så jag sprang å kollade, då har en konstig varelse varit här och knäppt kort!!!!

2011-09-09
15:32:13

Bestämt mig!
Nu har jag bestämt mig! Det får bli mora i helgen. Det känns rätt så nu kör jag på det, och JA jag vet att jag säkerligen kommer ångra mig sen men det kommer jag nog göra hur jag än gör. Så blev det med det!
Nu har jag gjort i ordning här i våran gulliga lilla etta, med packning, städning och allt va de är. Ska vattna blommorna lite innan vi far också. Cissi kommer till järnvägsstationen med tåget runt 16, så då plocker steff upp henne och kommer hit och sen byter vi bil och far hemöver =)
Hon ringde mig nyss och gjorde klart för mig att vi ska dricka vin iaf :P Vin är gott... :P
Här har ni en bild på mig i mina nya brillor iaf =)

2011-09-08
21:07:24

Höstmörker
Nu är det kväll och det är alldeles svart här ute på Ängesgårdarna, det är bara de små farstulamporna som lyser upp en liten bit av mörkret. Hösten är här nu, det känns. Björkarna färgas gula och vissa har till och med börjat tappa sina löv. Det går fort nu, rätt va det är så är det vinter! Jag längtar tills jag får sätta på mina vinterdäck på bilen =) Sprojlans nya vinterdäck! Det är annat det än mina gamla skosulor jag har på nu!
Jag va ner på falun idag iaf och fick äntligen mina nya glasögon! Jag kan se igen!! Fantastiskt! Fast dom är hemskt starka och jag har känt mig lite illamående idag, men de är väl för att ögonen är så ovana vid att se den här världen! Haha kanske är bäst när jag inte ser någonting ? :P
Anna och Helene träffade jag som sagt en vända på stan, satt med medans de fikade på Wayne's, sen skulle dom gå å kika på skor och min parkeringstid gick ur så jag for hem jag, plus att jag va lite illamående och hade ont i huvet. Så jag fick åka hem och laga mat åt min sambo istället. Idag blev de köttfärssås med färska champinjoner och makaroner.
Efter maten så slocknade vi i sängen och sov i några timmar. Nu har vi precis duschat och kikar på robinson, ska snart lägga oss igen och imorn är det plugg på kåren som väntar =)
Har ångest nu igen över hur jag ska göra med helgen....
Här i falun är det fest med brudarna och dom har ju lovat att dom ska komma upp i min fyllenivå...
Men hemma så kommer ju cissi hem i helgen och henne har jag inte träffat på läääänge och hon fyller ju år å så.. Hmmmmm jag har imorgon på mig att tänka....

2011-09-08
10:49:03

En ledig torsdag!
Tjeena på er! Idag är det torsdag och jag är FETT ledig. Hehe. Ritkigt skönt att inte behöva gå upp, de dryga är ju att man alltid är pigg dom dagarna man får sova och trött dom dagarna man måste gå upp. Hur går de till egentligen?
Jag har iaf lite grejer ja ska göra idag iaf, jag ska in till Falun och hämta ut mina nya glasögon (!!!!!) som nu är färdiga :P Går de bra ändåå?? :P hahah sjukt! pluggga ska jag göra ikväll, sen när jag ändå är i Falun ska jag fika eller nå sånt med mina nya vänner Helene och Anna!
Dom håller på å övertala mig till att stanna här i helgen, och jag tror jag faller för det? Har ju ett eller annat att få igen från i torsdags ;) haha! det har ni lovat nu tjejer? :P
Förresten så måste jag börja knäppa lite kort igen, vafan hände med mina kortknäpparskills ? Förr tog jag kort på allt hela tiden, men nu aldrig? Det är dags att ändra det.

Igår var en rolig dag i skolan! Vi har börjat snacka etik nu och jag tycker det är väldigt intressant och våran klass verkar va sjuk bra! Alla har bra åsikter å har alltid någonting att säga. Känns riktigt bra, åldern är från 18-46! Det ser jag bara fördelar av. Kloka människor!
Nej jag ska väl ta och rycka upp mig här om ett tag =)

2011-09-06
21:42:07

Efter-promenix-mys
Hejsan! Här sitter jag nu i soffan med filten över mig i vårat crib i Ängesgårdarna! Vi har nyss varit ute på en jätteskön kvällspromenix, och nu har Stefan tändt ljus här så nu är det mysigt! För tillfället sitter vi med varsin dator i knät. Haha, Stefan kikar på Ronny&Ragge och jag ska väl egentligen läsa ett kompendie eller vafan de nu är på 33 sidor men jag har ingen vidare lust just nu. Känner att det var alldeles för skönt å sitta å kika runt på allt annat. Förresten så har jag redan skummat igenom hälften.
Stefan å jag skulle köpa en skrivare idag men de gick inge bra. Så då åkte vi å käka thaimat istället! Gott var det men nu har jag ingen matlåda till imorn så jag får väl äta nå mackor eller nå då?? Blä
Det är alldeles svart ute nu för den som inte har några fönster eller orkar lyfta på baken och kika ut, hehe.
Jag har fortfarande inte bestämt mig om helgen förresten. Om jag ska stanna här eller om jag ska åka till Mora. hmmmm... jag måste tänka igenom detta.

2011-09-05
16:42:51

Kocken
Tjing tjong mina godingar!
Här sittligger jag nu i sängen, har precis lagat mat så den är klar när min söta lilla prins kommer hem. Idag fick vi sluta en nästan 40 minuter tidigare än vad jag trodde! Så de va ju bara att pallra sig hemåt det. Så nu har jag gjort mitt som kvinna för idag.
Imorgon ska min studiegrupp till kåren och jobba med en ny inlämningsuppgift! Jag har bytt grupp från den första, det kändes mycket bättre. Jag tycker det gör så mycket när man inte klickar med dom som är i gruppen när det handlar om ens egen utveckling. Så så var det med det! =)
Ikväll ska vi inte göra överdrivet mycket i Ängesgårdarna. Vi ska väl äta nu när stefan kommer sen ska vi typ ut å gå en vända å sen sova :P skönt att ta de lite lugnt å!
Nu väntar jag bara på att få mina glasögon..Fick ju dom i lördags, men då skulle hon i kassan böja till dom för dom va lite långa. Så då bröt hon av dom :P jahapp sa jag :P så nu får jag vänta en vecka till... jag som ser så dåligt!!!
nu va de ett tag sen de va bal minsann =)

2011-09-01
13:14:47

Torsdagsyra?
Hej på er godingar. Jag har precis ätit lite lunch. Fanns inte just nå att göra så jag åt lite makaroner och rå falukorv :P Inte det godaste jag ätit direkt men nu är jag inte hungrig nå mer iaf!
Har legat nu på morgonen och börjat med min första hemuppgift. Är inte riktigt klar än men snart så =)
Kierstin ringde för nån timme sen och ville att jag skulle komma bort till henne, sen vill nåra av mina klasskompisar att jag ska hänga med ut ikväll. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra? Det är ju fest imorn kväll också, men stefan ska åka hem i helgen så jag vet inte om jag kanske ska hänga med hem?
Jag känner mig faktiskt inte så jäkla festmotiverad. Jag känner med att jag vill få ihop mina hjärnceller nu när jag börjar plugga igen. Igår hade vi en föreläsning som skulle vara en introduktion på en bok, det slutade med filosofi och jag fattade ingenting, kände mig så jävla dålig!
Jag måste börja komma tidigt till föreläsningarna så att jag kan sätta mig långt fram å höra och fatta vad föreläsaren säger. Helt klart. Idiotmelina.
Mina nya glasögon har kommit till Mora också, ännu en anledning till att åka hem, jag måste ju kunna se. Och det är faktiskt lite drygt med linser. Kliar å har sig å så blir man trött. Blä.
Så jag har som sagt lite funderingar framför mig nu. Har beställt hem en bok som jag MÅSTE ha också. Den kommer också förhoppningsvis så snart som möjligt.
Nej nu ska jag ta tag i min hemuppgift igen! Tjing!!