melinadavideit

2012-03-05
15:12:38

Trött

Hej på er! Förlåt att jag är svindålig på att höra av mig!! Jag har fullt upp! Förra helgen var jag i Stockholm å firade min vän Anna! Det var trevligt å mysigt :) den har jag jobbat och pluggat. Sen vart de ju helg igen, vad hände? Jo jag å min sambo for hem till Mora! Det var ju vasaloppshelgen! De ville man ju inte missa! (dock hade jag kunnat skippa tältet som sög) det som var roligt på tältet var typ att när alla hoppade så gungade hela golvet så det vart som en studsmatta! Det tyckte jag va roligt :)

Sen igår åt jag middag med min lilla familj + pojkvänner.

Nu är vi hemma igen jag å steffen. Idag har jag haft seminarium, de gick bra. Å idag fick jag äntligen böckerna jag beställde förra måndagen. Det var på tiden. Så nu har jag legat å läst taylors verk ett tag. Ovant med engelsk litteratur men de går bra. Jag blev så trött bara så jag ska nog vila lite strax!

I helgen ska vi till Stockholm igen! Hälsa på cisen! Sen helgen efter det är det skid VM i Falun så då kommer hon hit, får se om någon mer ville komma! Sen helgen efter det ska jag å tjocka släkten till kläppen! Så det är fullt upp nu! :)

Då har ni fått en liten uppdate av mitt liv!