melinadavideit

2008-12-17
15:53:52

juletider
snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken.. =)

det nalkas jul mina damer och herrar! och jag är sjuk. perfekt.. hoppas jag hinner friskna till tills på fredag.. då fyller jag år =)

känns skuuumt att jag blir 18. men skönt.
har hur ont i huvudet som helst just nu. stefan kommer hit senare och vi ska bara julgodis tydligen har mammen bestämt :P och jag har nog fått lov nu jag, eftersom att jag inte kommer till skolan varken imorn eller på fredag. soft. men plugg blir jag inte utan alltså. hehe får se hur allt går.

pussss

2008-12-14
23:15:42

skotertur

igår jobbade jag mitt sista pass på midvinterblot. lite glädjesorg där. skönt att det är över men det är ett kul jobb. var kaos igår och därför känner jag att det var ett värdigt sätt att jobba sin sista dag på.

men nu är det över och på tisdag är det för personalen och där har jag en massa vänner, dessutom nu även grönklittsfolket! dvs lisa och malin :D yey  det blir kanon!

och på fredag blir jag äntligen 18 år. det känns rätt gött.

här ligger jag nu i sängen och har haft på mig absolut torr så att jag inte ska svettas :D haha fett nice.

dagen idag har varit hur mysig som helst. jag sov hos stefan inatt och vi har bara myst hela dagen förutom när stefan for ut en sväng för att skjuta en tjäder som hans pappa sett i skogen. han sköt den men han vet inte vart den tog vägen sen. haha den försvann bara tydligen. sötnissen.

efter det tog vi skotern ut till ätjärn och grillade lite korv med björn och helena! mycket trevligt. sen åkte vi hem!


2008-12-12
15:01:26

midvinterblot!
igår jobbade jag som fan efter jag var på begravningen som för övrigt var den finaste begravning jag varit på. lider verkligen med er <3

idag var det lucia på skolan =)ikväll är det dags att jobba igen ;)

2008-12-10
21:14:51

körskolan

dags för intensivplugg. snart är det dagen D. och jag är mer nervös än någonsin. ooooh. hehehe, ja shit shit.
fånte gå som ä gor då? ska bli kul ;) haha.

snart är jag etta åtta också :D 18 jävla år! otroligt.


2008-12-08
23:42:14

as long as there is love
det  är du och jag min kärlek! hur underbar kan man egentligen vara ? jag blir så glad att det finns så genomsnälla människor som du. det gör att jag ser ljust på framtiden. åh :D jag äääääälskar dig stefan anders andersson!!
GRR på dig!

han var här nyss förresten, min lilla buskråka. åh =) men nu har han åkt hem och jag ser bara fram emot nästa gång vi ses!

troligtvis blir det imorn. =)
appropå imorn så ska jag träffa min vän agge :D hon är minsann en riktigt trevlig liten prick! och hon har blivit nystylad av anna frost nu så jag är spänd på att se hur hon ser ut i kaluffsen nu :Dsåhär såg hon ut innan iaf :D och jag har fårkrull. hihi

efter skolan idag så åkte jag med johanna och rebecca ner på stan och vi käkade lite lunch, mycket trevligt :)
efter det traskade jag hem och jag slocknade på en gång. sedan vid halv 8 ringde stefan och sa att han skulle komma hit. snacka om trött brud.
hade ju prov idag.. uppsamlingsheat. för de som missat prov eller inte klarat prov. jag missade ju det första historiaprovet pga att jag inte orkade göra det dagen efter min pappas död. men nu är det gjort och jag klarade det.

 appropå honom så får man bara veta mer och mer.. jobbigt.. men nu har jag fått veta att det är han själv som kört ihjäl sig. vårdslöshet i trafiken. så jävla typiskt daddy, jag sa ju åt dig 100 gånger minst!! åå.. så dumt. låter konstigt men det är på nåt sätt en lättnad från bröstet att veta att det inte var någon annans fel. men det är fortfarande bedrövligt och hur hemskt som helst.

vi får se hur allt blir. corey ska skicka alla papper nu, inklusive polisrapporten. den hade inte varit någon hit att läsa direkt sa corey till mamma.. men jag vill läsa den. jag måste få klarhet i det här. det är så jävla svårt att vara på andra sidan jorden och inte veta någonting.

snacka om att ett samtal kan förändra ens värld..

var iaf uppe till 2 inatt och försökte plugga. inte för att jag rörde boken.. hehe men somnade gott gjorde jag sen. som en stenad säl eller nå. och det gör jag snart igen. dags att göra mig i ordning för sängen och läsa igenom papprena inför matlagningsprovet imorn. hua.

2008-12-08
00:41:33

del 2


hahahahahahha :D

2008-12-07
23:54:37

passa er!
dags för lite nostalgi!!herregud så man kan roa sig :D bara jag och karolina som fattar denna låga humor :D

2008-12-07
23:15:40

god afton!
här ligger jag och gäspar.. jag som så stort skulle plugga idag.. det går inte alltför bra.. jag hatar att läsa in text bara. det fastnar liksom inte. vet inte vad jag gör för fel. åå.

dessutom vart det ju trerättersmiddag här hemma. beja kom  hit med sina barn mathilda och kalle. mycket roligt och trevligt.. kände inte riktigt för plugg då!

stefan åkte ju hem tidigt imorse. :(

och nu ligger jag här med boken uppe fortfarande.. måste väl ta tag i det här.. om ett tag :p

2008-12-07
13:37:54

hej mina kära
ännu en fullspäckad helg är avklarad!
helgen har precis som förra bestått av jobb jobb och jobb.. hehe. har inte hunnit göra just någonting annat. försökte hänga lite med mina vänner efter jobbet men då har jag en myssjuk pojkvän som tvingar hem mig. gah

men nu har jag sagt till honom att jag måste få vara med mina kompisar också. men jag kan inte rå för att jag tycker att han är väldigt söt som vill ha hem mig på en gång :P det måste ju betyda att han tycker om mig? eller ? :)

torsdagens publik var mycket tråkig. dom fattade inga skämt alls i showen, man blev lite lätt frustrerad och det kändes som om jag fick lov att börja skratta högt så att publiken fattade att JAHAAA är det nu vi ska skratta alltså :O

haha herregud.

fredagens publik var bara kaos känns de som. folk blev så fulla så de gick över borden och ramlade och spydde och spotlighten small och ja gudarna ska veta.

igår var det iaf rolig publik. även om dom också var väldigt kalas. men dom fattade skämten och hade trevligt, så det var kul!

bara en helg kvar nu!

måste sätta mig och plugga historia nu.. har ett prov imorgon som jag missade pga min pappas död.
som jag dessutom har fått veta mer information om.. jobbigt...
tur att jag har min älskling, vännerna och familjen.

nu har jag nyss ätit och tittat på idolreprisen, vet inte om jag tycker att rätt åkte. skit samma idol är inget värdigt.
nu är det stjärnor på is också. stod i tidningen att markus vann så jag vet väl redan det.

hehe.

2008-12-03
21:22:59

hemsök
av min kära karl. haah min lilla mupp :D han är alltid lika rolig. idag har han på sig ett par 60-tals kalsonger!
ritkigt sexigt bebi..

2008-12-03
01:10:30

FATTA DETTA
Jag älskar mina ponkisar :D
Jag älskar stefan!
Jag älskar min familj
Jag älskar livet.

Jag vill leva livet nu!!

2008-12-01
01:43:28

åååååå...
det var hur långt som helst..

fan.. det va skitroligt också... du hade skrattat som fan.. åååååååååååååååå

2008-12-01
01:42:00

1a december

FYFASAAAAAN jag skrev precis ner allt i detalj vad jag gjort i helgen och när jag skulle kopiera det nyss utifall att det skulle försvinna så försvann allt "!!! jag hatar det hääääär