melinadavideit

2010-08-04
19:15:57

pack my bags!

shit shit shit, mitt hjärta håller på att hoppa ur :P snacka om att jag kännt mig stressad de senaste dagarna! stressa mellan sälen-mora! idag precis när jag slutat jobbet (tomteland) ringer adina och säger att det står i kläppen att jag ska jobba där imorn, och jag ska även jobba på tomteland står det där. faaaaaan.

så jag fick vända och åka upp och prata med mina söta chefer och dom fick bort mig på tomtelands-schemat och nu packar jag återigen väskorna för att fara upp till sälen!

känner mig även stressad över att jag inte har min internetbankdosa! ligger den inte i någon av mina väskor uppi lima så är den totally lost! björn sa iaf att det finns ett swedbankkontor i sälen så då får jag väl åka dit på min lunch imorn då =) jag har ju en gammal swedbankdosa som jag hade innan jag tappade bort min förra gången. den nya fick man ju fan pröjsa 250 spänn för!! nåja, hoppas att det går att aktivera den gamla igen då om jag nu inte mot all förmodan hittar min dosa. jag är världens sämsta på att leta. blä! nej nu ska jag nog ta och åka tror jag!


min lillasyster vill att jag ska skriva en rad om henne så nu gör jag det, varsågod kimberly!vi är inte ett dugg lika om jag får säga det själv :Pnåja nu så ska jag väl återgå till min stressiga vardag =) (jag kommer få en hjärtattack snart)

bläää va allt känns drygt när man inte kommer åt sina pengar! det känns så sorgligt! =(
hoho  nu ska mellis dra upp mungiporna =)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: