melinadavideit

2010-07-03
22:31:03

balkongmys
hej på er =) här sitter jag alldeles allen på min balkong mitt i mora =) har alldeles nyss setat och tittat på blixtrar som jag bara älskar att titta på! skulle kunna sitta och titta på dom i en evighet! har ni tänkt på det hur vackra blixtrar är??
den nedersta bilden är tillochmed på siljan! coolt!
OCH så vackert!!
när jag var i usa sista gången satt jag ute på daddys uppfart under garagetaket och tittade ut när det var vääärldens jädra åsk- och blixtoväder. det var så himla maffigt!! blixtarna slog ner bara någon hundra meter ifrån mig och jag lyfte från stolen av smällarna! fattarna vilka ljudvågor det är?! helt sjukt!  och en dag haglade det golfbollar också! haha! kan man inte tro om texas :P
ikväll är jag chaufför åt min kära mor och hennes väninnor, dom är på dalhalla nu och tittar på carola. vart erbjuden en biljett jag med, men jag vet inte, carola är inte direkt min idol =) så jag ska väl se till att vara tillbaka på dalhalla kl 23. lär åka typ nu =) hehe åker faktiskt ford escort CAB nu! tänk att det är fler än jag som insett att det är ford man ska ha =) ;)nej nu måste jag skynda mig till rättvik!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: