melinadavideit

2011-09-08
21:07:24

Höstmörker
Nu är det kväll och det är alldeles svart här ute på Ängesgårdarna, det är bara de små farstulamporna som lyser upp en liten bit av mörkret. Hösten är här nu, det känns. Björkarna färgas gula och vissa har till och med börjat tappa sina löv. Det går fort nu, rätt va det är så är det vinter! Jag längtar tills jag får sätta på mina vinterdäck på bilen =) Sprojlans nya vinterdäck! Det är annat det än mina gamla skosulor jag har på nu!
Jag va ner på falun idag iaf och fick äntligen mina nya glasögon! Jag kan se igen!! Fantastiskt! Fast dom är hemskt starka och jag har känt mig lite illamående idag, men de är väl för att ögonen är så ovana vid att se den här världen! Haha kanske är bäst när jag inte ser någonting ? :P
Anna och Helene träffade jag som sagt en vända på stan, satt med medans de fikade på Wayne's, sen skulle dom gå å kika på skor och min parkeringstid gick ur så jag for hem jag, plus att jag va lite illamående och hade ont i huvet. Så jag fick åka hem och laga mat åt min sambo istället. Idag blev de köttfärssås med färska champinjoner och makaroner.
Efter maten så slocknade vi i sängen och sov i några timmar. Nu har vi precis duschat och kikar på robinson, ska snart lägga oss igen och imorn är det plugg på kåren som väntar =)
Har ångest nu igen över hur jag ska göra med helgen....
Här i falun är det fest med brudarna och dom har ju lovat att dom ska komma upp i min fyllenivå...
Men hemma så kommer ju cissi hem i helgen och henne har jag inte träffat på läääänge och hon fyller ju år å så.. Hmmmmm jag har imorgon på mig att tänka....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: